Ολόκληρη η σειρά Xperia Z θα αναβαθμιστεί σε Android 5.0 Lollipop

Αρχές του 2015 θα ξεκινήσει η αναβάθμιση σε Android 5.0 Lollipop για τα Sony Xperia Z3 και Xperia Z2 όπως ανακοίνωσε μόλις τώρα η Sony Mobile. Σημαντική είναι η δεύσμευση της εταιρείας ότι σταδιακά θα αναβαθμιστεί ολόκληρη η σειρά Xperia Z και τα smartphones και τα tablets χωρίς όμως να μπορεί να δώσει από τώρα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

Τα smartphones και tablets που δευσμεύεται να αναβαθμίσει η Sony Mobile είναι:

Smartphones
Sony Xperia Z
Sony Xperia Z1
Sony Xperia Z1 Compact
Sony Xperia Z2
Sony Xperia Z3
Sony Xperia Z3 Compact
Sony Xperia Z Ultra
Sony Xperia ZL
Sony Xperia ZR
Sony Xperia Z1S
• Sony Xperia Z3v
Sony Z Ultra Google Play edition

Tablets
Sony Xperia Tablet Z
Sony Xperia Z2 Tablet
Sony Xperia Z3 Tablet Compact

Μάθε ποια smartphones θα αναβαθμίσει η HTC και ποια μοντέλα η Motorola.

Xperia Z series Android 5.0 Lollipop update, Ολόκληρη η σειρά Xperia Z θα αναβαθμιστεί σε Android 5.0 Lollipop

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

34 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
googoo32

Ωραία πράγματα απο τη google!! Κώστα οταν μάθεις και για τις υπόλοιπες εταιρείες να μας πεις..να μάθουμε και εμείς οι κάτοχοι των LG (Lg optimus G)

GiorgosM

Αυτά είναι !!!

GiorgosM

Στο Ζ η. 4.4.4 έχει κάτσει τέλεια, δεν το πιστεύω θα δώσει την L στο Ζητακι!

John

@googoo32

Ωραια πραγματα απο την Sony θες να πεις, Μεγαλη η λιστα παντως. Μπραβο στην Sony!!

panos

εγώ ήμουν είμαι και θα είμαι SONAKIAS και με αυτό τώρα αποδεικνύει οτι δεν αφήνει τις ναυαρχίδες τις στο έλεος και ας λένε κάποιοι εδώ τα όσα μύρια ……πρώην κάτοχος arc,T,Ζ και τώρα Z3 ,απόλυτα ευχαριστημενος από την υποστήριξη της όλα αυτά τα χρόνια,ειδικά από τη σειρά Ζ

Φίλιππος

Μπράβο και στη Sony! Φαίνεται ότι άρχισε να ακούει κι αυτή τους πελάτες της!
Ένα Ζ3 compact θα το τιμήσω με τη πρώτη ευκαιρία!

Νίκος

Μην βιάζεστε γιατί στην πορεία μπορεί να αλλάξει και για πιο παλιά μοντέλα να πει ότι δεν θα πάρουν. Γιαυτό ας μη χαιρόμαστε από τώρα!

Τομ

Να επικεντρωθει στις ναυαρχιδες και στις αναβαθνισεις της η σονυ και δεν θα χασει. Δουλευω κατι z2 τελευταια σε μαγαζια και μου φαινονται σταθερα σε αποδοση απροβληματιστα. Να ειναι ετσι συνεχεια. Λειπει απο το αντροιντ αυτο. Καλα OS και ομορφα.

Γιαννης

Κρατηστε για αρχη μικρο καλαθι. Σε καθε λιστα της sony για αναβαθμισεις υπαρχουν πολλα μοντελα. Στη συνεχεια ενα πραγμα σαν το στικακι με τη λιστα λαγκαρντ…εξαφανιζονται

ΑντωνηςΤ

Οι γνωστοί άγνωστοι το βιολί τους (γρίνια…γρίνια…γρίνια)

Κάτοχος Z1Compact εδώ και 4 μήνες απόλυτα ικανοποιημένος και με αυτήν την είδηση (αν και αναμενόμενο)

Η μη αναβάθμιση σε καποια μοντέλα πάντως δεν οφείλεται μόνο στην “βαρέματα” των εταιριών, αλλά και στο αν αντέχει το hardware.

