Σύμφωνα με τη Samsung το Galaxy S10+ βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από το Huawei P30 Pro

Samsung Galaxy S10+, Σύμφωνα με τη Samsung το Galaxy S10+ βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από το Huawei P30 Pro

Samsung Galaxy S10+, Σύμφωνα με τη Samsung το Galaxy S10+ βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από το Huawei P30 Pro

Εχθές το βράδυ η Huawei παρουσίασε επίσημα το Huawei P30 Pro, την πρώτη συσκευή με τέσσερις κάμερες που φέρει την ετικέτα Leica. Χάρη στο ισχυρό hardware και το βελτιστοποιημένο software το Huawei P30 Pro κατέκτησε την πρώτη θέση της λίστας του DxOMark. Έτσι, στις τρεις πρώτες θέσεις του DxOMark βρίσκονται τα Huawei P30 Pro, Mate 20 Pro και P20 Pro.

Ακόμη κι αν παραβλέψουμε το κομμάτι των καμερών, το Huawei P30 Pro είναι μία ιδιαίτερα προσεγμένη συσκευή, με πολύ καλό hardware. Βέβαια υπάρχουν και άλλες εταιρείες που ξέρουν πώς να δημιουργούν ένα αξιόλογο smartphone και μία από αυτές είναι η Samsung που θέλησε να αποδείξει την υπεροχή της έναντι της Huawei.

Samsung Galaxy S10+, Σύμφωνα με τη Samsung το Galaxy S10+ βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από το Huawei P30 Pro

Σήμερα η Samsung δημοσίευσε ένα poster, στη σελίδα της στο κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo, στο οποίο παρουσιάζει τα αποτελέσματα του DxOMark για την κύρια και selfie κάμερα του Samsung Galaxy S10+.

Η Samsung στηριζόμενη στη συνολική βαθμολογία των δύο flagships καυχιέται ότι το δικό της smartphone τραβάει πολύ καλύτερες φωτογραφίες σε σύγκριση με το πολυσυζητημένο Huawei P30 Pro.

Samsung Galaxy S10+, Σύμφωνα με τη Samsung το Galaxy S10+ βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από το Huawei P30 Pro

Το Huawei P30 Pro κατέκτησε την πρώτη θέση της λίστας με σκορ 112 για το σύστημα τεσσάρων καμερών της Leica, αλλά η selfie κάμερα της συσκευής έπιασε μόνο 89 βαθμούς. Από την άλλη, οι πίσω κάμερες του Samsung Galaxy S10+ πήραν 109 πόντους και η selfie κάμερα 96 πόντους. Οπότε, αν αθροίσουμε τα νούμερα, το Huawei P30 Pro έχει συνολικό σκορ 201 και το Samsung Galaxy S10+ συγκέντρωσε 205 βαθμούς.

Με βάση αυτά τα δεδομένα η Samsung απαντάει στο εριστικό σχόλιο του διευθύνοντος συμβούλου της Huawei Consumer Business Group, Yu Chengdong, ότι ένα Samsung Galaxy smartphone δεν είναι ικανό να τραβήξει φωτογραφίες “γαλαξιακής” ποιότητας.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Stav

Gelaei o kosmos pia me thn Samsung eilikrina..gia luphsh.

Τζιν τσιν

Μάλλον με τους κινέζους και τις Κατινιές τους

Spyros

Το κείμενο το διάβασες η όχι; σύμφωνα πάντα με την
DxOMark ,δεν γίνεται όπου θέλουμε να εμπιστευόμαστε τα αποτελέσματα της και όπου δεν μας βολεύει όχι; έτσι … διάβασε προσεκτικά όλο το κείμενο και τότε γράψε..με σεβασμό

Nikos92

Μάλλον με αυτούς που μαλώνουν στα site για το ποια συσκευή είναι καλύτερη

Δημήτρης Ν

Στο κομμάτι των selfie μπορεί να είναι καλύτερο αλλά στην πίσω κάμερα για κανένα λόγο γενικά αν η Samsung μεγάλωνε το ζουμ και βελτίωνε την κάμερα σε χαμηλό φωτισμό διότι θέλει δουλειά εκεί ακόμη και τα περσινά p20 pro mate 20 pro βγάζουν καλύτερα από το s10 plus ίσως με κανένα update να βελτιωθεί.
Θέλω να δω το s10 5G το επιδώσεις θα έχει με την επιπλέον κάμερα.

