Sony Xperia Z4: Screenshots από την Dual SIM έκδοση;

Παρά τις αρχικές φήμες ότι η Sony θα παρουσίαζε επίσημα την ναυαρχίδα της Sony Xperia Z4 στην έκθεση MWC 2015, τελικά αυτό όπως φαίνεται δεν θα γίνει. Σήμερα διέρρευσαν κάποια screenshots τα οποία λέγεται ότι μας δίνουν μια πρώτη εικόνα από το UI του Sony Xperia Z4 Dual και επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες ότι η φετινή ναυαρχίδα θα έχει dual-SIM έκδοση.

Σε μια από τις εικόνες εμφανίζεται με Qualcomm MSM8994 επεξεργαστή, δηλαδή τον Snapdragon 810 και Android 5.0.2 Lollipop. Το interface έχει αυτό που ονομάζουμε Material Design με κάποιες τροποποιήσεις της Sony.

Όσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, τα Sony Xperia Z4 και Z4 dual αναμένονται με οθόνη 5.2 ιντσών, Snapdragon 810, 3GB RAM, 21 Megapixel κάμερα και αδιάβροχα.

Πηγή

Σχόλια

  • Και το Z3 το έχει σε dual. Και 3 ram θα έχει τα ίδια με Z3 είναι μου φαίνεται μόν ο επεξεργαστής αλλάζει. Άντε να δούμε

  • Μακάρι να κάνει όσο πιο απλό το UI για να μην αργεί με τις αναβαθμίσεις. Η Sony είναι μια από τις καλύτερες κατασκευαστριες Android. Για να δούμε θα ανακάμψει και θα φτάσει στα επιθυμητά κέρδη ή θα πουληθεί και το κομμάτι Xperia?

  • @Νίκος το οτι το Ζ3 εχει 3gb ram και πιθανον το Ζ4 θα εχει 3gb ram δεν σημαινει οτι ειναι το ιδιο.Συγουρο ειναι οτι θα εχουν διαφορετικο χρονισμο και διαφορετικη τεχνολογια.

    Συμπερασμα:Δεν θα ειναι μονο η cpu διαφορετικη αλλα γενικως ολο το πακετο!!!!!!!!

  • @Nίκος δεν ειμαι ο κλασσικος ελληνας που θελει να αλλαζει ναυαρχιδα καθε χρονο συγκεκριμενα εχω το xperia sp.Δεν ανεφερα οτι θελω να το παρω απλως εκανα μια επισημανση οτι η ram δεν θα ειναι ιδια!!!!!!

  • Προσωπικά περιμένω πως και πως το z2 ultra που υποτίθεται θα έχει και πενάκι (μακάρι).
    Τώρα για το z4 που θα είναι 5-5.2 δεν κάνει για μένα, αλλά θα ήθελα ένα z4 στις 5.5 με 5.7".
    Τώρα για Sony περιμένω να ανέβει γιατί είναι μια απο τις καλύτερες εταιρείες android με πολύ ωραία ποιότητα συσκευών και με υποστήριξη αναβαθμίσεων αντίθετα με την Lg που δεν βάζει μυαλό στις αναβαθμίσεις αλλά βγάζει πολύ καλές συσκευές (επίσης κάτοχος Lg g pro και lg pad v500 ).

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.