Sony Xperia U θα είναι το επίσημο όνομα του Kumquat

Το γνωρίσαμε για πρώτη φορά ως Kumquat, κάνατε χαβαλέ ότι θα έχει μεγάλη απήχηση στην Κέρκυρα. Τώρα μαθαίνουμε και το επίσημο εμπορικό του όνομα, θα λέγεται Sony Xperia U. Από τα όσα γνωρίζουμε, το Xperia U θα έχει οθόνη 3.5 ίντσες, διπύρηνο επεξεργαστή 1GHz και κάμερα 5 Megapixel. Σαν να λέμε ότι θα είναι το νέο Xperia Neo V. Σχεδιαστικά είναι όμοιο με το Sony Xperia S.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 24 Ιανουαρίου 2022 13:36

Σχόλια

  • εγω πιστευω καμια σχεση με xperia neo v.αλλος σχεδιασμος αλλη εταιρια αλλος επεξεργαστης και λογικα και οθονη εδω το xperia s θα εχει 342ppi και 1280x720.(δικια μ αποψη)

    • Xperia Arc S - Xperia S.
      Xperia Neo V - Xperia U.
      Έτσι το εννοώ. Φυσικά και θα είναι καλύτερο από το Neo V.
      Δεν το κατάλαβες όπως το διατύπωσα ;)

  • κωστα εγω δεν πιστευω οτι σκεφτηκε ετσι η sony οτι θα ειναι η συνέχεια του neo v,απλα θα εβγαζε και ενα μοντελο μεσαίας κατηγορίας.

    • Αυτό λέω! Στην κατηγορία που στέκεται σήμερα το Neo V θα έρθει το Xperia U. Όχι βέβαια στην ίδια τιμή. Το Neo V ήταν απλά μια προσφορά.

  • (Off Topic) Το συγκεκριμενο Live Wallpaper ειναι της Sony????(Off topic)
    Με το Neo v (το εχω μπροστα μου) δεν εχει καμια σχεση σχεδιαστικα...

  • Ρε παιδια τι δεν καταλαβατε απο αυτο που εγραψε ο Κωστας? Το Xperia U θα ειναι για το Xperia S, οτι και το Xperia Neo V για το Xperia Arc S.. Δηλαδη το μικροτερο αδελφακι του.. ;)

  • ΔΕΝ ακεφτονται ετσι οι επιχειρήσεις.Πιο αδερφακι του? Στην μεσαία κατηγορία υπαρχει και το σκετο neo και το ray γιατι να μην ειναι αυτων η <> που ειναι και πιο κοντα στην τιμη αυτου οταν θα βγει!

  • panos, είναι άλλη φουρνιά, νέα. Ξέχνα τα Ray και Neo. Ξέχνα το πόσο θα έχουν πέσει οι τιμές τους όταν θα κυκλοφορήσουν τα Xperia S και Xperia U. Σαν καταναλωτής μπορείς να συγκρίνεις τις τιμές και να αποφασίσεις το καλύτερο για τις ανάγκες σου, όμως αυτά είναι η νέα φουρνιά. Δεν έχω να συμπληρώσω κάτι άλλο, τα εξήγησα όσο πιο αναλυτικά γίνεται. Σταματάω εδώ :)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.