Αλέξανδρος

Μπράβο στη Sony, τώρα αυτό που λέτε ότι δεν θα πάρει κάποιο παλιό μοντέλο (z να υποθέσω) τα κάνει η Samsung παίδες (S3?).
Εφόσον το έχει ανακοινώσει δεν νομίζω να κάνει πισωγυρίσματα.

Άπο το Σάββατο είμαι ευτυχής κάτοχος του Z Ultra και δεν έχω λόγια γιατί το εργαλείο είναι θηρίο όπως το περιγράφουν και στο myphone, πολύ ευχάριστο ότι θα πάρει την L.

Κάτι τελευταίο, αν κάποιος από τους μεγάλους στο Android είναι για κράξιμο αυτή είναι σίγουρα η Lg.
Επιεικώς απαράδεκτη η Lg για τις αναβαθμίσεις της στα smartphone.
Έχω το Lg g pro και το Lg g pad 8.3. Το πιστεύετε ότι το g pro δεν έχει πάρει ούτε μια αναβάθμιση λειτουργικού;
Είναι ακόμη με την 4.1 jb. Δεν έχω παράπονο από το κινητό γιατί είναι άριστο χωρίς υπερβολές. Ευτυχώς το g pad πήρε και μία αναβάθμιση, την 4.4.

George

Μην βιάζεστε!!!! Τα ίδια έλεγε και στο παρελθόν και μετά τα γύρισε!!! Και το έκανε μόνο και μόνο για να πάρουν θάρρος οι καταναλωτές και να πουλήσει περισσότερο….αλλά μετά από μερικούς μήνες θα βγάλει ανακοίνωση κλασικα……και ξερω και τι θα πει….

” Η sony αποφάσισε τελικά να μην προχωρήσει στις αναβαθμίσεις επειδή θα χειροτερεύσει η εμπειρία χρήσης των κινητών ”

την ξερουμε πλεον καλα τη sony…και τα ελαττωματικα κινητα της…και τις υποτιθεμενες αναβαθμισεις της…και τις υπερθερμανσεις των κινητων της…και τις ξεθωριασμενες οθονες της…

Nick

Φιλε @Αλεξανδρος εχεις μεγαλο αδικο για την LG!!!! Γιατι αν η LG υποσχεθει αναβαθμιση σε καποιο μοντελο της θα την κανει….μπορει να αργησει αλλα θα την κανει….ενω η Sony βγαζει μια ολοκληρη λιστα και μετα απο λιγο καιρο οταν θα εισαι τοσο χαρουμενος που θα αναβαθμιστεις, σου λεει…..”κοροιδο τελικα ακυρο!!!!δεν το σηκωνει το hardware του κινητου σου….χαλαει η εμπειρια χρησης και ενα σωρο αλλες μπαρουφες που ουτε παιδακια 10 χρονων δεν τις πιστευουν…..

teo

Να δουμε η lg ποτε θα δωσει στο g2

teo

Αντε να δουμε και την lg

Kostas-Doha

η ΣΟΝΥ ειναι χαμενη υποθεση….καλη η προσπαθεια να κρατησει καποιους κοντα της…αλλα…..

Solon

@George
Αυτά που γράφεις ισχύουν για κάποια φτηνά μοντέλα της Sony. Στα καλά της μοντέλα είναι εξαιρετική.
Έχω το Xperia tablet Z και είναι το καλύτερο 10άρι Android tablet που έχω δουλέψει στην ζωή μου. Κι έχω δουλέψει αρκετά. Το έχω σχεδόν ένα χρόνο και δεν μου έχει κολλήσει ποτέ. Κυριολεκτικά ποτέ. Έχει φοβερή οθόνη που μπορείς να διαβάζεις με τις ώρες χωρίς να σε κουράζει, δεν θερμαίνεται, παίζει τα πάντα κυριολεκτικά από ταινίες 1080ρ έως βαριά παιχνίδια και έχει πάρει όλες τις αναβαθμίσεις που έχουν βγει έως τώρα χωρίς να πέσει η ταχύτητα απόκρισής του σε τίποτα.
Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την είδηση ότι θα πάρει και το Lollipop. Η αλήθεια είναι ότι η Sony έχει βεβαρημένο σχετικό παρελθόν με τις αναβαθμίσεις αλλά πιστεύω πως τελευταία έχει σοβαρευτεί και ότι αυτή τη φορἀ θα τηρήσει τον λόγο της.

