Sony Xperia Z3, έρχεται Σεπτέμβριο με 7mm πάχος χωρίς Snapdragon 805;

Μέσα στον Μάιο ακούσαμε ότι το Sony Xperia Z3 θα ανακοινωθεί επίσημα μέσα στον Αύγουστο και θα έχει μεταλλικό frame σύμφωνα με τις φωτογραφίες που διέρρευσαν. Τώρα μαθαίνουμε ότι η συσκευή δεν θα έχει τον Snapdragon 805 ο οποίος δεν έχει εμφανιστεί ακόμη σε κάποια συσκευή.

Σύμφωνα λοιπόν με τον γνωστό για τα leaks του, DooMLorD η συσκευή έρχεται τον Σεπτέμβριο και δεν θα έχει Snapdragon 805 επεξεργαστή πράγμα που σημαίνει ότι λογικά θα δούμε τον Snapdragon 801 που έχει και το Sony Xperia Z2. Να πούμε ότι ο Snapdragon 805 είναι πιο γρήγορος καλύτερος στην εγγραφή 4Κ βίντεο, στο decoding και streaming σε σύγκριση με τον 801, όμως η Sony ίσως να μην θεωρεί απαραίτητη την μετάβαση στον 805 προς το παρόν και ίσως πάει κατευθείαν στον Snapdragon 810 το φθινόπωρο του 2015.

Ωστόσο, ο DooMLorD επισημαίνει ότι το Sony Xperia Z3 θα έχει διαφορετικό design από τον προκάτοχό του με πολύ λεπτά bezels και πάχος μόλις 7mm όπως το Sony Xperia T3 το οποίο ανακοινώθηκε επίσημα εχθές. Λογικά θα είναι και αδιάβροχο και αναμένεται να κυκλοφορήσει γύρω στον Σεπτέμβριο, περίοδος η οποία θα έχει μεγάλο ανταγωνισμό μιας και περιμένουμε τα iPhone 6, Samsung Galaxy Note 4 και HTC One M8 Prime (αν δεν ακυρωθούν τα σχέδια της HTC).

Όσο για τη συνέχεια του Sony Xperia Z Ultra, αυτή τελικά μάλλον δεν θα υπάρξει.

, Sony Xperia Z3, έρχεται Σεπτέμβριο με 7mm πάχος χωρίς Snapdragon 805;

Φωτογραφία από προηγούμενο leak
, Sony Xperia Z3, έρχεται Σεπτέμβριο με 7mm πάχος χωρίς Snapdragon 805;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

40 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
The truth

Epic fail..

Alexis

Έλα ρε Sony άσε λίγο το Z2 να ανασάνει το καημένο!

tiamat

μη πιστευετε ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ απ’οσα λεει το αρθρο.

και το ultra2 ερχεται συντομα με 805 (οπως το πρωτο ultra ηρθε καλοκαιρι απο τα πρωτα με 800) και δεν εχουμε δει ΠΟΤΕ εως τωρα αντικατασταση ναυαρχιδας με ιδιο επεξεργαστη..αρα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να εχει τον 801 (ειδικα η sony αποκλειεται! που το μονο που εχει για να εντυπωσιασει ειναι τα specs ,εξ’ου και ναυαρχιδα καθε 4-5 μηνες..)

Takis

Μας είχατε σπάσει τα νεύρα όλοι εσείς , τώρα λεπτά bezel
Επίσης ο doomlord σε ότι αφορά xperia είναι master έφτιαξε και rooting μέθοδο για τα περισσότερα xperia και με αυτή το root γίνεται σε 30 seconds

Takis

@tiamat δεν έχει μόνο με specs να εντυπωσιάσει ,τα xperia είναι πολύ ποιοτικά τηλέφωνα έχω 4 μέχρι στιγμής από το 2011 μέχρι σήμερα και όλα τέλεια

someone

Ποιος ο λόγος να βγει νέα ναυαρχίδα αν δεν έχει νέο επεξεργαστή.

Αντρέας

Πιστεύω πως θα έχει Snapdragon 806 και θα ανακοινωθεί μετά το ultra κατά των Δεκέμβριο.

