ASUS Padfone, Το επίσημο διαφημιστικό βίντεο

Το ASUS Padfone είναι ένα smartphone που μπορεί να μετατραπεί σε tablet, το οποίο με τη σειρά του μπορεί να μετατραπεί σε laptop. Στο hands-on video του ASUS Padfone τα σχόλιά σας ήταν ενθουσιώδη, δείτε και το επίσημο lifestyle διαφημιστικό βίντεο.

Σχόλια

  • Έγραψε η ASUS !!! κάτι μου λέει ότι αυτό το σύστημα θα γίνει MUST και θα είναι και Οικονομικό αν η Apple έχει κάνει τη πατάτα και δεν έχει προσέξει το νέο IPAD 3 κάτι μου λέει ότι θα έχουμε μεγάλες ανατροπές μέσα στο 2012. Και πάλι μπράβο στην ASUS πανέξυπνο !!!

  • Απ' οτι βλεπω απο τα σχολια μονο σε μενα δεν μου φαινεται καλο. Χιλιες φορες προτιμω τα tabletakakia της asus απο αυτο. Δεν το βρισκω καθολου λειτουργικο και δεν καταλαβαινω που αποσκοπει.

  • Εντυπωσιακό νομίζω οτι αξίζει να εχεις ολο το σύστημα (και τα 3 κομμάτια).

  • Ωραίο το διαφημιστικό.... Χαχα με προβληματισε. Αλλά όχι ακόμα tablet. Ας εξελιχθούν κι άλλο και βλέπουμε.

    Όλο το πακέτο είναι προσεκτικά φτιαγμένο, ειδικά το πενακι που γίνεται hands-free αυτό τα λέει όλα! Την επόμενη γενιά πιθανότατα θα την προτιμήσω, αν δεν βγάλει άλλη εταιρία κάτι καλύτερο στο ίδιο στυλ.

  • απλα κορυφαιο...η επομενη μου σκεψη!
    για την ωρα δουλευω με το motorola atrix + lapdock!!!!! που πηρα και νομιζω οτι ειναι ο καλυτερος συνδιασμος κινητου και laptop μαζι...μεχρι να βγει ομως η προταση της ASUS...!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.