ΑντώνηςΤ

Το ειρωνικό είναι ότι από την μια την κατηγορείτε ότι όλα τα Ζ# μοντέλα έχουν το ίδιο hardware σε απόδοση και από την άλλη ότι θα πει ότι δεν αντέχει το μηχανάκι… Λέτε ότι έκανε πισωγύρισμα παλιότερα, όμως δεν λέτε ότι είχε υπερεκτιμήσει κάποια μοντέλα ότι θα το άντεχαν και αυτά τα μοντέλα ήταν τα πιο φθηνά της. Αλήθεια όλα τα φθηνά μοντέλα άλλων εταιριών αναβαθμίζονται χμ… μάλλον όχι. Λίγη λογική και σοβαρότητα, το ότι βάζετε τα πάντα στο ίδιο τσουβάλι κρυβοντας λεπτομέρειες για να ταιριάξετε τον ισχυρισμό σας απλά σας κάνει «λαϊκιστές» για αυτούς που δεν μπορούν να καταλάβουν. Το ότι σχολιάζουν τα ίδια και τα ίδια άτομα για το ίδιο θέμα με την ίδια ευκαιρία τους κάνει απλά στην λιγότερη κολλημένους (για να μην φτάσουμε στον χαρακτηρισμό trol). Α ναι και όπως λέει ο φίλος μας πιο πάνω όλα τα μοντέλα δεν είναι ίδια όπως και το παρελθόν δεν είναι ίδιο. Καμία από τις εταιρίες που λατρεύετε δεν ήταν πάντα οκ, ποτέ όμως δεν είδα την ίδια σύγκριση και μόνο στην ανακοίνωση. Με το λέει κάτι αμέσως χωρίς κάτι να δουν ή να μάθουν λεπτομέρειες.. αμέσως χάλια θα είναι… Όσο για αυτούς που ακόμα ψάχνονται, μην μασάτε ποτέ… Συνέχεια »

giannis

Μπράβο στη sony που συνεχώς βελτιώνεται στις αναβαθμίσεις αλλά και στα μοντέλα της και είναι πολύ καλό που περιλαμβάνει όλη τη σειρά Ζ

aris

Αλεξανδρε εισαι πολυ λαθος η lg εχει αλλαξει πολυ την τακτικη με τις αναβαθμίσεις της. Φετος εδωσε κιτ κατ μεχρι και στο l9 ii που ειναι δυπυρηνο. Εισαι αδικος καταρχας ξερουμε απο το καλοκαιρι οτι το g2 θα παρει lollipop και θα εχει μεγαλο update γιατι θα παρει και το ui του g3. Το εγραψε και το verge και το phone arena.εχω διαβασει οτι θα το δωσει και και στο optimus g! Η samsung αφησε εκτος το s3 αυτο ειναι αθλιο για μενα να γραφρεις 60.000.000 χρηστες!..

