Sony Xperia Sole ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Sony Xperia Sole με οθόνη αφής 3.7 ίντσες τεχνολογίας floating touch, διπύρηνο επεξεργαστή στο 1GHz, μνήμη RAM 512MB και κάμερα 5 Megapixel με LED flash και δυνατότητα λήψης βίντεο HD 720p. Το Xperia Sole ενσωματώνει ραδιόφωνο FM, NFC και μπαταρία 1320mAh. Δείτε το βίντεο.

Το Sony Xperia Sole με οθόνη τεχνολογίας floating touch είναι διαθέσιμο με τιμή 259 ευρώ.

Sony Xperia Sole
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 Gingerbread (Αναβαθμίσιμο σε 4.0 ICS)
Επεξεργαστής: ST-Ericsson U8500 Dual-core 1GHz
Μνήμη RAM: 512MB
3G/ HSPA
Οθόνη: 3.7 ίντσες, LCD, 854×480 pixels, Mobile Bravia Engine
Κάμερα: 5 Megapixel, LED flash, auto-focus, video HD 1280×720 pixels
Δεύτερη κάμερα: Όχι
Ενσωματωμένη μνήμη: 8GB (5GB διαθέσιμα για αποθήκευση)
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi n, DLNA, GPS, Bluetooth, micro USB, Radio FM, NFC
Μπαταρία: 1320 mAh
Διαστάσεις: 116x59x9.9 χλστ.
Βάρος: 107 γρ.

Το τεφτέρι

Επεξεργάστηκε την 27 Ιανουαρίου 2013 15:24

Σχόλια

  • η μπαταρια ετσι κ ετσι. ψιλομετρια αποτελεσματα. δυστυχως δε μπορουμε να τα χουμε ολα.

  • δυνατο κινητο και πολυ καλη τιμη χωρις δευτερη καμερα...θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε

  • τι εννοεις Angelos? αν ειναι να χεις αναγκη πιο πολυ τη δευτερη καμερα απο οοοολα τα υπολοιπα οκ. αλλα ειναι δικο σου θεμα. με τα κολληματα του ο καθενας. αμα βρεις διπυρηνο κινητο στα 239 ευρω ταχυδρομησε μου το.

  • Παιδιά το έχω εδώ και ενάμιση μήνα το κινητό...γενικά είναι απίστευτα γρήγορο (στο quadrant φανταστείτε περνάει ακόμη και το lg x2) και σε σχέση με το neo v που είχα παλαιότερα καμία σχέση από θέμα ταχύτητας και εκτέλεσης εντολών...Καλύτερη κάμερα επίσης από το neo v ειδικά στο σκοτάδι.Πάρα πολύ φωτεινή οθόνη σε σχέση με το λυχνάρι του neo v ειδικά τη νύχτα...Όσο για την μπαταρία παρόλο που το ξεζουμίζω όλη μέρα με ατέλειωτο browsing και κλήσεις,την μέρα την βγάζει υπέρανετα και μένει και για την επόμενη.Με κανονική χρήση βγάζει για πλάκα 2 μέρες...Όσο περίεργο κ αν ακούγεται αυτό...Έχει κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά η σονυ όσων αφορά την διαχείριση της ενέργειας της ομολογουμένως μικρής σε χωρητικότητα μπαταρίας...

  • Α και skype δουλεύει κανονικά και βιντεοκλήσεις γενικότερα (μέσω ιντερνετ βέβαια)απλά χρησιμοποιεί την κανονική του κάμερα...Μια συνήθεια είναι όλα...

  • εχει 2 στη συσκευασια αλλα πουλανε και μονα τους. τωρα που δεν εχω βρει ακομα αλλα διαβασα οτι "Τα Xperia Smart Tags θα τα βρεις διαθέσιμα στην αγορά στην προτεινόμενη λιανική τιμή των 12,90 ευρώ για τα 4 τεμάχια"

    σε κατι ξενα σαιτ τα χω βρει μονο. υποθετω ειναι θεμα χρονου να παιξουν κ σε ελληνικα.

  • @Constentine Αν ψαξεις σε καταστηματα online οπως e-shop και πλαισιο εχουνε...Και τα πουλάνε σε τετραδες...