Seme

Sony, απο το κακό στο χειρότερο πάει. Έβγαλες ένα κινητό όπου το sailing point του, που υποτίθεται ο,τι είναι η 4Κ λήψη, ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ. Αν βγάζεις κινητό κάθε 6 μήνες δεν προλαβαίνεις να το τεστάρεις σωστά και τα αποτελέσματα είναι να δυσλειτουργεί η συσκευή. Δεν λέω ο,τι το 4Κ μου χρειάζεται αλλά όχι και να έχει αυτά τα αποτελέσματα. Κάτοχος Xperia Z.

Κώστας

@takis συμφωνώ απολυτα φίλε.
Εγω είχα experia T,Z κ τώρα Z2 κ όλα ήταν απροβλημάτιστα κ εξαιρετικά μέσα κ εξω!
Μερικοί άνθρωποι δε ξέρω γιατί θέλουν να τα βγάζουν σκάρτα ντε κ καλά κ τα δικα τους τέλεια..

Α.Ν.

@Seme
άπλα περίμενε το firmware για να μπορείς να σχολιάσεις εκ του ασφαλούς ότι δεν λειτουργεί το 4Κ

techblogakias

@makis @Κώστας +1 και εγώ κάτοχος xperia sp και απόλυτα ευχαριστημενος!!!

techblogakias

**@takis, όχι makis

Aruganos

O DooMLoRD γράφει και για Ζ3 Compact στις 4,6″ ανάλυσης 720p, SD 801, 3GB ram και λεπτά bezels. Άντε να δούμε…

jim

Τα sony βγαζουν πολλα ελαττωματα και γι’αυτο δεν τα εμπιστευεται ο κοσμος…και δεν μιλαω μονο για τα φθηνα της μοντελα αλλα και για τα ακριβα και για τις ναυαρχιδες…αν σε ορισμενους αρεσουν σαν εμφανιση ή σαν design δεκτον….μιλαω για τον κοσμο που δεν υποστηριζει καποια συγκεκριμενη εταιρια και που θελει να αγορασει ενα κινητο τηλεφωνο που να ειναι λειτουργικο(οπως νομιζω οι περισσοτεροι ανθρωποι περαν εξαιρεσεων που στεκονται σε ανουσια στοιχεια ξεχνωντας οτι το κινητο για να ειναι κινητο,θα πρεπει να ειναι λειτουργικο) και οχι πχ για την εμφανιση ή για τα τεχνικα χαρακτηριστικα του…σε καθε hands on video,σε καθε αναρτηση στο xda,στην αναζητηση στο google…παντου αν βαλετε sony και touchscreen,camera,overheating issue/problem θα δειτε να εμφανιζονται ενα καρο θεματα σε ενα καρο κινητα της sony…δεν της φταιει λοιπον ουτε το μαρκετινγκ,ουτε τιποτα για το οτι δεν εχει τις πωλησεις της apple,της samsung ή της lg…ας σταματησει να βγαζει ελαττωματα μπας και καταφερει να αυξησει λιγο τις πωλησεις της…

Φώτης

Jim@ συμφωνώ παρα πολυ μαζι σου ρε φίλε..Είχαν κ δυο φίλοι μου τα ιδια άκουσα..Εχει κάνει πολλές προσπάθειες η Sony κ εχει βελτιωθεί αλλα πιστεύω οτι θέλει ψωμιά ακόμα για να φτάσει όχι τις πωλήσεις (για μενα δεν παίζουν ρόλο)την ποιότητα σε ολα τα θέματα που μπορει να εχει ενα smartphone..Για να φτάσει την Samsung ,htc, lg..

Seme

@Α.Ν δεν είπα ότι δεν λειτουργεί, απλά στα 3 λεπτά σχεδόν κλείνει η κάμερα για λόγους ασφαλείας, αυτό δεν το λες και επιτυχία για ναυαρχίδα 750 ευρώ. Ξαναλέω έχω το Xperia Z και είμαι πολύ ευχαριστημενος, αλλά δεν μπορείς να λες ότι βγάζω το κινητό και έπειτα φτιάχνω το selling point του κινητού. Και επίσης θα ήθελα επιτέλους η μπροστινή κάμερα να μην έχει vga ποιότητα.

DaPain

Εγώ είχα sony ericcsson xperia arc, xperia s, xperia z, xperia z1 και εχω δουλέψει και το z1 compact… γενικά ήμουν φανατικός με την sony… Δεν μου είχαν βγάλει κάποιο πρόβλημα! Άψογες όλες οι συσκευές της ειδικά απο την σειρά Ζ και μετά μπορώ και εμπιστεύομαι την sony πλήρως!!

Τομ

2 λεξεις: Α καλα..

