Sony Xperia Z5: Κυκλοφορεί Ελλάδα με τιμή 769 ευρώ

Την εβδομάδα που μας έρχεται ξεκινάει η επίσημη κυκλοφορία του Sony Xperia Z5 στην Ελλάδα με τιμή 769 ευρώ. Πρόκειται για την μια και μοναδική έκδοση με 32GB ενσωματωμένης μνήμης και υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD. Το Xperia Z5 ειναι 4G+ και αδιάβροχο, έρχεται με οθόνη 5.2 ιντσών Full HD, Snapdragon 810, μνήμη RAM 3GB και αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Ενσωματώνει κάμερα 23 Megapixel με δυνατότητα λήψης βίντεο 4K και δεύτερη μπροστινή κάμερα 5 Megapixel, ραδιόφωνο FM και μπαταρία 2900 mAh (μη αποσπώμενη).

Επεξεργάστηκε την 14 Οκτωβρίου 2015 8:38

Σχόλια

  • Αντικειμενικά τωρα....ποιος θα δωσει αυτα τα λεφτά για αυτα που προσφερει αυτο το κινητο?περισσότερο σαν άπρακτη μου φαίνεται απο την σονυ.εμεινε πολυ στάσιμη σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό..και να φανταστεις οτι περιμενε απο το z5 καλες πωλήσεις για να μην παρατησει το mobile market.καληνύχτα σονυ.

  • Ποιος θα δωσει 700 κ ευρο να παρει αυτο οταν με τα ιδια κ λιγοτερα λεφτα περνεις?s6 κτλπ?

  • Ο Χριστός και η Παναγία...
    Ναι, σου πέφτει κάτω και γίνεται θρύψαλα. Και πάνε τα 780Ε. Άντε βρε Σόνυ. Είμαστε και στην ίδια γειτονιά στη Σουηδία... Δεν πάνε καλά οι Γιαπωνέζοι.

  • Πιστεύω οι τιμές αυτές μπαίνουν εξαιτίας των παρόχων κινητής τηλεφωνίας και όχι επειδή οι ίδιες οι εταιρείες θέλουν να κοστολογούν τόσο τα κινητά τους.
    Ειδικά στο εξωτερικό που μπορείς να πάρεις δωρεάν ή σχεδόν δωρεάν ένα κινητό με σύνδεση στα 2 χρόνια, ο καταναλωτής θα στραφεί προς αυτή τη λύση παρά να σκάσει 700 ευρώ για σκέτη συσκευή.
    Φυσικά μετά από κάποιους μήνες πέφτει η τιμή τους αλλά μέχρι τότε έχουν βγει οι νέες συσκευές, οπότε πάλι από την αρχή.
    Το κακό με τη χώρα μας είναι οτι οι επιδοτήσεις είναι πια στην ουσία ανύπαρκτες και οι τιμές αργούν να πέσουν ακόμη πιο πολύ, μήπως και κονομήσουν κανα φράγκο παραπάνω.
    Ευτυχώς που υπάρχουν και τα online καταστήματα και μπορούμε να παίρνουμε κανα καλό κινητό χωρίς να περιμένουμε μήπως και πέσει η τιμή στις μεγάλες αλυσίδες.

  • Αν εξαιρέσουμε τις κάμερες, τι διαφορά έχει σε χαρακτηριστικά από το Ζ3;Ουσιαστικά είναι περσινής τεχνολογίας! 600 ευρώ θα έπρεπε να κοστίζει και πολλά λέω!Ας έβαζε 2Κ οθόνη και 4gb ram για να δικαιολογήσει εν μέρει την τσουχτερή τιμή.

  • Αυτό στη φωτογραφία του κινητό είναι ????? Z1.Z2.Z3.Z4 ? Είμαι 100% σίγουρος ότι έχουν προσλάβει σχεδιαστεί από την LADA

  • Εκανε το μεγαλο μπαμ ..πολυ πρωτοτυπος σχεδιασμος και καινοτομος (αρε σονυ τιποτα δεν σε σωνει)

  • Είναι δυνατόν να βάζει οθόνη 4Κ και να μην την χρησιμοποιεί;
    Τότε γιατί την βάζει για να βλέπω ταινίες στις 5 ίντσες; Και η μπαταρία 2900; είδα καλά;

    Α ρε G4 νομίζω ήρθες για να μείνεις!!!!

  • Πoιος θα δώσει 769 ευρώ για κινητό Sony? Ούτε ο Ioanis justin bieber με τον One δεν θα έδιναν πάνω από 400.