Αλέξανδρος

@George πολύ φόρα πήρες, γιατί τόση χολή για την Sony; Όλη η σειρά z είναι super. Στο z η οθόνη όντως δεν είναι τόσο καλή συγκριτικά με τα άλλα της σειράς Z αλλά όχι και ξεπλυμένη. To Σάββατο πήρα το Xperia Z Ultra εδώ να δεις ζωντανά χρώματα. Τώρα για υπερθερμάνσεις όλα ζεσταίνονται από sd 600 και πάνω όπως και το g pro μου και είναι λογικό όταν δουλεύει για αρκετή ώρα ή με κάποιο παιχνίδι και χρειάζεται ισχύ. Από Sony δεν είχα ποτέ πρόβλημα και το 09 ή 2010 πήρα τα xperia x10 mini και pro. Και τα δύο λειτουργούν μέχρι και σήμερα (ή αλήθεια είναι ότι το mini είχε θέμα με την μητρική του αλλά την άλλαξε η Sony) και για τα χαρακτηριστικά τους όλα καλά. @Nick τώρα εσύ πως το έβγαλες αυτό το πόρισμα δεν καταλαβαίνω. Να σου θυμίσω για τα χαρακτηριστικά του g2 ότι και καλά θα τα έπαιρνε το Lg g pro ή το g που τελικά δεν πήραν τίποτα: https://techblog.gr/mobile/lg-optimus-g-pro-knockon-quickwindow-2016/ Τραγική η Lg και επίσης αν ήθελε να δώσει αναβάθμιση την αρχή την έκανε η Lg Βραζιλίας και μπορούσε να κάνει port την rom και στο ευρωπαϊκό μοντέλο e986 που έχουμε εμείς,εφόσον τα χαρακτηριστικά… Συνέχεια »

teo

aris το θεμα ειναι ποτε εχει σκοπο να δωσεις τις αναβαθμίσεις στο g2

giorgos

Είναι αδικία για τα άλλα μοντελα της sony. Ειμαι κατοχος του xperia m2 και ειναι αδικο αυτο σε ενα σχεδον ολοκαινουριο τηλεφονο να μην παρει android L. 🙁 🙁

spyros as

για sony xperia m2 aqua τι αναβαθμιση θα δωσουν ( τωρα εχει 4.4.4 κιτκατ )

giannis

SonyZ=κινηταρες και οι αλλοι ξυδακι σα τ φιλο παραπανω!!!

Nick

Φιλε @Αλεξανδρος η Sony τα 90’s ηταν πολυ μεγαλη εταιρια…Καλα θα κανεις ομως να αποδεχτεις επιτελους οτι εχει γινει μια εταιρια της σειρας περαν της Ιαπωνιας και μερικων χωρων σαν την Ελλαδα που την εχει σε υποληψη…Κι οταν λεω της σειρας εννοω με πολλα ελαττωματικα μοντελα…με προβληματα στις αναβαθμισεις….με λογια που δεν γινονται πραξεις οσον αφορα αναβαθμισεις….με οθονες που σε σχεση με τον ανταγωνισμο ειναι πολυ πισω….με δικαιολογιες οτι το ματι μας βλεπει μεχρι full hd μη μπορωντας να βγαλει καλυτερες….με ναυαρχιδες που βγαζουν προβληματα υπερθερμανσης που κατα τη γνωμη μου ειναι αδικαιολογητα οταν σκας 700 και 800 ευρω…με πωλησεις που ζητημα να φτανουν το 1 με 2% της παγκοσμιας αγορας….η LG εχει κανει πολυ περισσοτερα βηματα προοδου σε σχεση με τη Sony και ειναι ειτε μας αρεσει ειτε οχι μεγαλυτερη εταιρια πλεον…οπως και η Samsung…Επισης αν μου λες οτι βαζοντας διπλα διπλα τις οθονες του z3,του lg g3 και του s5 εσενα σου αρεσει το οπτικο αποτελεσμα που βγαζει η οθονη του z3…τι να πω…αβυσσος η ψυχη του καθενος!!!! Πρεπει να ειναι τυφλος καποιος ή πολυ πορωμενος για να μην βλεπει την ανωτεροτητα της LG και ειδικα της Samsung στο θεμα “οθονη”. Και δεν λεω στις γωνιες θεασης ή… Συνέχεια »

Αλέξανδρος

Ρε @Nick τι λες;;
Έχω διαβάσει 4 φορές το σχόλιο σου και δεν βγάζω άκρη. Ποια προβλήματα υπερθέρμανσης, ποιά μεγάλη εταιρεία και τώρα είναι της σειράς, ποιά οθόνη που θα την βάλω και δίπλα στα κινητά που ανέφερες, τι σχέση έχουν όλα αυτά με την υποστήριξη της εταιρείας;