Chris

Πάντως παιδιά πρίν λίγο είδα το z2 και έχω να πώ πως το κινητό είναι απαράδεκτο. Μηδέν εργονομία και απαράδεκτο μέγεθος σαν τούβλο είναι. Παράλληλα η οθόνη για την οποία λέγανε πώς είναι καλή ουδεμία σχέση δεν έχει με των άλλων δύο για το UI δεν το συζητώ το βλέπεις και παθαίνεις κατάθλιψη. Καλά κάνει και πάει όλο και χειρότερα. Ουδεμία σχέση δεν έχει με την παλιά εταιρία.

Γιαννης

+1 στον Chris , ας πάρει κανένα μάθημα από την LG και την Samsung η Sony γιατί όσα Ζ και να βγάζει το χρόνο πάλι πίσω θα είναι.

Τομ

Chris +1 κυριως για την εργονομια. Ειναι ενα αντικειμενο που το κραταμε συνεχεια παντα και παντου 24/7. Δεν γινεται να ειναι τοσο αβολο.

-1 Για την οθονη που πιστευω ηταν πανεμορφη.

Το UI αδιαφορο μου περναει καλουτσικο οχι τιποτα ιδιαιτερο ελαφρυ σε στοιχεια βαρυ σε αποδοση.

Αρα στο μηδεν ειμαστε. Παντως πολυ σωστο το σχολιο για την εργονομια. Ειναι απλα ενα αβολο μεγαλο κομματι γυαλιου που θα σπασει πολυ πιο ευκολα απο οποιοδηποτε αλλο ναυαρχοκινητο.

νικpi

Καλα ρε@ κρις περιμενεις να σε παρει σοβαρα κανεις με αυτα που λες?
Τωρα απλα να θυμισω σε μερικους επειδη αναφερονται σε προβληματα… υπερθερμανσης σ4, συναρμολογησης μ7, ραδιοφωνου μ8, καμερας χαρνγτυουερ σ5, υπερθερμανσης g3 κ προβλημα με τη φωτεινοτητα ακομη δε βγηκε.Αυτα ειναι καποια τρανταχτα κ γνωστα χωρια τα μικρα..

Υπαρχουν προβληματικα σονυ οπως κ δεν υπαρχουν κ λειτουργουν αψογα.
Αλλα προβληματα λυνονται στο σερβις αλλα με απντειτ κ αλλα με αντικατασταση η απλα τιποτα απο αυτα κ υπομενεις…λοιπον το Ιδιο ισχυει κ για τα υπολοιπα ακριβως κ μη κανετε τη κοροιδα..

Chris

@ νικpi Συγνώμη αλλά εσύ είσαι λάθος αλλά όχι εγώ. Εγώ μιλησα για εργονομία και το οτι μοιάζει με τούβλο στο χέρι αν αρχίσω να λέω και για προβλήματα άστο γιατι ιδίως εκεί η SONY έχει τερματίσει το κοντέρ. Αντικειμενικά πριν απο χρόνια ήταν η πρώτη εταιρία και κανένας δεν ήξερε τον κορεάτη η όποιον άλλον. Για να φτάσει λοιπόν τελευταία μάλλον κάτι συμβαίνει. Δεν ήταν HTC η LG, ήταν η πιο γνωστή εταιρία πριν απο χρόνια. Μάλλον κάτι έκανε λάθος για να έχει γίνει τελευταία και το γεγονός είναι πως οι συσκευές της πια είναι αδιάφορες.

Trinity

Z for ever…. Μια χαρά κινηταρες είναι..

Trinity

Z for ever… Μια χαρά κινηταρες είναι. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημενη!

j

@chris γιατί βγάζεις παντού χολή. Εχω παρατηρήσει πως το ενα κινητο σου ξινίζει και το άλλο σου βρωμάει. Έλεος αν θες πήγαινε αγόρασε η φτιάξε μια εταιρεία βγάλε το τέλειο κινητο και σταματά να μας πτήσεις τα ….

