Smartphones

Αυτές θα είναι οι τιμές των νέων Sony Xperia στην Ελλάδα

Το Techblog έχει τις πληροφορίες σχετικά με τις τιμές λιανικής των νέων Sony Xperia smartphones στην Ελλάδα. Πρόκειται για τα νέα μοντέλα Xperia XZ Premium, Xperia XA1 και Xperia XA1 Ultra που ανακοινώθηκαν επίσημα την περασμένη Δευτέρα κατά τη διάρκεια της ετήσιας έκθεση MWC 2017 στη Βαρκελώνη. Το Techblog ήταν εκεί!

Πιάστε χαρτί και μολύβι ή καλλύτερα tablet και πενάκι και σημειώστε τις τιμές των Xperia smartphones στην Ελλάδα.

Η ναυαρχίδα Sony Xperia XZ Premium υπολογίζεται μεταξύ 750 ευρώ και 800 ευρώ (πιθανότατα κάτω από 800 ευρώ), το Xperia XA1 υπολογίζεται στα 299 ευρώ και το Xperia XA1 Ultra ανάμεσα στα 350 ευρώ με 400 ευρώ (πιθανότατα κάτω από 400 ευρώ).

Τα νέα Sony Xperia smartphones αναμένονται στην ελληνική αγορά από τα τέλη Απριλίου με αρχές Μαίου. Οι πληροφορίες είναι αποκλειστικές και τις διαβάσατε πρώτοι στο Techblog.

Sony Xperia XZ Premium

Sony Xperia XA1

Sony Xperia XA1 Ultra

Επεξεργάστηκε την 2 Μαρτίου 2017 19:23

Σχόλια

  • Τέτοια κινητάρα και κάτω από 800! Μπράβο σε SONY! Φαντάζομαι τι τιμή θα είχε το ίδιο κινητό αν ήταν μήλο!

  • Αν θα είναι πράγματι και κάτω από 800 ευρώ τότε είναι πολύ καλή τιμή για ένα τέτοιο εργαλείο που τα έχει όλα!

  • Γι' αυτά που φέρνει στο τραπέζι το XZ Premium, και λίγα είναι τα 750-800€, σε σχέση με τα χιλιάρικα της Apple και της Samsung. Όχι ότι αξίζει κάποια συσκευή τόσα χρήματα, αλλά μιλώντας πάντα συγκριτικά με τις υπόλοιπες προτάσεις.

  • Πολύ καλό κινητό και από την Sony από άποψη τεχνικών χαρακτηριστικών. Αλλά ρε Sony πιο πολύ οθόνη χρειάζεται ο κόσμος όχι τόσο . Κρίμα είναι τόσο ωραίο design.

  • Πραγματικά πολύ καλή κίνηση από την SONY έβγαλε πολύ καλές συσκευές και τις κοστολογεί τίμια και σίγουρα πολύ πιο κάτω από τα αναμενόμενα. Καθαρό χτύπημα προς τις μεγαλύτερες εταιρίες αβ δεν βγάλουν καμία βλάβη τότε σίγουρα θα πουλήσουν αρκετά ειδικά το premium. Αυτό μας συμφέρει όλους γιατί με μια ανταγωνιστή SONY θα αναγκαστούν και οι περισσότερες άλλες εταιρίες να ρίξουν τις τιμές στις ναυαρχίδες τους σχετικά γρήγορα

  • πολυ καλη τιμη για αυτα που φοραει και σε συγκριση με apple samsung μπραβο ρε sony !
    το μονο θεμα ειναι τα bezel αμα το φτιαξει και βαλει και μια amoled αντε γεια.

  • Πολύ ωραία η φετινή ναυαρχίδα της Sony. Προσωπικά την προτιμώ σε σχέση με τα G6 και S8.

  • Φτάσαμε στο σημείο να λέμε τα 800 καλη τιμη,και ουσιαστικά πράγματι είναι καλη τιμή........ δυστυχώς.
    Στο παρακάτω όταν η sammy θα σου ζητήσει σχεδον 1000 για να σου δώσει μονον το display χωρις συσκευη (μέγεθος για απαγωγή θερμότητας πλαίσιο για προστασία παραπάνω 2πλα ηχεία φάτσα σε σένα) τοτε ναι ειναι καλη τιμη γιατί το κινητό ειναι φουλ specs συν κόσμημα που χαιρεσε να το κοιτάς, στα ιδια θα βγει το lg το οποίο επίσης είναι αξιοπρεπεστατο κ πραγματικά όμορφα bezzeless αλλα με περσινο chipset κ οχι sony (πως θα το κανουμε δηλαδη);
    Ελπίζω σε ενα comeback της sony γιατί την χρειαζετε ο τομεας κ την χρειαζετε μπροστά να ανοίγει δρόμο διότι πάντα ήταν εταιρεία ουσίας (στερεο μπροστινα ηχεια αδιαβροχοποιηση) κ οχι σαν την ανουσια sammy-κινεζοι που μας εχουν βάλει να κοιτάμε τι;τα περιθώρια; Να μαλωνουν τα μολοβα για την κορνίζα;