Ιωάννης jb

Υποστήριξη σε όλη τη σειρά z!!!!! Μπράβο Sony αυτά είναι….
giorgos.. Ποιός σου είπε ότι δε θα πάρει??
Δε ξέρω αν το κατάλαβες αλλά το άρθρο μιλάει συσκεκριμένα…. δηλαδη μόνο για την σειρά z
Κάτι m2, t3, c3 εννοείται πως θα πάρουν Lollipop
Nick.. Mε το να λες ότι καταλαμβάνει 1 και 2% η Sony ενώ ξεπερνάει το 4,
Mε το να λες ότι είναι προβληματική στα update που δίνει, (λες και οι Samsung, Lg, Lenovo, Huawei, δίνουν καλύτερα) και με το να λες καλύτερη την ξεπλημένη οθόνη του g3 απο αυτήν του z3, (ρε το lg έχει διπλάσια ανάλυση και αν το συγκρίνεις με την fhd του z3 χάνει έτσι απλά, s5 δε μπαίνει στην εξίσωση γιατί εκεί μιλάμε για υπερκορεσμένα χρώματα)
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕ ΤΟ ΧΕΙΣ πηγαινε διάβασε – μάθε κανα 2 πράγματα και μετά γράψε στο blog
ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ….

Nick

Α ωραια!!!!το ενα δεν μπαινει στη συγκριση γιατι εχει διπλασια αναλυση οθονης….το αλλο εχει υπερκορεσμενα χρωματα….τοτε τι ανταγωνισμο εχει;;;;Δουλευομαστε μεταξυ μας;; Ας βγαλει κι αυτη αν μπορει με amoled ή με διπλασια αναλυση!!!!! Η τεχνολογια προχωραει!!! Δεν μενει στασιμη!!!…το εννοειται οτι θα παρουν lollipop ασ’το να το δουμε στην πραξη!!!! Γιατι και για παλαιοτερα μοντελα εννοειτο αλλα τελικα δεν πηραν αναβαθμιση!!!! Τον χαρακτηρισμο σου για “ξεπλυμενη οθονη του g3” δεν το σχολιαζω καν…γιατι μονος σου λες οτι εχει διπλασια αναλυση…Μαλλον εσυ δεν το εχεις φιλε μου!!!! Λες και ξελες…Και τελικα δεν συγκρινεις το z3 με κανενα….απλα βγαζεις ενα πορισμα οτι ειναι το καλυτερο κι οτι η Sony ειναι τελεια επειδη ειναι τελεια…πηγαινε να τα δεις ολα σε ενα καταστημα…βαλ’τα διπλα διπλα χωρις να βλεπεις το λογοτυπο απο πανω…κι αν το s5 οπως λες δεν συγκρινεται….ας φτιαξει και η Sony amoled!!!! Αν μπορει γιατι δεν φτιαχνει;;; Ή γιατι δεν βαζει καλυτερες οθονες στα κινητα;;; Ή μικροτερα bezels;;; Απλα φιλε μου ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ…αυτη ειναι η απαντηση…κι οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια…

Ιωάννης jb

Nick.. για γέλια και για κλάματα είσαι..
Λέω παραπάνω… το s5 δε μπαίνει στην εξίσωση γιατί εκεί μιλάμε για υπερκορεσμένα χρώματα
Κι εσύ καταλαβες ότι με αυτό που είπα είναι σαν να λέω ότι το s5 είναι καλύτερο..??
οτι να ναι!!!!!!!
οτι θες καταλαβαίνεις είσαι άκυρος
Να τα βάλω δίπλα δίπλα?? για να δώ τι? τα ψευτικα-υπερκορεσμένα χρώματα τις samsung?
Ποιός ο λόγος να βάλει amoled? αφου δεν αποδίδουν σωστά τα χρώματα
Α βλέπω άρχισες και το τροπάριο bezzels
Δε φτάνει και… Τα κάνει κρεμαστάρια?? Μ αυτό το πλευρό να κοιμάσαι, κοιμισμένε
Ειπα και ξεείπα?? πας καλά ρε?? Που? πότε??
Α ρε κάτι τζιμάνια σα κι εσένα ακούω και μετά θέλω να πηδηχτώ απ το παράθυρο

Bottox

@Nick το μονο κινητό τις samsung που έχει καλά τα χρώματα είναι το note 4 (υπάρχει και ανάλογο post https://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-note-4-has-the-best-screen-9876/ )σε όλα τα αλλα μοντέλα είναι πιο έντονα τα χρώματα
και γιατί τα έχετε βάλει όλοι με την sony δεν κατάλαβα βαλτοί είσαστε???
( μην ρωτήσει κανεις γιατί περνώ το μέρος της και αν κερδίζω τίποτα μετοχές και @@@)
η sony είχε και τις καλές τις και τις κακίες της και προσπαθεί να το φτιάξει
και γιατί δεν γκρινιάζει κανεις για το radio της samsung που είναι το μεγαλύτερο μείον αλλα κανεις δεν το αναφέρει???

