Sony Ericsson G900 | Οθόνη αφής για όλους

Μέσα στο μήνα αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του στα ράφια των καταστημάτων το νέο κινητό με touch screen από την Sony Ericsson. Είναι το πρώτο μοντέλο της σειράς G και αναμένεται να εντυπωσιάσει κυρίως με τα άρτια τεχνικά χαρακτηριστικά του. Το G900 διαθέτει οθόνη αφής 2,4’’ ανάλυσης 320×240 pixels που σε συνδυασμό με το εξελιγμένο interface του τηλεφώνου επιτρέπει στον χρήστη με την χρήση των δακτύλων του πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές.

Σίγουρα ένα χαρακτηριστικό ακόμα που θα εντυπωσιάσει είναι η 5Megapixel κάμερα που είναι ενσωματωμένη στην συσκευή και επιτρέπει στον χρήστη την λήψη φωτογραφιών ανάλυσης μέχρι 2592×1944 pixels. Οι δυνατότητες όμως τις συσκευής δεν τελειώνουν εδώ. Το Sony Ericsson G900 είναι εφοδιασμένο με Wi-Fi για γρήγορη πρόσβαση στο ίντερνετ μέσω hotspots καθώς και με Bluetooth με υποστήριξη A2DP. Όσον αφορά τις μουσικές δυνατότητες του τηλεφώνου το G900 διαθέτει ενσωματωμένο FM ραδιόφωνο με RDS καθώς και MP3 player.

Sony Ericsson G900

Αξίζει να σημειωθεί ότι το G900 παρόλο που είναι μια καινούρια συσκευή δεν υποστηρίζει την τεχνολογία HSDPA για υψηλότερες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων αλλά μόνο την 3G τεχνολογία. Τέλος ενώ όλοι περίμεναν κάτι εντελώς καινούριο από το G900 η SE χρησιμοποίησε την πλατφόρμα UIQ η οποία έχει χαρακτηριστεί από αρκετούς χρήστες ως δύσχρηστη.

Επεξεργάστηκε την 31 Οκτωβρίου 2010 20:12

Κοινοποίηση
Συντάκτης:

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.