  • παιδιά ηρεμήστε...1 έβαλε touch id 2 έβαλα μια πάρα πολύ καλή καμερα 3 έχει sd 4 έχει 2 μέρες μπαταριά 5 είναι αδιάβροχο 6 έχει ενα πολύ κάλο multitasking 7 αν δείτε βίντεο έχει λίγο πολυ ίδιες αποδώσεις με σ6 και γενικά με τικ υπολείπεσ ναυαρχίδες8 πολύ καλη διαχείριση ram..δηλαδή τι θέλετε να φτιάχνει καφέ?????και σε 2 μήνες θα κανει 500 ευρό......@shadgr στο z5 premium εχει 4κ

  • Βρήκατε πολλα αδιαβροχα κινητα με τετοια κατασκευη, ραδιοφωνο,με υποδοχη για καρτα μνημης,τετοια καμερα και στα 7.3mm?Γιατι καθεστε και γραφετε μπουρδες;

  • Θα μας πέσουν τα μαλλιά με αυτά που βλέπουμε!
    Δλδ πόσο είχαν αρχική τιμή s6 g4 iphone 6s?

    Ο άλλος λέει 4k.. πού είδε ότι το απλό Ζ5 έχει 4k??

    Ο καθένας με το μακρύ κ το κοντό του!!

  • εσεις που δεν εχετε ιδεα...το z5 premium εχει 4κ οθονη(που φυσικα οοοοοολοι την κοροιδευουν αλλα του χρονου οταν θα την βαλουν και οι υπολοιποι θα πατε να αγορασετε),πηγαινετε να δωσετε λεφτα για το s6 που ολοι τα πουλανε γιατι ειναι για πεταμα...τα μονα που αξιζουν τα λεφτα τους ειναι το z5(ολη η σειρα),το note5 και το g4(η το v10)...ο αλλος λεει περσινη τεχνολογια και εχει τα ιδια χαρακτηριστηκα με τα αλλα...το μυαλο το χρησιμοποιουμε που και που!!!

  • Η apple εχει φανατικο κοινο και προσωπικα το θεωρω το καλύτερο κινητο στην αγορα οποτε σεν υπαρχει λογος να χαμηλωσει την τιμη . Οσο για την samsung η τιμη και ο λογος που δεν πουλαει πολλα high end πλεον.
    Οταν μια εταιρια με τεραστιο μαρκετινγκ δεν μπορει να πουλησει σε αυτην την τιμη ενα καλυτερο προιον απο το z5 οπως το galaxy 6 θα τα καταφέρει η ανυπαρκτη σονυ ?

  • Η apple εχει φανατικο κοινο και προσωπικα το θεωρω το καλύτερο κινητο στην αγορα οποτε δεν υπαρχει λογος να χαμηλωσει την τιμη μιας και πουλαει σε αυτην. Οσο για την samsung η τιμη ειναι ο λογος που δεν πουλαει πολλα high end πλεον.
    Οταν μια εταιρια με τεραστιο μαρκετινγκ δεν μπορει να πουλησει σε αυτην την τιμη ενα καλυτερο προιον απο το z5 οπως το galaxy 6 θα τα καταφέρει η ανυπαρκτη σονυ ?

  • ok, είναι λίγο ακριβό ΑΛΛΑ
    συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με τον @ΚΩΣΤΑΣ Ζ !
    Είναι το πιο ολοκληρωμένο κινητό.

  • Η μόνη ελπίδα να ανακαμψει η Sony θα ήταν να πουλάει τα κινητά της σε τιμές ανάλογες με τις δυνατότητες τους , δηλαδή το συγκεκριμένο στα 400-450 μέγιστο , όταν το δίνει στην ίδια τιμή με το G4 και το S6 που είναι καλύτερα κινητά (και ειδικά το Samsung έχει και όνομα στην αγορά) δεν έχει καμία ελπίδα να πουλήσει.

  • @Dimitris,δεν μπορω να καταλαβω τι λειπει απο αυτο το κινητο, ειλικρινα! Και αν θες, τι παραπανω εχουν άλλα της ίδιας τιμής (εκτος της QHD οθονης)

    • One, Σχολια με λέξεις και εκφράσεις όπως "σαπιομηλα", "μια ζωη πίσω θα είσαστε" και "Γεια σας πελάτες", δεν εμφανίζονται και όταν γίνουν αντιληπτά, διαγράφονται.

