Τα iPhone 12 λέγεται ότι θα έχουν flexible OLED panel από την LG

iPhone 12, Τα iPhone 12 λέγεται ότι θα έχουν flexible OLED panel από την LG

Η LG ξεκίνησε ετοιμάζεται να ξεκινήσει την μαζική παραγωγή των flexible OLED panel στην Κορέα και η Apple φημολογείται ότι θέλει να ενσωματώσει στα iPhone 12 display που θα χρησιμοποιούν αυτά τα OLED panel.

Η Apple δεν είναι η πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσει panel της LG στα iPhone της. Παλαιότερα οι δύο εταιρείες είχαν συμφωνία, ωστόσο η LG δεν ήταν ο κύριος προμηθευτής των panel, αφού η Samsung παρείχε OLED display κυρίως στον Αμερικάνικο κολοσσό.

Αν οι δύο εταιρείες έρθουν σε μία συμφωνία αυτό πιθανόν να σημαίνει ότι η Apple θα προσπαθήσει να ανεξαρτητοποιηθεί από την Samsung και τα OLED panel της, όπου ο Νοτιοκορεάτικος κολοσσός υπερισχύει έναντι των υπολοίπων.

Η LG δεν έχει φτάσει ακόμη στο τελικό στάδιο ώστε να ξεκινήσει να παράγει μαζικά τα flexible OLED panel καθώς υπάρχουν μερικές λεπτομέρειες που θα πρέπει να διευθετηθούν. Αν όλα πάνε καλά, η μαζική παραγωγή θα ξεκινήσει το τρίτο τρίμηνο αυτού του έτους και θα υπάρχει αρκετός χρόνος ώστε να λυθούν προβλήματα στην παραγωγή.

Τα iPhone 12 αναμένεται να έχουν display με ρυθμό ανανέωσης 120Hz και τα πρώτα chip που θα δημιουργηθούν με την 5nm διαδικασία.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS

Δεν παιζει να εχει υπαρξει τετοιο σκηνικο με τοσες πληροφοριες για μοντελο που θα κυκλοφορησει σε .. 15 μηνες απο τωρα…Μαλλον πολλοι δεν θα αναβαθμισουν τα iphone τους ουτε φετος…

Agnostos13

Επι Jobs η Apple κυκλοφορούσε μια γενιά iPhone συσκευών τον πρώρο χρόνο, μια “face-lifted” (S) τον δεύτερο και τον τρίτο πήγαινε στην επόμενη γενιά με τη λογική οτι πολλοί πελάτες αναβαθμίζουν συσκευές μαζί με τις ανανεώσεις των συμβολαίων τους που είναι 24-μηνα. Ο Cook φαίνεται οτι θέλει να μεγαλώσει τον κύκλο και να έχουμε δύο χρονιές “face-lifted” συσκευές πριν κυκλοφορήσει η επόμενη γενιά! Που βασίζεται αυτή η λογική; Ίσως στο οτι θέλει να αφήσει χρόνο-χώρο (και χρήμα) στους πελάτες να ασχοληθούν και με άλλες συσκευές της Apple (iPads, Macbooks κλπ) που έχουν σαφώς χαμηλότερες πωλήσεις από τα iPhones. Το αν θα του βγει μένει να αποδειχθεί σε βάθος χρόνου…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.