  • δεν εχει σχεδον τα ιδια χαρακτηριστικα με το neo v? γιατι ειναι τοσο ποιο ακριβο;

  • μέτριο...κι αυτά τα κόκκινα tags λίγο ηλίθια μου φαίνονται...μικρή οθόνη, καλό cpu...

  • εξαιρετικό επίσης αυτό με το floating....μεγάλη πατέντα...ξέρετε πόσες φορές πατάω άλλο γι άλλο λινκ όταν είναι κοντά?? πολύ καλό...αν ήταν 4.3'' θα έκανε θραύση....

  • Το κινητό είναι από τα καλύτερα Value for Money της αγοράς. Designάτο και με καλά specs. Περιμένω να δω πως θα πάει με τη καινούργια έκδοση του Android και τι καινούργιο θα φέρει.

  • ενα που εχω να πω ειναι οτι το floating touch προς το παρον ειναι αχρηστο καθως ουτε καν χρησιμοποιω το stock browser αρα δε το βλεπω και στα μειον ειναι οτι η οθονη γενικοτερα λογω floating touch ειναι πιο ευαισθητη μιλαμε δουλευει ακομα κ με γαντια, ξεκλειδωνει μεσα στη τσεπη μου κ τετοια. αλλα εδω σταματανε τα κακα.

    οποιος ριχνει σχολια τυπου μετριο, εχει μικρη οθονη, ας σκεφτει πρωτα αν υπαρχει αλλο κινητο στα λεφτα του με τα σπεκς του και αν σε τετοια κινητα βλεπει ποτε να μπαινουν μεγαλες οθονες.
    ασε που ειναι κ θεμα του τι θελει ο καθενας. εμενα πχ δε μ αρεσουν οι παντοφλες οθονες. του αλλου του αρεσουν. δε μπορεις ομως να πεις μικρη οθονη μια οθονη 3.7 ιντσων. αντικειμενικα το μονο που μπορεις να πεις ειναι πχ, "α μικρη αναλυση εχει η ταδε οθονη" αμα δεις 320χ240 σε μια 3.5'' οθονη.

    οσο για τα τα ταγκς, ειναι ηδη ψιλοχρησιμα και μπορει να γινουν πολυυυ χρησιμα στο μελλον.

  • Κωστα νομοζω οτι απο τις παρουσιασεις που κανεις λυπει η πιο ουσιωδες.Το τηλεφωνο (σαν εφαρμογη)???? Νομιζω οτι πιο πολυ για αυτο το αγοραζουμε.

    • Manolis, μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος; Τι άλλο θα ήθελες να βλέπεις στα video μου. Απαριθμισε τα και ίσως τα δεις σε ένα από τα επόμενα βίντεο :)

  • 1 Smartdial???Αν ναι δουλευει με ελληνικα?
    2 Ιστορικο κλησεων???Ποσα τηλεφωνα κραταει και πως τα ταξινομει?
    3 Λειτουργηκοτητα,αναπαντητες,sms,mms...πραγματα καθημερινα χρησεως ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ.

  • Συγχαρητήρια για την πολύ καλή παρουσίαση, για ακόμα μια φορά! Χαχα εντάξει το λάθος στην αρχή που είπες για μονοπυρηνο δεν πειράζει, άνθρωποι είμαστε... Απ ότι βλέπω το ειχες γράψει σωστά στο σκονάκι σου. Επίσης και ο νέος τρόπος παρουσίασης στα τελευταία βίντεο είναι καλός, πιο "ζεστός" από ότι μια ξερή παρουσίαση.