  • @κωσταςΖ για 700 λεγανε,αλλα εγω λεω ισως και να ξεκινησει απο τα 650..δηλαδη αν ξεκινησει το premium 750,100 πιο κατω θα ειναι το XZs..
    Πρεπει να ξεκινησει το premium οσο πιο κατω γινεται,γιατι το Ζ5premium στο σκρουτζ ποτε δεν ειχε κατεβει κατω απο τα 420ευρω,γιαυτο οσο πιο χαμηλα ξεκινηση τοσο καλυτερα μπας και κατεβει κατω απο 400!

  • Πω πω! Θέλω πολλά 800αρια για να ανακαινησω το μπάνιο μου... Πολύ ακριβά αυτά τα γιαπωνέζικα πλακάκια...

  • Για να συνεχισω το πνευμα και μη σας τη χαλασω θα πω! Μπραβο sony! Ουτε καν χιλιαρικο για τα bezel πενταετιας !....

  • Παντως αν δωσετε σε samsung και στην lg τον ιδιο ογκο κινητου , θα σας χωρεσουν ισα με 12 ιντσες οθονη ....

  • Μνημονιο μεχρι να δυσει ο ηλιος ρε...................

    ..γραφουνε οτι ειναι λιγα τα 800 ευρω για τετοιο κινητό......οχι αλλο καρβουνο Θεε μου!!!

  • Μια χαρά τιμές,ιδίως για το premium σε σχέση με τις καινούριες ναυαρχίδες με αυτά που φοράει.Όταν πέσει στα 500,ίσως γίνει η μετάβαση απο το Ζ5 premium.

  • Kill bill.. Όλα τόσο κάνουν!!! Google pixel xl χιλιάρικο!!!
    Iphone plus χιλιάρικο!!! Μέχρι κ το κουλο g6 με 800 δολάρια ξεκίνησε..
    Όλοι οι σοβαροί άνθρωποι έχουν εντυπωσιαστεί με την Sony κ το συγκεκριμένο smartphone... Έχουν πάθει πλάκα!!!!
    Έκτος από καμιά δεκαριά τρολ κ τα αρχιτρολακια τους που μονίμως κραζουν

  • @Ιωάννης jb:
    Μόνο τρολς και αρχιτρολάκια; Πες υπάλληλοι καλύτερα, να είσαι μέσα.
    Κι όσο πιο πολύ σκούζουν, τόσο πιο πολλά τα λεφτά που τους δίνουν οι αντιπροσωπείες.

  • @ιωαννης jb

    μολονότι έχω διαφωνήσει αρκετές φορές μαζί σου στο παρελθόν, και κυρίως για τον τρόπο έκφρασής σου, στην προκειμένη φάση συμφωνώ, και θεωρώ κι εγώ παρομοίως, ότι η ναυαρχίδα της Sony είναι η καλύτερη όσων είδαμε. Θα είναι και ένα κατοστάρικο φθηνότερη από S8. Επίσης μεγάλη απογοήτευση τελικά το P10, κατώτερη εξωτερική εμφάνιση από την προηγούμενη ναυαρχίδα P9. Εύχομαι για την Sony να ξεπεράσει της άλλες δύο σε πωλήσεις (LG, Samsung), γιατί το αξίζει

  • Κάποτε έδωσα 650 για ένα s3...ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.
    Ο σοφός άνθρωπος, επειδή είμαστε και Έλληνες, πιστέυω οτι δεν πρέπει να δίνει για ΚΑΝΕΝΑ smartphone πάνω απο 500-550 ευρώ.
    To Note 4 το πήρα 480 (κάποια στιγμή έπεσε και μετά ξανανέβηκε) και το 6S PLUS 550.
    Θέλει ψάξιμο...χιλιάρια ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ.
    Όταν πέσει στα 500 είναι εργαλείο για ότι δίνει. Τα bezels είναι καθαρά γούστο.
    Προσωπικά δεν με ενόχλησαν σε όσες συσκευές Sony πεσανε στα χε΄ρια μου.
    Αντιθέτως το κάνανε πιό άνετο στο κράτημα.
    H καινούρια κάμερα της Sony είναι ένα που θα με ενδιέφερε στο θέμα slow motion.

  • Τίμια τιμη για αυτα που προσφέρει το Premium και εύχομαι η αντιπροσωπεία της Ελλαδας να μη το κοστολογήσει παραπάνω απο την υπόλοιπη ευρώπη. Αν εχει και δώρο και VR Headset ή ακουστικά για αρχή θα είναι πολύ καλή προσφορά και instant buy.

