Αναβάθμιση Symbian Belle, Δεν θα διατεθεί 26 Οκτωβρίου

Τελικά δεν θα αναβαθμιστούν όσο σύντομα θα επιθυμούσαμε τα Nokia smartphones στην έκδοση του λειτουργικού συστήματος Symbian Belle. Πρόσφατες φήμες που ήθελαν την αναβάθμιση να ξεκινά παράλληλα με το ετήσιο συνέδριο Nokia World στις 26 Οκτωβρίου δεν απλά δεν θα ισχύσουν ποτέ.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 23 Ιανουαρίου 2022 12:32

Σχόλια

  • Τουλάχιστον ελπίζω να τηρήσουν τα λεγόμενά τους για το Q4, δηλαδή μέχρι και τον Δεκ.

  • κωστα τι ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αυτο που διαβασα δεν θα γινει η αναβαθμη ο οχι θεε μου και την θελω τοσο πολυ στο νοκια χ7 οχι ρε θεε μου τι θα κανω οχι οχι οχι!!!!!!!!!!!!!!! γιατι αυτο σε εμενα γιατι γιατι γιατι!!!!!!!!!!!!!. σιγα μη κατσω να αγωρασω αλλο κινητο εδωσα που εδωσα 519€ στο νοκια χ7 δεν ξανα περνω αλλω αμαν αμαν.

  • @manolis44

    Νοκια fan ηρέμησε... Η αναβάθμιση θα έρθει , αλλά όχι εκείνη την ημερομηνία.
    Μέχρι και το τέλος του έτους θα την έχουμε την belle (εγώ έχω nokia n8 by the way).

  • Με αυτα που κάνει η Νοκια, που λέει και ξελέει, νομίζω ότι χάνει την αδιοριστία της. Το ίδιο έκανε και με την αννα. Πλάκα μας κάνουν για να μας έχουν στην τσίτα...!

  • Techfan σ'ευχαριστω για την ενημερωση που μου εδωσε τωρα με καθεσηχασες και επισησεις ειδα οτι θα ειναι μεχρι τον δεκεμβριο

    και κωστα και σε εσενα ε΄χαριστω που ειπες οτι ειναι φημη τωρα καταλαβα οτι νοκια το κανει αυτο σε ολες της εκδοσης μεχρι και στο αννα το εκανε που οση ηχαν το ν8 χρηστες και τωρα ξερω οτι τα λεφτα μου δεν θα πανε χαμενα που εδωσα 519€ φαντασου να μην γινοταν καθουλου αναβαθμηση.

  • Ρε manolis44,... ηρέμησε πια μωρ' αδερφάκι μου πια με την κλάψα, πωωωπω..
    "ο οχι θεε μου... οχι ρε θεε μου οχι οχι οχι!!!!!!!!!!!!!!! ααααααχχ ααααααααχχ αααααααχχχ.......εεεεεεχχχ εεεεεεχχ εεεεχχχ... ιιιιιιιιχχχ ιιιιιιιχχχ ιιιιιιιιιχχχ... γιατι γιατι γιατι???!!!!!!!!!!!!! αμαν αμαν αμαααν...."
    Ωρε, τι κλαψο***νι ειν' αυτο ρε συ? πωωωωωωωω ρε παναγία μου, το κουρασες εντελως το εργο λεμε... μας τα όγκωσες απ' το πρήξιμο και την κλαψωμάρα!!!
    (ουυυφφφ, βαρετόςςςςςςς ρε..)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.