Sony Xperia S Boot Manager, Γιατι θα ήθελες ένα dual boot smartphone

Η κοινότητα των xda developers μεγαλώνει καθημερινά και σε αυτή προστίθενται νέες εφαρμογές και projects από άτομα που λατρεύουν τα smartphones και έχουν αρκετές ώρες ελέυθερες να διαθέσουν για αυτά. Το παρακάτω project είναι πολύ φρέσκο, ονομάζεται Boot Manager για το Sony Xperia S και επιτρέπει το dual boot σε δυο διαφορετικές εκδόσεις Android. Το λατρέψατε;

Αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμο σε όσους θέλουν να πειραματιστούν και δεν προτίνεται για τελικούς χρήστες μιας και είναι αργό και όχι σταθερό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Kudos to Marios

Επεξεργάστηκε την 5 Σεπτεμβρίου 2012 8:28

Σχόλια

  • Εγω σε sgs2 το εχω εδω και 2 μηνες με sygian kernel 4.1.2 dual boot και λειτουργει υπεραψογα.Δε ξερω για το dual boot manager αλλα αν θελεις να δοκιμαζεις καινουργιες rom καλο ειναι γιατι εχεις μια σταθερη και πειραματιζεσαι με την αλλη.

  • Και εγω του ειχα περασει ενα custom kernel μαζι με mod (cyanogen) αλλα δεν ειχα σκεφτει να βαλω boot manager. Θα 'τανε καλη φαση

  • Το θέμα είναι να καταφέρουν να βάλουν Amdroid και Win8 σε ένα τηλέφωνο και να λειτουργούν σωστά εννοείτε. Πιστεύω πως είμαστε πολύ κοντά μιας και HTC και Smasung παρουσιάζουν πλέον συσκευές στα δύο λειτουργικά με παρόμοιο hardware και δυνατότητες. Αν γίνει κάτι τέτοιο θα γίνει χαμός.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.