Sony Ericsson W890i | Πετάξτε τα MP3

Πριν λίγες μέρες έκανε την εμφάνιση του στα ράφια των καταστημάτων το νέο Walkman phone της Sony Ericsson, το W890i. Ακολουθώντας τα βήματα του προκατόχου του W880i, το νέο W890i είναι ιδιαίτερα λεπτό και καλαίσθητο. Διαθέτει πολλές νέες λειτουργίες και σίγουρα θα κάνει τις καρδιές των μουσικόφιλων να χτυπούν δυνατά.

Η νέα Walkman συσκευή της SE προσφέρει εξαιρετική ποιότητα ήχου τόσο από τα στέρεο ηχεία που διαθέτει όσο και από τα στερεοφωνικά ακουστικά. Επίσης, η συσκευή διαθέτει Walkman Player 3.0, την τελευταία λέξη της τεχνολογίας Walkman, η οποία προσφέρει άμεση αναπαραγωγή καθώς και πλοήγηση στη μουσική ανάλογα με τη διάθεση του χρήστη. Οι μουσικές δυνατότητες του τηλεφώνου όμως δεν τελειώνουν εδώ. Με την λειτουργία SensMe μπορείτε πλέον να ακούτε τα τραγούδια σας ανάλογα με την διάθεσή σας, καθώς η συσκευή τα ταξινομεί αυτόματα επιτρέποντας σας να δημιουργήσετε λίστες μουσικής που σας ταιριάζουν κάθε φορά. Επίσης μέσω της λειτουργίας TrackID μπορείτε να ενημερωθείτε για τον καλλιτέχνη του τραγουδιού που ακούτε εκείνη την στιγμή στο ραδιόφωνο.

Δείτε το βίντεο με το W980i στα χέρια μας.

Το Sony Ericsson W890i όμως δεν διαθέτει μόνο μουσικές δυνατότητες. Η 3.2Megapixel ενσωματωμένη κάμερα σας επιτρέπει να αποθανατίσετε και να αποθηκεύσετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες σε πολύ καλή ποιότητα. Επιπλέον, μέσω της υπηρεσίας 3G μπορείτε να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο και να τσεκάρετε τα email σας.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το Sony Ericsson W890i έρχεται μαζί με κάρτα μνήμης 1GB και στοιχίζει κάτι λιγότερο από 400 ευρώ.

Επεξεργάστηκε την 31 Οκτωβρίου 2010 20:14

Κοινοποίηση
Συντάκτης:

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.