Sony Xperia Z1 και Samsung Galaxy Note 3 θα είναι διαθέσιμα μέσα στο Σεπτέμβριο

Φωτογραφία που διέρρευσε, από εσωτερικό σημείωμα της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας 3 Mobile από το Ηνωμένο Βασίλειο, δείχνει πως τα αναμενόμενα Samsung Galaxy Note 3 και Sony Xperia Z1 θα είναι διαθέσιμα 16 και 24 Σεπτέμβρη αντίστοιχα με 8 ημέρες διαφορά. Η παρουσίαση και των δύο, σύμφωνα πάντα με τη διαρροή, αναμένεται να γίνει στις 4 Σεπτεμβρίου στην IFA του Βερολίνου επιβεβαιώνοντας πλήρως σχετικές φήμες.

Πότε λέτε να τα δούμε Ελλάδα;

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 31 Αυγούστου 2013 9:22

Σχόλια

  • Πολύ καλό αυτό να είναι διαθέσιμα τον ίδιο μήνα που ανακινιόνται, όπως βλέπω το LG G2 θα είναι διαθέσιμο 1 Οκτώβρη, με το καλό να βγούνε για να πέσει η τιμή τους έως τα Χριστούγεννα για να διαλέξουμε τι να πάρουμε.

  • Φιλε Johntsia84 δεν ανακινιονται τα κινητα, ανακοινώνονται. Μονο οι χυμοι ανακινιονται κ τα milko.

  • Αντε να ρθει το Note 3 να πιασουμε το νεο ηγετη της κινητης, εεερε περιπατο που θα κανει παλι η Samsung και τη πονο θα μοιρασει γουσταρωωω...!!!

  • Aρκει να σταματησει τις αστειοτητες που κανει στις περισσοτερες συσκευες της με 8gb μνημη και μη δυνατοτητα μεταφορας apps σε sd card...

  • Το Ζ1 αναμένεται και λέγεται από πολλόυς ότι είναι το κορυφαίο smartphone που θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα . Απλά το αναμένω και θέλω να δω αν το Ζ1 mini με βολευεί καλύτερα και σίγουρα θα το πάρω .

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ρωμανός Νιάνιος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.