Sony Xperia Z3+: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android Nougat

Σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά της Google, η υιοθέτηση του Android Nougat, αρκετούς μήνες μετά την διάθεσή του, είναι μόλις στο 0.7%. Ωστόσο όλο και περισσότεροι κατασκευαστές ξεκίνησαν τις αναβαθμίσεις αρκετών μοντέλων, οπότε αναμένεται σημαντική άνοδος.

Μεταξύ αυτών είναι και η Sony. Σήμερα άρχισε να δίνει το update στο Sony Xperia Z3+ και Z3+ Dual. Όπως και η σειρά Sony Xperia Z5, που ξεκίνησε να αναβαθμίζεται εχθές, έτσι και εδώ έχουμε την έκδοση 32.3.A.0.372.

Συγκριτικά με το Marshmallow, το Android Nougat φέρνει πολλά νέα χαρακτηριστικά μαζί με το security patch Δεκεμβρίου. Ένα από αυτά είναι το multi-window support, που θα επιτρέψει σε δυο apps να τρέχουν ταυτόχρονα και να γίνεται η αλλαγή από το ένα στο άλλο με double tap. Επίσης, το Nougat υπόσχεται καλύτερη διάρκεια μπαταρίας.

Ως συνήθως, το update ξεκίνησε να διατίθεται σε έναν μικρό αριθμό χρηστών και μέσα στις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν περισσότεροι.

Η Sony έχει δώσει ήδη το update σε Sony Xperia X & X Compact, αλλά και στο Sony Xperia X Performance.

xperia z3 plus nougat update, Sony Xperia Z3+: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android Nougat

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Solon

Αυτή είναι η Sony! Δίνει το τελευταίο update σε συσκευή που κυκλοφόρησε πριν 19 μήνες και πριν η Samsung και άλλες εταιρίες το δώσουν στις ναυαρχίδες τους. Η μόνη εταιρία που σέβεται τους καταναλωτές που αγοράζουν τα ακριβά μοντέλα της. Το Ζ3+ το δούλεψα. Καταπληκτική συσκευή. Αν η καινούρια ναυαρχίδα τη Sony έχει μικρότερα περιθώρια θα ξαναεπιστρέψω σε Sony.

Λευτερης

Περασα κι εγω απο Sony αν και τωρα ειμαι κατοχος S7 edge. Τα κινητα της οταν τα δουλεψεις καταλαβαινεις την ποιοτητα της συσκευης. Μπορει να μην εχουν τα κορυφαια των κορυφαιων specs αλλα οτι σου δι ει το κανει καλα. Και σε θεμα λογισμικου και update ειναι ισως η καλυτερη μετα τα Pixel

One

Και το Ζ4 tablet που κυκλοφόρησε λίγο πιο πριν θα πάρει το update.

George g

Είναι αξιόλογα και πανίσχυρα κινητά τηλέφωνα!! Με ένα καλό δουλεμένο λογισμικό, (κατά την γνώμη μου το καλύτερο!!!) Όπως μας έχει συνηθίσει η Sony όλα αυτά τα χρόνια με τη σειρά Z! Αυτό που εντυπωσιάζει παιδιά είναι η ακαριαία απόκριση στην αφή! τρομερή εντύπωση μου έκανε.

forneverarrow

Συμφωνώ με τους παραπάνω. Η Sony έχει μάθει να προσαρμόζει καλά το Android στο hardware. Η εμπειρία χρήσης μου θυμίζει πολύ Apple ή Nexus με τη διαφορά ότι τα λίγα tweaks της Sony στο launcher είναι αυτά που χρειάζεται. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.

Γωγω

Μόνο των 19 μηνών?? Έχω ακόμα το xperia z1 με marsmallow, δε θα μου φανεί παράξενο να το δω και με μαντολατο,,, μέτρα χρόνια, όχι μήνες, εγώ το έχω 4 χρόνια. Έχω και το z3+, το κρατάω γιατί είναι πιο ελαφρύ και παρ όλο που έχει 5,2 οθόνη έχει τις ίδιες σχεδόν διαστάσεις,…. Sony και πάλι Sony….

Bill5

Εγώ από το 2003 που έχω Sony μόνο αυτά έχω δεν αλλάζω εταιρεία είμαι ευχαριστημένος

Kaber

Το z3 compact θα πάρει το android 7??γιατί το a5 της Samsung έμαθα ότι θα την πάρει την ενημέρωση έχοντας 24 μήνες…..γνωρίζει κανείς τίποτα για αυτό???

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.