      Διάβασε τους Όρους Χρήσης του Techblog https://techblog.gr/disclaimer
      "Δεν επιτρέπεται: H υποβολή σχολίων που σαν στόχο έχουν να δημιουργήσουν έριδες, αντιδικίες, καυγάδες ή άσχημο κλίμα στις συζητήσεις του Techblog."

  • Ακριβή τιμη...αλλά λογικοτατη για τα χαρακτηριστικά και το μπραντ της Sony. Σε αντίθεση πολλες άλλες εταιρίες παίζουν στις ίδιες τιμες με χειρότερα χαρακτηριστικά και μερικές οπως Apple με πολυ χειρότερη ποιότητα/δυνατότητες. Επισης, μη ξεχνάμε οτι γύρω στα 200 ευρώ ειναι και το ΦΠΑ στην τιμη.
    Οποτε προς τι τοσο μίσος? οποίος θελει και μπορει το αγοράζει και θα εχει κανει μια καταπληκτική επιλογή που ανάλογης ειναι μονο 5-6 τηλεφωνα ....μια καλύτερη ειναι Ζ5 premium.

  • @Κωστας το προβλημα ειναι οτι δεν κανει κατι καινουριο οπως οι αλλες εταιριες απο το πρωτο z μεχρι τωρα εχει μηνει στο ιδιο design δλδ ΕΛΕΟΣ

  • Πραγματικα με τετοια μυαλα εκει στη sony δεν υπαρχει σωτηρια!!
    Δηλαδη θα τους χαλούσε να το βαζαν 599 ωστε οποιος ηθελε ναυαρχίδα να του βγαινε πιο οικονομικα και να το προτιμουσε απο iphone πχ?
    Οπως αναφερθηκε ουτε ο justin Bieber δε δινει τοσα!
    Και Μετα κλαινε οτι θα κλεισουν!!!!

  • @themis, ειναι αυτος λογος που την κανει κατωτερη; Δεν βλεπω κατι να λειπει και, ειλικρινα, δεν βρισκω προβλημα!
    @tiamat, δωσε μου 3 σοβαρους λογους να το βαλουν στα 599 και εγω θα τους δεχτω, αμεσως!

  • Έχει την καλύτερη κάμερα σε smart είναι αδιάβροχο έχει στέρεο ηχεία έχει την ποιότητα του γιαπωνέζου έχει επέκταση για sd έχει μπαταρία 2 ημερών άνετα...δεν υπάρχει κανένα μα κανένα κινητό πιο ολοκληρωμένο στην αγορά φυσική ι τιμή του τα Χριστούγεννα θα έχει πέσει κάνα 200αρη...όποιος δεν έχει Sony η δεν το έχει πιάσει στα χέρια του καλύτερα να μην γράφει εκθέτει τον εαυτό του.

  • Κωστας z οπως ειπαν και αλλοι εδω κοτζαμ samsung με τετοια φημη και βλεπει μειωση πωλησεων σε ναυαρχιδες στις τιμες αυτες!! Δε θα δει η sony?

    Την samsung την παιρνει για πειραματα ,ακομα εχει λιπος(λεφτά)

    Η sony βγαινει με τον πιο επισημο τροπο και λεει παιζω τα ρεστα μου!!!!!! ΓΟΝΆΤΙΣΑ ! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ! ΚΛΕΙΝΩ !!!!!!

  • Κωστα τωρα που στο δωσαν !επικεντρωσου αν θες στη καμερα! Δλδ αν ακομα το auto και το HDR ειναι μονο στα 8mp, αν το 4Κ κρασσαρει, αν το steady shot λειτουργει καλα στα 4K , αν το ψηψιακο ζουμ ειναι τοσο καλο οσο λενε..!

  • @κωστας ζ το θεμα ειναι οτι πρεπει να αλλαξει ριζικα design η sony αμα θελει να κανει καλες πωλησεις ας πουμε η samsung αλλαξε design απο s5 (πλαστικο) πηγε σε μεταλο και γυαλλι (s6) επεισης δημηουργησε κατι τελιως επαναστατικο το s6 EDGE οπου οπως φαινεται και στης πωλησεις τραβηξε το ενδιαφερον του κοσμου απλα η sony πρεπει να κανει κατι καινουριο!

  • Εντάξει μιλάμε για τηλεφωνάρα! Ελπίζω να πέσει η τιμή του γρήγορα, μήπως και το αποκτήσω.

  • Σχεδόν δύο φορές όσο έχει το καλύτερο σε οθόνη και κάμερα LG G4 στο skroutz , και μετά περιμένουν να πουλήσουν κιόλας. Τραγικό.

