Η Samsung θα προσφέρει “έως τρεις γενιές αναβαθμίσεων” στα flagship της

, Η Samsung θα προσφέρει “έως τρεις γενιές αναβαθμίσεων” στα flagship της

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της πλατφόρμας του Android είναι τα updates των κατασκευαστών, καθώς η Google δίνει τρεις μεγάλες αναβαθμίσεις στις συσκευές της σειράς Pixel, αλλά σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι κατασκευαστές μένουν στις δύο. Όπως φαίνεται, η Samsung κάνει το μεγάλο βήμα.

Στο τέλος του χθεσινού Unpacked 2020 υπήρξε μία υπόσχεση από την εταιρεία που θα χαροποιήσει τους κατόχους των συσκευών της. Όπως ανακοίνωσε η Samsung, η εταιρεία υπόσχεται να προσφέρει αναβαθμίσεις στο OS των συσκευών της “έως και τρεις γενιές”, με την αρχή να γίνεται με τα Galaxy Note 20 και Note 20 Ultra. Όμως, λίγο αργότερα μάθαμε ότι η εταιρεία θα υποστηρίξει και τις σειρές Galaxy S10 και Galaxy Note 10, χάρη στην ιστοσελίδα XDA-Developers, οπότε και αυτά αναμένονται να λάβουν έως και “τρεις γενιές αναβαθμίσεων”.

Το τι θα γίνει με τη σειρά A της εταιρείας είναι ένα ακόμα θέμα, καθώς η εταιρεία δεν έχει κάνει κάποια ανακοίνωση πάνω στις υπόλοιπες σειρές της. Η παραπάνω ανακοίνωση αφορά της συσκευές των σειρών S, Note και Z. Επίσης, αναπάντητο παραμένει το ερώτημα για το αν θα συμπεριληφθούν και τα tablet της εταιρείες, όπως τα Galaxy Tab S7 και Tab S7+ που ανακοινώθηκαν χθες.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Paris Kts

Μας υποχρέωσαν…

Guest

Xiaomi note 9 pro , κινητάρα (φοβερές φωτογραφίες 64 mp , ατελείωτη 5000 mah μπαταρια με 30 watt fast charging , μεγάλη χορταστική οθόνη , πολύ ποιοτική κατασκευή κτλ) με 250 ευρώ. Του χρόνου όταν το βαρεθώ παίρνω το 10 ή το 11 με τα ίδια λεφτά. Δεν αξίζει κάποιος να δίνει παραπάνω ουτε και να κρατάει κινητό πάνω απο 1 χρόνο.

SUPS 👨‍⚖️

Πολυ καλα νεα για τους χρηστες ναυαρχιδων Samsung της Β Αμερικης…!

SUPS 👨‍⚖️

Update: επειδή το έψαξα λίγο το θέμα δεν είναi σίγουρο ότι θα προσφέρονται 3 αναβαθμίσεις Android os..Απλά όπως κάνει η xiaomi με το MIUI μπορεί να δίνει 2 major Android updates και μετά να δίνει απλά μια αναβάθμιση του one ui που δεν θα έχει όλα τα χαρακτηριστικά της νέας εκάστοτε έκδοσης τ Android.
Keep that in mind!

Ανδρέας

Άντε μακάρι να φτιάξει λίγο το χάος με τα update. Δεν είναι βιολί στα 2 χρόνια να σε κόβει επειδή θέλει να πουλήσει νέο hardware. Μακάρι η google να πατούσε πόδι και να απαιτούσε 5 χρόνια τουλάχιστον update. Ας γινόταν λίγο Apple να μαζεύονταν μερικοί OEM…

VasilisS20

Μαζί με άλλους και εσύ δεν καταλαβαίνεις ότι αν το κάνουν αυτό, ξεχνάς συσκευές κάτω από 400€. Κανένας δεν έχει την δυνατότητα να στηρίζει συσκευές για 5 χρόνια όταν απο αυτήν την συσκευή έχει βγάλει 5€, (βλέπε Xiaomi).

Ανδρέας

Αμα το κρατάς πιο πολύ καιρό δικαιολογείς πιο εύκολα και την τιμή. Πέρσι αγόρασα στο Samsung A50 με 275€. Το ξέρω οτι βαριά θα πάρω άλλο ένα μεγάλο update. Και σαν μεταχειρισμένο θα έχει μηδενική μεταπωλητική αξία. Είναι ένα αναλώσιμο 2-2μιση ετών. Πολύ θα ήθελα να πάρω το S20 αλλά αν είχα αυτά τα λεφτά διαθέσιμα, δεν υπήρχε περίπτωση να το πάρω, θα πήγαινα κατευθείαν σε iphone. Βλέπεις μεταχειρισμένα iphone 3 ετών να είναι πιο ακριβά απο σημερινά καινούργια midrange. Κρατάνε μεταπωλητική αξία λόγο της υποστήριξης. Και δεν χρειάζεται να αλλάζεις καθε τρεις και λίγο συσκευή λες και είναι τσίχλες. Χίλες φορές μια καλή συσκευή κάθε 4-5 χρόνια παρά καθε 1μιση-2 μια μέτρια.

Agent47

Κρατάνε την αξία τους τα iPhone κυρίως γιατί οι τιμές τους δεν πέφτουν. Πχ βλέπεις Samsung s20 στα 1000 ευρώ και σε ένα 3μηνο έχει πέσει στα 700..Αυτο δεν ισχύει για apple. Η υποστήριξη καλή είναι στα χαρτιά αλλά μετά από μια 3ετια τα παλιά iphones όλο και έχουν θεματακια με νέες ενημερώσεις. Θες μπαταρία, θες bugs.

alekos799

@Ανδρέας τι 2μιση χρόνια ; γιατί 4 δεν μπορείς να το κρατήσεις ; τι σοι χρήση τους κάνετε όλοι σας ; εγώ έχω το a5 2017 4 χρόνια και είναι μια χαρά…και τα security updates παίρνει και μια χαρά όλα..τι να πω…

Rafael

iPhone 6s
iOS 14 beta 4
Just sayin.

John

Με την μπαγκατελα το iphone 6s είσαι ακόμη;

Rafael

Πήρα το SE χθες
Δεν άντεξα.
Τώρα κινητό ξανά το 2025/26.

konarx

Οοορίστε! Το παλιό μου 6s το έχει πλέον η κοπέλα μου, iOS 13.6 και πάει σφαίρα. Ακριβά τα Αηφόνια, όμως τα αξίζουν τα άτιμα.

Last edited 3 years πριν by konarx
Μagnus

Παιδιά εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι είχα Samsung S6 αγορασμένο Νοέμβριο του 2015. Το κράτησα έως τον Απρίλη που μας πέρασε. Η μπαταρία πλέον δεν έβγαζε σχεδόν ούτε μισή μέρα και όσον αφορά τις αναβαθμίσεις λογισμικού είχα μόνο Android 7 ενώ το GSMArena έλεγε ότι έπαιρνα και 8. Γενικά κρατάω 4 έτη τα κινητά μου. Εννοείται με μεγάλες καθυστερήσεις πήρα τις όποιες αναβαθμίσεις. Τώρα πήρα το OP 7 Pro και ένας από τους λόγους ήταν οι περισσότερες και συχνότερες αναβαθμίσεις. Φυσικά και πρέπει τα flagship να έχουν υποστήριξη για καιρό. Δεν είναι δυνατόν να ακουμπάς τόσο λεφτά και σε 2 έτη γεια σας. . .Δεν παίρνουμε καραμέλες. . .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.