Κράτος

Αδιάφορες οι συσκευές της SONY.. Μάλλον κάνουν πουλάκια τα μάτια μου..! Αλλά αν το θες, μιλώντας για κινητά.. Δε ξέρω για τους πολλούς, εμένα με έψησε και την εμπιστευτηκα πάντως χωρίς να κλαίω τα λεφτά μου. Όσο κράζετε για τον Α ή Β λόγο, εσείς ξέρετε καλυτερα, θα ήμαστε εδώ εμείς τα πρόβατα για να λέμε και την άλλη άποψη.. Στην τελική είναι πιο χρήσιμο να κρατάς ένα τούβλο αν μπλεξεις πουθενά, παρά ένα κινητό στις μέρες μας…

ΜΝ

Πωπω λύσσα με τη σονυ. Βασικά σαν εταιρία κάνει πρωτοποριακά κινητά και γενικά πολύ καλά κινητά. Χρόνια αγοράζω σονυ και δεν είχα ποτές προβλήματα το ίδιο και οι φίλοι μου. Τα κινητά της έχουν συγκεκριμένα χαρακτηρά και σε κάποιους αρέσουν σε κάποιους όχι. Πάντως είναι στην κορυφή των κινητών. Όσο για άλλες εταιρίες το ίδιο ισχύει όπως LG, Samsung… Το θέμα είναι τι ταιριάζει απλά στον καθένα, όσο για προβλήματα
όλες έχουν οπότε ο καθένας αγοράζει ότι θεωρεί καλύτερο για το ίδιο.

dark_master

@Νικpi το πρόβλημα του Ραδιοφώνου λύθηκε στο Μ8 με update. Το πρόβλημα αστοχίας αδιαβροχοποιησης στο Ζ2 όμως είναι hardware και όχι software πρόβλημα. Το ότι ανεβάζει θερμοκρασίες η κάμερα είναι πάλι πρόβλημα του εσωτερικού σχεδιασμού.
Δοκίμασε να βάλεις στην κάμερα το εφέ με τον Spiderman και θα δεις πως θα ανάβει σε λίγη ώρα(αν δεν σου σβησει). Το 4Κ το θεωρώ αχρείαστο προς το παρόν κ δεν το αναφέρω.
Επίσης ένα μοντέλο όπως το Ζ2 που έχει πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά το θεωρώ χαζό να μην υποστηρίζει HDR στην κάμερα για αναλύσεις πάνω από 8MP από τη στιγμή που η κάμερα του είναι 21MP…
Επίσης μεγάλη βλακεία τους που δεν υποστηρίζει το Ζ2 την λειτουργία art, όταν όλα τα υπόλοιπα κινητά πουυπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά την υποστηρίζουν…

mitsos

Ζ3 και πλέον θα έχουμε τα πάντα σε ένα smartphone με τέλεια χαρακτηριστικά και με πανίσχυρο επεξεργαστή

Tasos

Ως κάτοχος Xperia Z και μέχρι τώρα funboy της SONY θα συμφωνήσω με τον Chris! Πλέον η SONY δεν έχει καμία σχέση με την εταιρεία που ήταν. Αρχικά μόνο που μπορώ να συγκρίνω την κάμερα του Ζ με του SATIO (συσκευή του 2010) και να βγει καλύτερη του SATIO (στην νυχτερινή λήψη κυρίως) αυτό αρκεί για να το αποδείξει. Για να μην μιλήσω για το λαγκ που τρώει το κινητό μετά την αναβάθμιση σε κιτ-κατ και αφού περίμενα πάρα πολυ καιρό για να πάρει αυτη την αναβάθμιση. Χώρια του ότι καιγεται το χέρι μου κάθε φορά που παίζω ένα παιχνίδι στο κινητό μου. Να ξεκαθαρίσω πως δεν έχω μετανιώσει τα λεφτά που έδωσα για να το πάρω, αλλά πλέον δεν με καλύπτει! Θα προτιμήσω κάτι πιο καλό, με καλύτερη υποστήριξη λογισμικού και λίγο πιο διακριτικό στο χέρι! Κακά τα ψέματα οι 5 ίντσες με τόσα μεγάλα περιθώρια κουράζουν!

Γιαννης

Δεν μπορώ να μην σχολιάσω κάποιους που μπαίνουν και γράφουν σε μια γραμμή τι φοβερά που είναι τα κινητά Sony σε κάθε νήμα , και μάλιστα αλλάζουν και ονόματα για να μας μπερδέψουν δήθεν. Εντάξει ο καθένας πρέπει να κάνει την δουλειά του αλλά λίγη διακριτικότητα ρε παιδιά , μην καρφώνεστε τόσο πολύ.