  • @Θεμης, δεν νομιζω οτι μπορει να κανει κατι παραπανω απο οσα εχει κανει στα 7.3mm! Ποια αλλη εχει κατι παραπανω, και τι; Εκτος,ξαναλεω, της 4K οθονης
    @tiamat φιλε, συμφωνω οτι η Σαμνσουγκ εχει περιθωρια για λαθη...καλως ή κακως, ναι, την παιρνει να ρισκαρει. Δεν βρισκω ΚΑΝΕΝΑΝ ομως λογο να μην εχει τετοια τιμη το Ζ5! Ειναι μακραν η καλυτερη ναυαρχιδα κατ'εμενα, και μπορω να στο αιτιολογησω, αν θελεις! Επίσης, δεν μου ειπες κανεναν λογο που πιστευεις πως θα επρεπε να κοστιζει 599€

  • Ενταξει Κώστα mea culpa. Έκανα edit..

    Καλύτερη τιμη από τα Apple και τα Samsung που ειναι χωρις κάρτα microSD και τα πουλάν πανακριβα χωρις να το αξιζουν. Ακομα και από τη microfoft που είναι σχεδόν στην ιδια τιμη καλύτερο είναι.

    Η Sony εχει το καλυτερο hardware και software. Εχει multitasking, δεν λαγκαρει, εχει microSD, γράφουν πάνω από 5 λεπτα 4Κ βίντεο χωρις να υπερθερμαίνονται, δεν εχουν camera bugs οπως τα samsung, δεν κλείνουν μονα τους όπως τα apple, και εχουν καλύτερη απόδοση στο gaming από τo Note 5 & S6 plus που παρόλο που εχουν 4gb ram σέρνονται, ενώ το Ζ5 με 3gb ram & Z3c με 2gb ram πάνε σφαίρα.

    Για να μη πως για τη ποιότητα μουσικής αφου τα Sony παίζουν 24bit αρχεια μουσικής ενώ οι apple & samsung ακομα να ξυπνήσουν.

    Επίσης τα Ζ5 εχουν τον τελευταίας γενιας αισθητήρα κάμερας imx300 της Sony ενώ η apple & Samsung παιρνουν τον παλιας διαλογης αισθητήρα από τη Sony τον imx240, γι' αυτό εχουν τεράστια διαφορα στις φωτογραφίες που το αναγνώρισε και η DXOMark.

    Εμεις θα παιρνουμε Sony και θα καθιστε εσεις με τα Apple & Samsung και εσεις να νομίζετε ότι πουλάτε μούρη λόγω marketing.

  • Το ότι μια εταιρεία είναι σε πολλούς τομείς μπροστά από τον ανταγωνισμό εδώ και χρόνια την κάνει να "φαίνεται" ότι δεν έχει ιδιαίτερη εξέλιξη. Ας πούμε δεν εντυπωσιάζει πλέον ούτε η εντυπωσιακή αδιαβροχοποίηση ούτε τα διπλά μπροστινα στερεοφωνικά ηχεία ούτε το Glass & Aluminum sandwich design που πλέον αντεγραψαν και οι γνωστοί Κορεάτες. Το ότι εδώ και πολύ καιρό έχει μια πανισχυρη βάση - πακέτο την οποία και σταδιακά βελτιώνει με ομολογουμενως μικρότερα βήματα από ότι η Samsung ή η LG δεν την κάνει και υποδεέστερη φίρμα νομίζω. Όταν οι υπόλοιποι βάλουν όλα αυτά μαζί με G lens optics 20.7mp (πλέον 23mp με 0.03" autofocus & 12800 iso sensitivity) σε τέτοια πανέμορφη κομψή συσκευή 7-7.3" πάχους χωρίς να προεξεχει η κάμερα (χωρίς OIS) με τέτοια αποτελέσματα και να ξεχνάς πραγματικά τι σημαίνει lag, όταν, όταν, τα λέμε τότε. Μέχρι τότε εύχομαι να συνεχίσει η πλειοψηφία παγκοσμίως να χαύει μύγες - μιας και αν και φαν της, δεν έχω μετοχές της Sony να με νοιάζει τόσο - ώστε εμείς οι λίγοι να αγοράζουμε αυτές τις καταπληκτικες συσκευές σε χαμηλές τιμές σχετικά γρήγορα.