    Τέλος πάντων τώρα για το κινητό. Είναι όμορφο και αρκετά "αγαπησιαρικο". Έχει κάνει καλή δουλειά η Sony. Το SAR που βλέπω στο Διαδίκτυο αρκετούς να παραπονιούνται, να μην τους πειράζει ιδιαίτερα αν βρίσκονται σε μια περιοχή που έχουν καλό σήμα. Το 1.25 στο κεφάλι κτλ που βλέπετε το κινητό το εκπέμπει μόνο όταν βρίσκεται σε περιοχή με κακό ή καθόλου σήμα. Σε "κανονικές" συνθήκες πέφτει κατακόρυφα και κατά μέσο όρο μπορεί να πιάσει τα 0.30 μπορεί και πιο κάτω. Τώρα σχετικά με το floating touch πραγματικά το θεωρώ ανούσιο... Δεν το είδα από κοντά, αλλά απ την αίσθηση που μου έδωσε στο βίντεο είναι πολυ "αγουρο" ακόμη. Και οι devs να το πάρουνε και να φτιάξουν εφαρμογές πάλι ανούσιο θα είναι αν μείνει έτσι όπως είναι τώρα γιατί η απόσταση που αναγνωρίζει η οθόνη είναι σχεδόν σαν να ακουμπάς την οθόνη. Πιστεύω πως θα είναι το πρώτο και τελευταίο smartphone της Sony με αυτήν την τεχνολογία γιατί δεν θα υποστηριχθεί όσο πρεπει. Αν θέλει να πουλήσει τέτοια μοντέλα κινητών που είναι πραγματικά αξιοπρόσεκτα και ενδιαφέροντα, ας ξεθαψει την τεχνολογία Motion Control που είχε σε κάποιο παλιό μοντέλο της η Sony Ericsson τότε, το Sony Ericsson Yari Motion Control, αν θυμάμαι καλά. Τότε μάλιστα!!! Θα ήταν άλμα στα gaming smartphones! Ας βοηθούσε και η Sony PlayStation που κάτι ξέρει με την τεχνολογία PS3 Move... Τότε μάλιστα ;-)

  • το αγόρασε σήμερα η αδελφή μου κ όσο το επεξεργάστηκα, είναι άψογο.. γρήγορο, όμορφο, ωραία οθόνη κ καλή τιμή συγκριτικά με άλλα.. μέσα στο πακέτο είχε 2 smart tags..

  • παιδια εσεις ποιο μου προτεινετε το lg optimus l7 ή αυτο..
    Να πω οτι το νεο ui της lg μου αρεσει περισσοτερο απο αυτο της σονυ.
    Στο θεμα του desing μου αρεσει το 'αυστηρο' lg
    Το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι το lg δεν εχει τοσο καλη καμερα και video(vga)
    και επισης οτι δεν ειναι διπυρινο σαν αυτο..
    Σε ολα τα υπολοιπα το lg πιστευω οτι ειναι καλυτερο..

  • Γιάννη τα υπόλοιπα ποια είναι;;;γιατί εγώ δεν βρίσκω έστω ένα...

  • με τα τη λεξη υπολοιπα εννοω την οθονη που ειναι 4,3 ips lcd , τη δευτερη μπροστινη καμερα αλλα και την πολυ μεγαλυτερη μπαταρια..
    Αξιζει να θυσιασω ολα τα παραπανω για εναν διπυρινο επεξεργαστη.?

  • Σκέφτομαι να το αγοράσω! Έχω το χ10ί και πιστεύω πως ήρθε η ώρα να πάρω ένα κινητό με 2πύρινο επεξ. και τα λοιπά!!! Έχω ξεχάσει πως είναι το ραδιόφωνο σε κινητά !!! ! :P Αν έχετε κάτι καλύτερο να μου προτείνετε πείτε μου !!!

  • Ρε γιάννη πλάκα κάνεις;;;το l7 έχει την χειρότερη ανάλυση που υπάρχει σε κινητό...217ppi τα pixels θα φαίνονται από χιλιόμετρα...τι να την κάνω την ips αν είναι σαν ατάρι η ανάλυση;2ον φοράει adreno 200 κάρτα γραφικών.ακόμα και το xperia neo v που είναι 1 χρόνου κινητό και 100 ευρώ πιο φθηνό φοράει την 205,αυτό σε συνδιασμό με τον μονοπύρηνο επεξεργαστή και το ics θα σέρνεται...έλεος δηλαδή.3ον smartphone του 2012 και τραβάει βίντεο ποιότητας VGA;;;Μέχρι και σε εσωτερικό χώρο το sole έχει 8 gb έναντι 4gb του χάρβαλου του lg.Tέλος η μπαταρία σε όλα τα android βγάζει μια μέρα άντε το πολύ μιάμιση και μην ξεχνάς ότι άλλες απαιτήσεις σε ενέργεια έχουν οι 4,3 ίντσες και άλλο οι 3,7 και επίσης άλλες απαιτήσεις έχει ο παμπάλαιος επεξεργαστής του lg και άλλες ο ολοκαίνουριος και γνωστός πλέον για τις μικρές απαιτήσεις του σε ενέργεια του sole...το καλύτερο κινητό δεν το κάνει μια παραπανίσια μπροστινή κάμερα που οι περισσότεροι δεν την χρησιμοποιούν.Και μην συγκρίνεις την ανεκδιήγητη LG με την SONY στην υποστήριξη και το service...εκτός και αν δουλεύεις στην lg ή είσαι άσχετος,οπότε πάω πάσο...