Nick

@Ιωάννης jb μαλλον τσαντιζεσαι γιατι δεν εχεις τι να πεις…μονος σου τσανιστηκες….μονος σου με βριζεις….εγω ουτε καν σου ειπα κατι προσωπικο…και θα συνεχισω να λεω οτι οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια….αλλα ξεχασα!!οι κινησεις της Sony για σενα ειναι ολες σωστες!!! Και τα bezels…και το οτι δεν φτιαχνει amoled…και οτι δεν παει σε μεγαλυτερης αναλυσης οθονες…ολα ειναι σωστα και αλανθαστα φυσικα!!!! Και ουτε λογος οτι απλα αδυνατει να κανει ολα τα παραπανω!!! Απλα ρε παιδι μου ειναι πανεξυπνη!!!!! Αυτο ειναι!!! 😉 Φιλε @Bottox ολα τα καλα κινητα της Samsung εχουν καλυτερα χρωματα απο τα αντιστοιχα της Sony…και το οπτικο αποτελεσμα ειναι καλυτερο….ασχετως αν ειναι υπερκορεσμενα….βγαζουν ματι,κτλ κτλ….ευχαριστιεσαι να βλεπεις οθονη!!!!! αυτο ειναι το θεμα!!!! Οσο για το ραδιοφωνο, αν δεν εχει ραδιοφωνο μια συσκευη και ολα τα αλλα τα εχει και τα κανει καλα χωρις θεματα,τοτε δεν με νοιαζει καθολου….αν εχει ραδιο σαν της Sony και εμφανιζουν χιλια δυο ελαττωματα τι να το κανω;;;;; Και για να μην παρεξηγηθω ολες οι εταιριες εχουν αδυναμιες…απλα ειτε μας αρεσει ειτε οχι και η Samsung και η LG κανουν μεγαλυτερα βηματα προοδου ρε παιδια…και γι΄’αυτο επιβραβευονται και με μεγαλυτερες πωλησεις…τι να κανουμε τωρα;; Επειδη σε καποιους αρεσει η Sony δεν μπορουμε… Συνέχεια »

Ιωάννης jb

Δεν έχω τι να πω??
Ρε μαζέυτε τον και κλείστε τον μέσα
Είπα πουθενά ότι είναι αλάνθαστη η Sony??
Ποιά ελατώμματα?? Οσα ελατώματα βγάζουν κινητά άλλων εταιριών βγάζουν και τις Sony
και αυτό που λετε όλοι οι να μη πω για τα περιθώρια είναι το λιγότερο που μπορώ να πω καραμέλα στο στόμα σας
Πια κρεμαστάρια καλά ε ότι θέλεις λες.. Η sony είναι δέκα φορές ποιό ποιοτικη εταιρία απο την samsung… είναι αυτήν που έχει τη μεγαλύτερη προστασία απο σκόνη-νερό σε συσκευές τις… και πλέον είναι κορυφή σε πολούς τομείς η samsung ξέρεις τι έχει??
Ενα note έχει (τερατόμορφο κινητό, σε όλλους τους τομείς του) το οποίο απευθύνεται σε άτομα που δε σκέφτονται καθόλου το τομέα φορητότητα. Αντε και τα μινι galaxy.. s4, s5 γιατί τα μεγάλα είναι μετριότητες
Ολες τις οι συσκευές μέσα στο χρόνο λειτουργούν σχετικά καλά απο κει και πέρα όμως αστα να πάνε είναι, καλά αυτά για καινοτομίες απο samsung που λες είναι για γέλια!! τραγικός είσαι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.