Sony Xperia Sola, Κυκλοφορεί τον Απρίλιο με τιμή 329 ευρώ [Γαλλία]

Μέσα από το επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, η Sony Mobile Γαλλίας αναφέρει ότι το Sony Xperia Sola που ανακοινώθηκε σήμερα θα κυκλοφορήσει εκεί (Γαλλία) στα μέσα Απριλίου με τιμή 329 ευρώ. Με μια γρήγορη αναζήτηση σε παλαιότερα tweets της εταιρείας ανακάλυψα ότι το Sony Xperia U αναμένεται μέσα Μαίου με 260 ευρώ το ίδιο και το Sony Xperia P, Μάιο με 420 ευρώ.

update: Έχουμε επίσημη την τιμή του Xperia S στη Γαλλία, 512 ευρώ. Άρα στα 350-380 ευρώ μπορώ να υπολογίσω την τιμή του Xperia Solo στη χώρα μας.

Δυστυχώς δεν υπάρχει αναφορά για την τιμή του Sony Xperia S στη Γαλλία για να κάναμε τις συγκρίσεις με τη δική μας τιμή εδώ στην Ελλάδα 599 ευρώ και να υπολιγίζαμε τις ελληνικές τιμές των Sola, Xperia U και Xperia P.

Πηγή

Kudos to Moisis

Επεξεργάστηκε την 14 Μαρτίου 2012 16:35

Σχόλια

  • Καλημέρα. Οι τιμές εδώ για αγορά σκέτης της συσκευής παίζουν από 460-500. Επιπλέον, η S.E. τρέχει μέχρι τέλη Ιουνίου προσφορά επιστροφής 50 ευρώ για την αγορά του Xperia S με την οποία η συσκευή μπορεί να φτάσει μέχρι κάτι παραπάνω από 400 ευρώ. Μιλάμε πάντα για τιμές καταστημάτων και όχι για τις (υπερκοστολογημένες) τιμές στις οποίες το προσφέρουν οι πάροχοι...

  • Αυτό εξωτερικα δεν είναι και τόσο εντυπωσιακό.πιο ωραίο είναι το S. Εγώ όμως σε μια εβδομαδα θα αγοράσω το U.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.