Sony Xperia Z3 και Z3 Compact: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Lollipop

Αν και τo περιμέναμε από τον Φεβρουάριο, τελικά οι πηγές των τελευταίων ημερών βγήκαν σωστές και η Sony ξεκίνησε να αναβαθμίζει από σήμερα τα Sony Xperia Z3 και Sony Xperia Z3 Compact σε Android 5.0.2 Lollipop. Πρώτες ξεκίνησαν να παίρνουν το update η Σκανδιναβία και οι χώρες της Βαλτικής.

Μέσα στις επόμενες επόμενες δυο εβδομάδες αναμένεται να επεκταθεί και στις υπόλοιπες συσκευές της σειράς Z την οποία έχει ανακοινώσει ότι θα αναβαθμίσει ολόκληρη. Όσο για τα υπόλοιπα εκτός της σειράς Ζ προς το παρόν η επίσημη ανακοίνωση είναι ότι δεν θα πάρουν Lollipop.

Η αναβάθμιση φέρνει το material design της Google αλλά παράλληλα διατηρεί την μινιμαλιστική προσέγγιση της Sony. Επιπλέον, έχουμε ανασχεδιασμένη lock screen και notifications, multi user profiles και guest mode για να μπορούν κι άλλοι να χρησιμοποιήσουν τη συσκευή, Android for Work, καλύτερη διαχείριση χωρητικότητας με την επιλογή να μεταφέρετε εύκολα εφαρμογές από το κινητό στην κάρτα SD

Δείτε το video:

sony xperia z3 lollopop αναβάθμιση, Sony Xperia Z3 και Z3 Compact: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Lollipop

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
χαρης

μηπως ξερει κανειs κανα νεο για τη αναβαθμηση του lg g2 σε lollipop

oviosgr

Κανείς δεν ξέρει ούτε η lg ….
Πέτυχα ένα τύπο στο Google + να έχει στο verizon lg g2 το lolipop έλεγε ότι το κατέβασαν χακερ από τους σέρβερ της εταιρείας οπότε κάποια στιγμή θα το δώσουν το πότε κανείς δεν ξέρει. ..

Makis

2 πρώτα σχόλια και αυτά άκυρα, μιλάνε για το LG. Βάλτε και το δικό μου μέσα να τριτώσει το κακό.

alxgiann

Έ, μια και δεν σχολιάζει κανένας την SONY, ας μπώ και εγώ στο LG club… Διάβασα σε κάποιο site (δεν θυμάμαι, ψάχνω κανά νέο..σχεδόν παντού) ότι πιθανότατα θα ξεκινήσει η αναβάθμιση του G2 μόλις τελειώσει του G3, πράγμα που ακούγεται (σχεδόν) λογικό. Στην αμερική νομίζω αυτό θα γίνει σε κάνα μήνα. Άρα, δηλαδή να περιμένουμε (για Ευρώπη) γύρω ή μετά το Πάσχα; Mε κάθε επιφύλαξη όμως..θα το πιστέψω μόλις δώ την ειδοποίηση στην οθόνη. άν και το κινητό θα συνεχίσεθνα δουλεύει μια χαρά και με κιτκάτ,δεν θα πάθει και τίποτα αν δεν πάρει την αναβάθμιση. Και μόλις λήξει ή εγγύηση, υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές φυσικά..

Νίκος z1

Κάνεις που να έχει δοκιμάσει πως είναι το lollipop σε SONY υπάρχει;

Makis

@ Νίκος Ζ1

Εγώ φίλε σε SONY όχι, αλλά σε Nexus 4 :))

nsbowler

Ποιο off topic πεθαίνεις… Τι να πω… Ήμαρτον… Για να μη πω τίποτα πιο βαρύ…

iasonas4

γιατι εχει παλιο wallpaper???

kino

Shmera to prwi mou eirthe to android 5.0.2 sto z3 mou

Mike

Εχω το Z3 compact. Ακομα δεν μου εχει ερθει η αναβαθμιση.

Ο αδερφος μου εχει το ιδιο τηλέφωνο (τα πηραμε με διαφορά μιας μέρας) και είμαστε στο ιδιο δικτυο (οικογενειακο πακετο) και η αναβαθμιση του ήρθε προχτες.

Εμενα γιατι δεν εχει έρθει…???

Άγγελος

Εγω εχω μια απορια αν θα μπορουσε καποιος να μου τη λυσει που βασικα δε ξερω αν γραφω στο σωστο topic! Συνηθως η σχεση τιμης των κινητων απο σκρουτζομαγαζο με τα μεγαλα καταστηματα ειναι μεγαλη! Επειδη με ενδιαφερει πολυ αυτο το κινητο το ελεγχω καθημερινα και προσεξα οτι ενω η τιμη του στα μεγαλα καταστηματα ηταν περιπου 200 ευρω πανω,σε σχεση με το ιντερνετ, ξαφνικα απο τη μια μερα στην αλλη επεσε πολυ κοντα στη τιμη των σκρουτζομαγαζων! Και να μη πω οτι και στα σκρουτζομαγαζα εχει ανεβει εκει που ειχε πεσει! Δηλαδη εμενα τωρα αν το παρω απο ενα μαγαζι του ιντερνετ με τα μεταφορικα βγαινει οσο στο μεγαλο καταστημα! Αυτο που αναρωτιεμαι λοιπον ειναι γιατι η τοσο ξαφνικη και αποτομη πτωση στη τιμη του στα μεγαλα καταστηματα; Εχει μηπως κατι να κανει με την αναβαθμιση του λογισμικου; Ας μου απαντησει καποιος που ισως θα μπορουσε να γνωριζει κατι γιατι μου εχει κανει τρομερη εντυπωση! Ευχαριστω!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.