  • Συμφωνω με Nick το Ζ5 ειναι ενα τουμπανο κινητο που τα εχει ολα οσα ειπε μην τα ξαναλεω...
    Ναι ειμαι και εγω απο τα "10-15 ατομα " στην Ελλαδα που γουσταρει sony..
    Aλλα κινητο πανω απο 400 ευρω δεν παιρνω επειδη δεν ειμαι κοροιδο, περιμενω να κατεβει η τιμη του και μετα πρατω,δοξα τον θεο υπομονη εχουμε οχι μονο σε κινητα αλλα και σε ποιο σημαντικα πραγματα..
    Την τιμη του Ζ5 δεν θα την σχολιασω ναι τωρα ειναι ακριβω αλλα σε 2-3 μηνες θα παει στα 500-550..Π.χ σημερα που ειδα στο σκρουτζ το Ζ5 κομπακτ εχει 540..ενω λεγανε θα ξεκινησει απο τα 600..ειδατε τσακκ 60 ευρω κατω...

  • Και να προσθέσω και την δική μου πρόταση προς τους Ιάπωνες αν θέλουν να ανακαμψουν, ας βγάλουν το Z6 με 9mm πάχος με πλαστική κατασκευή χωρίς αδιαβροχοποίηση, να βάλουν 2gb Ram, χωρίς στέρεο ηχεία και ραδιόφωνο, μια κάμερα 13mp με τον φακό που είχε το Xperia S ή το T, με πολύ bloatware à la Samsung, και μετά βγάζουν το Z7 όπως κάνουν μέχρι τώρα με το Z5 και λίγο καλύτερα, να πουν οι μυγοχαύτες "πω είδες εξέλιξη η Sony Mobile ε; Θα το πάρω". Προφανώς χαριτολογώντας τα λέω επειδή οι περισσότεροι ξεχνούν εύκολα ποιος έκανε τι πρώτος και μετά λένε για στασιμοτητα.

  • Και εγω μαζι με λιγα ατομα πλεον που γουσταρουν sony. Κουραστηκα να ακουω χαζομαρες του τυπου αχρηστα τηλεφωνα κλπ. Παρτε τα μηλα σας και αφηστε εμας τους <> να αγοραζουμε sony.Αυτα χωρις καμια προσβολη στους sony fans για αυτο τα εισαγωγικά.

  • https://youtu.be/RgaSakKmXZM ... Χιλιες φορες πλαστικο παρα να τρεχω στο σερβις καθε βδομαδα.. Σε λιγο θα μας πειτε οτι και το γυαλι ειναι το καταληλο υλικο για τα smartphone οι φανς της sony . Κανονικα με τα xiaomi επρεπε να τα συγκρινεται και οχι με τα lg,apple,htc, Microsoft,samsung .

    https://youtu.be/RgaSakKmXZM ... Σπλα γυαλι .

  • Η sony πρεπει να κλεισει. Kαι δε το λεω απο κακια , αλλα θα υποστηρίξω τη θεση μου επιχειρηματολογωντας.

    Εγω ας πουμε ανοιγω ενα τυροπιταδικο απεναντι απο εναν αλλον.
    Ο αλλος πουλαει φρεσκες και νόστιμες τυροπιτες και γω πουλαω μπαγιατικες και μαπα!! Αμα ο κοσμος προτιμάει τον αλλον και σε μενα δε μπαινει πελατης θα ειναι αδικο και θα στεναχωρηθειτε αν κλεισω!!?????

    Λοιπον τα sony βγαζουν 1000 μυρια προβλήματα (διαχυση φωτος flash , κακες οθονες με 2 ποιοτητες σε z και z1, μεμβράνη στο z1, κρασσαρισματα στη καμερα στα z2,z4 ,μη καλη λειτουργία του ψηφιακου σταθεροποιητη σε 4Κ στο z5, κακα αποτελεσματα σε auto στις φωτο , τεραστια μπεζελ, κακα after sales services σε ολα τα z )

    Ε λοιπον εγω προτιμαω τους πελατες της sony να τους παρει η lg η καποιος τιμιος κινεζος !!!

  • παπαροκα μη λες ψεμματα. Κανένα από τα προβλήματα που ανέφερες δεν εχει το Z3 Compact που εχω και το αυτόματο στη καμερα εχει βελτιωθεί αρκετά στη Lollipop. Στο δικο σου κινητο συμβαινουν αυτά και μετα νομιζεις ότι συμβαίνουν σε όλα τα αλλα.

