Smartphones

Sony Xperia X Performance: Αναβάθμιση σε Android Oreo

Η Sony συνεχίζει τις αναβαθμίσεις των συσκευών της στην τελευταία έκδοση του mobile OS της Google. Αρχικά, το Sony Xperia XZ Premium ήταν το πρώτο που αναβαθμίστηκε σε Android Oreo και την περασμένη εβδομάδα ακολούθησαν Xperia XZ και XZs.

Σειρά παίρνει το Sony Xperia X Performance, το οποίο γίνεται το τέταρτο κινητό της εταιρείας που παίρνει αναβάθμιση σε Android Oreo.

Η αναβάθμιση έρχεται σε μορφή OTA (over the air) και έχει μέγεθος 1.25GB, επομένως σιγουρευτείτε ότι έχετε τον ανάλογο χώρο. Να σημειωθεί ότι το firmware number είναι ίδιο με των Sony Xperia XZ και Sony Xperia XZs: 41.3.A.0.401.

Στο update η Sony έχει προσθέσει το security patch Νοεμβρίου μαζί με features και βελτιώσεις όπως Reminders, Xperia Actions, App Shortcuts, Smart text selection και Autofill.

Το Sony Xperia X Performance ήρθε πέρσι τον Φεβρουάριο με Android 6.0 Marshmallow, τον Νοέμβριο αναβαθμίστηκε σε 7.1 Nougat και έναν χρόνο αργότερα έρχεται το Oreo.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 28 Νοεμβρίου 2017 12:33

Σχόλια

  • @Γιωργος

    Δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το xperia x αλλά έτσι όπως πάνε το κόβω να την παίρνει πριν το 2018. Εμένα ακόμα δεν ήρθε στο x performance και την περιμένω και στο x

  • @Γιάννης Λενε ότι όλα τα XPERIA θα έχουν αναβαθμιστεί μέχρι το 2018 συγκεκριμένα κάπου στο Δεκέμβριο. Μένει να δούμε πότε θα έρθει και στην Ελλάδα λογικά θα αργήσει λιγο παραπανω

  • Μπράβο στη Sony για τις γρήγορες αναβαθμίσεις. Αν δεν συνοδεύονται από προβλήματα και bug τότε ακόμη μεγαλύτερο μπράβο.
    Πόσο πιθανό είναι η σειρά Ζ5 να πάρει Oreo;

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.