Steve Ballmer, Μας δείχνει το HTC Windows Phone 8X του σε διαφημιστικό

Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι ποιο είναι το smartphone που χρησιμοποιούν όλοι αυτοί οι CEOs των εταιρειών που κινούν τα νήματα της τεχνολογίας (έλα, τώρα, φαντάζομαι δεν έχεις καμία απορία για τον Tim Cook!), o Steve Ballmer της Microsoft έρχεται να σου λύσει τις όποιες απορίες με μία διαφήμιση που δείχνει το HTC Windows Phone 8X του. Περίεργο, και εγώ που νόμιζα ότι θα είχε Nokia Lumia 920

Στη διαφήμιση ακούς τον ίδιο τον Steve Ballmer να μιλά για το πόσο τον βοηθά στην καθημερινές ανάγκες επικοινωνίας του το Windows Phone του, ενώ βλέπουμε τη γυναίκα του, τον ίδιο τον Bill Gates, να κάνουν την εμφάνισή τους ως live tiles. Για την ιστορία, αρκεί να σας πούμε ότι είναι η πρώτη φορά μετά το 1986 που ο Ballmer εμφανίζεται σε μία διαφήμιση της Microsoft.

Πώς σας φαίνεται η διαφήμιση;

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 30 Οκτωβρίου 2012 12:16

Σχόλια

  • Πόσο άσχημος είναι αυτός ο άνθρωπος?
    Μου θυμίζει τον πιγκουίνο από τη ταινία batman κλπ.

    Πάντως περίμενα να διαφημίσει κάποιο κινητό nokia.
    Εκτός και αν θέλει να κλείσει αποκλειστική συμφωνία και με HTC, μιας και με τα android δε τα πήγαν και τόσο καλά.

  • Είναι η χαρακτηριστική φάτσα του ΗΛΊΘΙΟΥ... αντιπαθέστατος μέχρι εκεί που δεν πάει.

  • Αυτόν τον άνθρωπο τον ξέρετε προσωπικά και του ψελνετε τον εξαψαλμο ? Δεν το ηξερε να κανει πλαστικη για να εχει αξια και να ειναι αρεστός!! Αιντεεε δεν παμε καλα!!!

  • Ήταν ένα ατυχές προσωπικό σχόλιο και με συγχωρείτε για αυτό.

    @nick Μια χαρά πάμε (βγες για κάνα ποτάκι να χαλαρώσεις, με το συμπάθιο πάντα :) ). Τον ρόλο του συντονιστή τον κάνει ο Κώστας. Μη μπερδεύεσαι.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.