    @Κώστας Ζ. το ΧΖs λογικά θα κανει 100 ευρω λιγότερα απο το Premium δηλαδή 700 ευρώ. Τοσο ηταν η διαφορά μεταξυ του Z5 και Z5 Premium απο οτι θυμάμαι.

  • Ήμουν πάντα της άποψης πως το μόνο κόσμημα που πρέπει να έχει ένας άντρας είναι ένα ωραίο σικάτο ρολόι χειρός. Πλέον προσθέτω και το XZ Premium.

    ΥΓ. Trolls, bezeltards & λοιπά ματαιόδοξα όντα, αφήστε τα μονίμως φουλ σε ΜΙΚΡΟΤΗΤΑ σχόλιά σας και σορτάρετε την μετοχή της Sony να βγάλετε χρήμα κιόλας όταν θα κλείσει και φέτος όπως και πέρσι όπως και πρόπερσι... NOT. Ή ακόμα καλύτερα, αγοράστε συσκευές με 6.5" οθόνη και ανύπαρκτα περιθώρια να λέτε ότι κουβαλατε μικρή και ωφελιμη συσκευή τσέπης.

  • Μου αρεσει που κραζουν οποιον δεν του αρεσει...Η σχεδιαση sony ομως ειναι αναχρονιστικη και δεν αρεσει.Οι παγκοσμιες πωλήσεις αυτό δείχνουν και όχι 10-20απο μας που εκστασιαζομαστε και ζηταμε... μπεζελ εδώ μεσα.Κριμα γιατί αλλιώς ειναι πολυ καλη συσκευή.

  • Ουτε 400ε για αυτο το τουβλο...
    195g λεει να το φας στο κεφαλι να πας αδιαβαστος!

  • Επειδή κάποιοι τολμάνε και δεν τους αρέσει, δεν σημαίνει ότι οι αυτόκλητοι δικηγόροι έχουν δικαίωμα να κράζουν. Είναι καθαρά θέμα αισθητικής. Εμένα πχ μου άρεσουν προϊόντα Sony, πχ ps1, 2,3,4 οι ψηφιακές κάμερες, όλες οι cybershot, οι τηλεοράσεις, αλλά η αισθητική στα smartphones είναι ίδια και απαράλλαχτη εδώ και χρόνια κι αυτό αποτυπώνεται στις πωλήσεις. Η ίδια η Sony μάλιστα έχει κάνει κατά καιρούς αναφορές σχετικά. Μπορεί σα συσκευές να είναι τούμπανα, αλλά η
    Η σχεδίαση δεν αρέσει. Ακόμα και Το αστειάκι που ακούγεται ότι μικρότερα bezels έχει το 3310, ας ληφθεί σαν απόπειρα χιούμορ κ μάλλον πετυχημένου. Ας χαλαρώσουμε λίγο.

  • Φίλε sint και υπόλοιποι, χαλαροί είμαστε, απλά λέμε την γνώμη μας ότι δεν μας αρέσει μήπως αλλάξει κάτι. Μήπως πρέπει να σε ρωτάμε τι θα μας αρέσει?
    Στην τελική την πλάκα μας κάνουμε όταν σχολιάζουμε εδώ.

  • To Ωραίο είναι ότι συμφωνώ με τον apostolo και δεν κατάλαβα σε τι διαφωνεί. Εννοείται ότι δε μου αρέσει. Η αναφορά αν διαβάσει προσεκτικά, είναι για αυτός που δεν τους αρέσει η κριτικη

  • Χαχαχαχ έλιωσα ο άλλος λέει είναι 195 g λες και είναι 195 κιλά το έγραψε. Τι διαολο ρε φίλε το ψοφημι είσαι και δεν σηκώνεις 195 γραμμάρια; Όσο για τούς άλλους με τα bezels αυτοί ότι και να βγάλει η Sony πάντα θα βρίσκουν τρόπους να κράζουν απλά τα πράματα σου αρέσει το τσιμπάς αν όχι πας σε άλλο.

  • Sint.. Ίδια κ απαράλλαχτη η αισθητική στα Sony???
    Τι πίνεις κ δε μας δίνεις??
    Δλδ τι να πουν κ τα samsung huawei κ iphone..
    Οι πωλήσεις είναι καλές διότι πλέον υπάρχουν δεκάδες εταιρίες κ η πίτα μοιράζεται όλο κ περισσότερο..
    Οι πωλήσεις δεν είναι κάτι που είναι σημαντικό!!
    Κ δε δείχνει την αξία μίας συσκευής πάντα!

    Samsung κ apple για παράδειγμα πουλάνε γιατί κατάφεραν κ έκαναν όνομα....
    Huawei κ λοιποί κινέζοι πουλάνε πολύ γιατί έχουν από πίσω κ μία τεράστια αγορά...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.