Trinity

Γιαννάκη αντε Γειά ρε αντε Γειά

Max91

Η απολυτη βλακεια… καθε 6 μηνες κανουν την υπαρχουσα ναυαρχιδα μια δευτεραντζα… αυτο φυσικα δεν ισχυει μονο για την Sony αλλα για ολους επειδη η Sony ναι βγαζει “επισημα” καθε 6 μηνες ναυαρχιδα αλλα οχι η Samsung βγαζει το s4 με τον s600 μετα βλεπει οτι ολοι πηγαν στον s800 και μου βγαζει ειδικη εκδοση με τον s800 ποια ειναι η διαφορα? η τωρα που εβγαλε το s5 και ετοιμαζεται για την premium εδκοση… αλλα δεν φταινε οι εταιριες αλλα εμεις.. ΔΥΣΤΥΧΩΣ τα κινητα μας εκαναν ναρκωμανης και καποιοι “μαλωνουν” ποια εταιρια ειναι καλυτερη και αν θα εχει το κινητο του τον s800 ή τον s801.

Marinos GR

μια λεξει εχω να πω “”Sony make believe”” sony και ξερω ψωμι

Κωνσταντίνος

Ρε παιδιά να πάρω το z2 ή να περιμένω το z3

Νίκος

Ρε παιδιά βγάζει κάθε 6 μήνες καινούρια συσκευή αλλά άμα δείτε λίγα πράματα αλλάζουν. Π.χ το z και z1 μικρή διαφορά έχουν. Τώρα το z2 z3 θα μοιάζουν σε θέματα μιλάω ram και άλλα.δηλαδή για μεγαλύτερη διαφορά πρέπει να παίρνεις ανά δύο κινητά το επόμενο. Για να έχει κάτι καλύτερο ενώ στο επόμενο τα ίδια βάζουν με λίγες αλλαγές.

Νίκος

Κωνσταντίνε περίμενε το z5 καλύτερα χα χα γιατί δεν θα σταματήσουν να βγάζουν οπότε μην ρωτάς!

nikos paok

Εχω το ζετ 2.σε συγκρισει με σ5 iphone κτλ είναι καλυτερο.η παρεα μ έχει ολα τα κορυφαια κινητα..έχουμε συγκρίνει τα πάντα.το SONY βγήκε πρώτο με διαφορά…σε θέμα μπαταρίας χάνουν όλα με διαφορα..παίζαμε 4 ώρες game to ena eklise logo θερμοκρασιας και τα αλλά κολησαν…υπερθέρμανση το Ζ2 δεν έχει..το σ5 λόγο ότι το δούλεψε πολύ κολισε το έστειλε πισω…και δεν ήταν προβληματικό

NLS

Εντάξει όσοι δεν έχετε κάποιο Z και τα κατηγορείτε είναι κωμωδία να σας διαβάζουμε.
Οι συσκευές τους είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ.
Όσο για τα Samsung… Εγώ θα δυσκολευτώ να ξαναπάρω.
Η LG παίζει… θα δείξει. Προχωράνε καλά.
Η HTC είναι ένα βήμα μπρος από Samsung στο ότι ήταν κορυφή, έφαγαν τρελή κόμπλα έχασαν το μπούσουλα και τώρα ανακάμπτουν. Η Samsung είναι ένα βήμα πίσω… Είναι κορυφή αλλά έφαγαν την κόμπλα και ετοιμάζονται να χάσουν το μπούσουλα.
Η αλήθεια είναι ότι κάπως έτσι πέρασε και η Sony αφού όταν ακόμα το πάλευε με τα Windows Mobile, ήταν όταν είχαν χάσει το μπούσουλα… Updates μηδέν, συσκευές που ανακοινωνόντουσαν ήταν σούπερ στα χαρτιά και μέχρι να βγουν (πολύ καθυστερημένες) η αγορά είχε προλάβει, σέρβις χάλια… Όλα αυτά τα φτιάξανε.
Για μένα το επόμενο θα είναι Sony, εκτός αν με εντυπωσιάσει κάτι όπως: HTC που να σοβαρευτεί με την κάμερα του και να ελαφρύνει και το launcher του, Samsung που να ΛΙΓΟΣΤΕΨΕΙ την πλαστικούρα στα premium μοντέλα, επιτέλους να αλλάξει σχέδιο, ή LG που πραγματικά να έχει ΤΗΝ LG από πίσω (γιατί τώρα έχουμε μια εταιρία που ακόμα κάνει σπασμωδικές κινήσεις στο χώρο των smartphones).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.