Andy

Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα… Και τα δύο μουφα είναι, oversharpening και κορεσμένα χρώματα

Facts don't care about your feelings

Είναι ξεκάθαρο πως έχεις πολλά προβλήματα

Andy

Είναι ξεκάθαρο ότι δεν ξέρεις τι σου γίνεται

George

10:16 am
Εντάξει. Έξυπνη η διατύπωση αυτή από την Samsung, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις δεν ανταποκρίνεται θα έλεγα στην πραγματικότητα. Τι εννοώ: Προσωπικά, με το κινητό μου από τις 50 φωτογραφίες που θα τραβήξω, οι 49 θα είναι με την κανονική, δηλαδή την πίσω κάμερα, και η μία με την selfie, δηλαδή την μπροστινή. Άρα δεν έχει για εμένα κανένα νόημα να προσθέσω την βαθμολογία των δύο καμερών και να βγάλω έτσι το συνολικό άθροισμα. Το ίδιο πιστεύω ισχύει για τους περισσότερους χρήστες smartphones. Τώρα, εάν είναι κάποιος εκεί έξω που βγάζει selfies… ασταμάτητα, τότε εκεί αλλάζουν τα πράγματα και η “θεωρία” της Samsung θα είχε και 1 νόημα, εκτός από σχεδόν καθαρά θεωρητικό που έχει τώρα.

Τακης

Η μπροστινη καμερα δεν χρησιμευει μονο για σελφι , μπορεις να την χρησιμοποιησεις και για βιντεοκληση. Με την λογικη σου ας καταργησουμε την μπροστινη καμερα για να μην παιδευόμαστε με notch και με τρυπες. Αλλα για να παλευουν οι εταιριες τοσο για την μπροστινη καμερα μαλλον οι περισσοτεροι χρηστες το βρισκουν χρησιμο.

George

Δεν είπα ότι δεν με ενδιαφέρει η ποιότητα της μπροστινής κάμερας. Προφανώς και με ενδιαφέρει, και έχει μεγάλη σημασία. Αυτό που είπα είναι το εξής: Ας υποθέσουμε ότι έχουμε ένα κινητό που έχει καταπληκτική πίσω κάμερα, και απλά καλή μπροστινή. Και ένα άλλο που έχει απλά καλή πίσω κάμερα, και καταπληκτική μπροστινή. Αυτό που λέω είναι ότι ξεκάθαρα θα επέλεγα το πρώτο κινητό, γιατί χρησιμοποιώ πολύ περισσότερο την κύρια κάμερα του κινητού. Όπως πιστεύω και οι περισσότεροι χρήστες smartphones.

Mp

Και τα δυο ειναι τουμπανο αλλα προτιμο το s10 plus γιατι εχει ποιο ωραιο desing εχει λιγο ποιο μικρο μπεζελ κατω η οθονη στις γωνιες φτανει ποιο οριακα και το μεγαλο + ειναι ποιο πλατυ με καλυτερη αναλογια οθονης πιο λεπτο ποιο ελαφρη με καλυτερη οθονη μπροστινη καμερα βιντεο και θυρα 3.5

Σεργιος

video και selfie ειναι καλυτερο το samsung ενω photos,night mode και zoom ειναι καλυτερο το huawei!!

Γιώργος

Σε κάποια συγκριτικά βίντεο που είδα στο YouTube ανάμεσα σε S10+ και σε P30 Pro δεν είδα τρομερές διάφορες. Βέβαια εκεί που υπάρχει μεγάλη διαφορά είναι στις νυχτερινές φωτογραφίες και σίγουρα στο ζουμ που προσφέρει το p30 Pro. Βέβαια στη σύγκριση τον δύο κινητών σε βίντεο πραγματικά το p30 Pro σε σχέση με το S10+ μου φάνηκε ότι δεν λέει και πολλά.
Άποψη μου πάντα σε σχέση με αυτά που είδα

Spyros

Αν ξερεις να ρυθμισεις σωστα την καμερα στην επαγγελματικη ρυθμιση θα βγαλεις καλες φωτο και με τα δυο κινητα εγω με το s9+ εβγαλα νυκτερινες φωτο τις ιδιες με το p20 pro στην ποιοτητα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.