Sony Xperia P, Η οθόνη τεχνολογίας WhiteMagic

Το Sony Xperia P είναι το πρώτο smartphone με οθόνη LCD τεχνολογίας WhiteMagic που το καθιστά ιδιαίτερα φωτεινό ακόμα και κάτω από έντονες συνθήκες φωτισμού όπως το φως του ήλιου. Αυτό επιτυγχάνεται προσθέτοντας ακόμα ένα λευκό υπο-pixel ανάμεσα στα τρία υπο-pixel red, green, blue (τρια βασικά χρώματα) με αποτέλεσμα το ένα pixel να αποτελείται πλέον από τέσσερα υπο-pixel.

Με την τεχνολογία Sony WhiteMagic όταν βρισκόμαστε σε εξωτερικούς χώρους η οθόνη είναι μια απο τις πιο φωτεινές της αγοράς ενώ σε εσωτερικούς χώρους η εν λόγο τεχνολογία προσφέρει καλύτερη διαχείριση της ενέργειας με αποτέλεσμα τη μειωμένη κατανάλωση.

Πηγή

Σχόλια

  • Μου θύμισε τις τηλεοράσεις Aquos Quattron τις Sharp με RGBY που πρόσθεσαν το κίτρινο για καλύτερη απεικόνιση των χρωμάτων.
    Πολύ καλή κίνηση της Sony! περιμένω να δω το αποτέλεσμα και στην πράξη και φυσικά σύγκριση με Retina και Super Amoled Plus.

  • Να δούμε τι θα λέει σε σχέση με CBD γιατί μέχρι τώρα είναι οι μόνες αξιοπρεπής τεχνολογία για χώρες που έχουν ηλιοφάνεια!

  • Γεια σας. θα ηθελα να ρωτησω ποτε το περιμενουμε στην χωρα μας?

    Πολυ καλη δουλεια στο Φορουμ!!!

  • Παιδιά εγώ έχω το τηλέφωνο και οι οθόνη είναι καταπληκτική με ασύγκριτη φωτεινότητα υπέροχα χρώματα υψηλή ανάλυση και ταχύτατη απόκριση το μόνο μειονέκτημα στην οθόνη είναι ότι το μαύρο γριζαρει λίγο παντός έχω τα καλύτερα λόγια για αυτήν την οθόνη άνετα συναγωνίζεται την Retina την super LCD 3 και την super Amoled

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.