    Στη τελικη αμα δεν γουστάρεις κατι μη το αγοράζεις αλλα μην προσπαθεις να τους βγαλεις ολους τρελους. Θελετε να κλησει η Sony για να παρετε τις πατέντες και τις τεχνολογιες της στα κινητα σας με πρωτους και καλύτερους τους αισθητήρες γι' αυτό ριχνετε τοσο κράξιμο. Αυτό είναι παραδέξου το.

    Αλλα φτιαξτε πρωτα κινητα που να λειτουργουν όπως τα Sony και μετα να λετε αν θα πρεπει να κλεισει ή όχι. Και αν θες τη γνωμη Sony & HTC δεν κλείνουν ποτέ και με τίποτα. Αλλους να φοβάσαι.

  • tiamat δεν εχεις καταλάβει ακόμα οτι το καλό το τυροπιτάδικο, είναι αυτό που γράφει sony και τα χάλια είναι τα υπόλοιπα...
    Βγάζουν προβλήματα τα sony καλά ρε φίλε σε site τεχνολογίας σχολιάζεις το έχεις καταλάβει??
    Ενω τα υπόλοιπα κινητά δε βγάζουν κανένα πρόβλημα ε??
    τα περιθώρια απο πότε αποτελούν πρόβλημα?? Πόσο πιο γελοίος μπορείς να γίνεις πραγματικά απορώ!!!!

  • Με Ioannis jb και one ο όρος fanboy και πρόβατο έχει περάσει σε άλλη διάσταση , σε μια εταιρεία που δεν μπορεί να βγάλει ούτε ένα κινητό της προκοπής με συχρονα χαρακτηριστικά, χωρίς προβλήματα και με ανταγωνιστικές τιμές αυτοί τα βλέπουν όλα τέλεια.
    Ευτυχώς οι καταναλωτές βλέπουν αντικειμενικά τα πράγματα και τα αποτελέσματα τα ξέρουμε , 1% μερίδιο αγοράς στις ΗΠΑ , κάτω απο 2.5% παγκοσμίως και συνεχείς πτωτικές τάσεις με χασούρα κάποιες εκ. εκ. δολάρια κάθε χρόνο. Αυτό είναι άλλωστε που μετράει και όχι τι λεει ο κάθε γραφικός με παρωπίδες σε blog και sites.

  • Προς όλους τους haters βρείτε μου μία εταιρεία εκτός IOS που δίνει τόση πολύ υποστήριξη στους πελάτες της. Μέχρι και το Μ2 θα πάρει lollipop μεσαίας κατηγορίας κινητό! όσο για την σειρά Ζ κινητό 2 ετών έχει πάρει τις περισσότερες αναβαθμίσεις στο android και από nexus αν δε κάνω λάθος.
    Νομίζω ότι σχεδόν από 2 χρόνια απροβλημάτιστης χρήσης με το Ζ1 μου ήρθε η ώρα κατά άνοιξη μεριά να κάνω την αναβάθμισή μου στο Ζ5.
    Υ.Γ. Άντε να τρολάρω λιγάκι.... στις υπερεταιρείες σας μετά από δύο χρόνια πόσο καιρό αντέχει η μπαταρία σας ?????????

  • Δεν είμαι hater, οπότε δε θα έπρεπε να απαντήσω.

    Αλλά στο θέμα υποστήριξη έχεις απάντηση από Microsoft μεριά.
    λολ

  • Περα απο φανμποισμους θα μου εξηγησει κάνεις απο τους φανμποι γιατι ενω ομολογουμενως δεν πουλαει γιατι τα z1, z2 ,z3 ,z4 ,z5 ειναι ακριβως τα ιδια???

    Και μη μου φερει σαν παραδειγμα την apple και την sammy γιατι αυτες πουλανε !! Δεν εχουν λογο να αλλαξουν! και παρολα αυτα η samsung αλλαξε τα υλικα της μολις ειδε τις πωλησεις να καταρρεουν!
    Η sony τι εκανε και τι συνεχιζει να κανει για να αντιστρεψει την εις βαρος της κατασταση?

  • "Παιδια, μαζευτηκαμε εδω στη sony mobile αποψε επειδη η εταιρια παει για φουντο. πρεπει να κανουμε κατι γρηγορα να το σωσουμε το πραγμα, ακουω προτασεις
    - Να μην αλλαξουμε καθολου το design, να μην εισαγουμε καμια ουσιαστικη καινοτομια, γενικα να κανουμε οτι καναμε μεχρι τωρα, και να αυξησουμε κατακορυφα την τιμη
    - ΕΥΓΕ ΝΕΕ ΜΟΥ. ΠΡΟΑΓΩΓΗ"

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.