Φαίνεται ότι η Samsung ενοχλήθηκε από ένα σχόλιο του διευθύνοντος συμβούλου της Huawei και αποφάσισε να του απαντήσει με έναν ιδιαίτερο τρόπο.
Εχθές το βράδυ η Huawei παρουσίασε επίσημα το Huawei P30 Pro, την πρώτη συσκευή με τέσσερις κάμερες που φέρει την ετικέτα Leica. Χάρη στο ισχυρό hardware και το βελτιστοποιημένο software το Huawei P30 Pro κατέκτησε την πρώτη θέση της λίστας του DxOMark. Έτσι, στις τρεις πρώτες θέσεις του DxOMark βρίσκονται τα Huawei P30 Pro, Mate 20 Pro και P20 Pro.
Ακόμη κι αν παραβλέψουμε το κομμάτι των καμερών, το Huawei P30 Pro είναι μία ιδιαίτερα προσεγμένη συσκευή, με πολύ καλό hardware. Βέβαια υπάρχουν και άλλες εταιρείες που ξέρουν πώς να δημιουργούν ένα αξιόλογο smartphone και μία από αυτές είναι η Samsung που θέλησε να αποδείξει την υπεροχή της έναντι της Huawei.
Σήμερα η Samsung δημοσίευσε ένα poster, στη σελίδα της στο κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo, στο οποίο παρουσιάζει τα αποτελέσματα του DxOMark για την κύρια και selfie κάμερα του Samsung Galaxy S10+.
Η Samsung στηριζόμενη στη συνολική βαθμολογία των δύο flagships καυχιέται ότι το δικό της smartphone τραβάει πολύ καλύτερες φωτογραφίες σε σύγκριση με το πολυσυζητημένο Huawei P30 Pro.
Το Huawei P30 Pro κατέκτησε την πρώτη θέση της λίστας με σκορ 112 για το σύστημα τεσσάρων καμερών της Leica, αλλά η selfie κάμερα της συσκευής έπιασε μόνο 89 βαθμούς. Από την άλλη, οι πίσω κάμερες του Samsung Galaxy S10+ πήραν 109 πόντους και η selfie κάμερα 96 πόντους. Οπότε, αν αθροίσουμε τα νούμερα, το Huawei P30 Pro έχει συνολικό σκορ 201 και το Samsung Galaxy S10+ συγκέντρωσε 205 βαθμούς.
Με βάση αυτά τα δεδομένα η Samsung απαντάει στο εριστικό σχόλιο του διευθύνοντος συμβούλου της Huawei Consumer Business Group, Yu Chengdong, ότι ένα Samsung Galaxy smartphone δεν είναι ικανό να τραβήξει φωτογραφίες “γαλαξιακής” ποιότητας.
Δες πώς μπορείς να βελτιώσεις την ταχύτητα στο Android TV ενεργοποιώντας το Developer Options και αλλάζοντας δύο βασικές ρυθμίσεις για καλύτερη απόκριση.
Η Samsung φέρνει την υπηρεσία Premium+ στην Ελλάδα για Galaxy Z, Galaxy S26 και τηλεοράσεις άνω των 98 ιντσών, με fast track υποστήριξη και προτεραιότητα στο service.
Η Samsung επιταχύνει την τεχνολογία silicon photonics και στοχεύει σε πλήρη ενσωμάτωση με AI chips έως το 2028, με νέο roadmap που φτάνει μέχρι AI XPU συστήματα το 2029.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Προσθήκη σχόλιου