  • @ Βλάσης Χperia sole
    Δεν θα προσπαθησω να σου αλλαξω γνωμη και μαλιστα ολα αυτα που λες ειναι σωστα..
    Να σημειωσω οτι οταν παιρνεις ενα κινητο σε αυτα τα λεφτα το ppi ειναι ενα απο τα τελευταια πραγματα που θα κοιταξεις καθως 4,3 σε αυτα τα λεφτα δν βρισκεις...
    Δευτερον οπως ανεφερα παραπανω ειχα το neo v και δεν ξαναπαιρνω σονυ.. Ειχει το ποιο βαρετο UI για ανδροιδ που υπαρχει...δν συγκρινεται ουτε με sense ουτε με touchwiz ουτε με το LG optimus 3.0 UI..

  • Παιδιά εγω το έχω 40 μέρες ειναι όντως γρήγορο.Εχω ενα πρόβλημα όμως, χάνει καποιες φορές το σήμα και μένει εκτός σύνδεσης και για να επανέλθει χρειάζεται επανεκίνηση. έχετε καμιά ιδέα;

  • παιδια μπροστινη καμερα για βιντεοκλησεις,skype και τετοια διαθετει???

  • κωστα το κινητο εχει δευτρη μπροστινη καμερα για skype,βιντεοκλησεις και κλτ???

  • όχι το κινιτό δεν εχει μπροστινή κάμερα το έχω.το τηλέφωνο μου είπε η cyta ότι θα αρχίσει η αναβάθμηση αυτήν την παρασκευή.απο κύπρο είμαι

  • κωστα widgets για απενργοποιηση wi fi κλπ μπορεις να βαλεις το εχω το κιινητο παιδια εδω και 2 βδομαδες και τα σπαει

  • ΠΑΙΔΙΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧPERIA RAY, TO XPERIA SOLE, TO XPERIA U KAI ΤΟ NOKIA LUMIA 710 ΕΣΕΙΣ ΠΙΟ ΘΑ Μ ΠΡΟΤΕΙΝΑΤΕ Κ ΓΤ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

  • Ναι τα διαβάζει έχει officeSuite και διαβάζει και άλλους τύπους αρχείων, αλλά αν θες βάζεις και άλλο αν θες εγώ έβαλα adobe reader το βρήκα καλύτερο.

  • Πάω να κάνω το firmware update αλλά στο στάδιο που κρατάς πατημένο το κουμπί μείωσης της έντασης και συνδέεις το usb το προγραμμα δεν ανταποκρίνεται και δεν προχωράει η εγκατάσταση. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει?

  • ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ..ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ Μ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ....ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!!!!!

  • Άνοιξε wifi και πανε Xperia/ρυθμίσεις internet εμένα το έκανε μόνο του με το που ανοιξα το κινητό

  • ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΙΧΑΛΗ!!!ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΠΤ ΓΙΑ THN ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΕ 4???ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ!!!ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ?

  • kyriakos.το καινούργιο λογισμικό που ήρθε το κάνα αλλάζει κάτι στον αριθμό έκδοσης κάτω και έγινε 6.0.Β.3.184..Απο κύπρο είμαι.ευχαριστό

  • Μακρυα απο το LG L7 τραγικος επεξεργαστης και πολυ ασταθες UI πολλα προβληματα με το launcher με τις κλησεις και τιποτα το ιδιαιτερο απο καμερα και οθονη κινητο προηγουμενης γενειας σε τιμη επομενης οτι λεω ειναι απο δικη μου εμπειρια παιδια δεν αξιζει καθολου

  • θα συμφωνήσω με τον @Yannis, το l7 δεν αξίζει καθόλου..! επίσης σου προτείνω να μείνεις μακριά από την LG σε smartphones.. είμαι χρηστης του LG optimus 3D P920 και το μετάνιωσα που το αγόρασα...!

  • Κώστα θα ήθελα να μου απαντήσεις σε μια σύγκριση
    Neo V vs Sole τι θα ήταν καλύτερα μια που τα έχεις κάνει και τα δυο hands On

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.