Τα νέα iPhone 2019 θα έχουν Underwater Mode;

iPhone 2019, Τα νέα iPhone 2019 θα έχουν Underwater Mode;

Τα νέα Galaxy S10 αλλά και το επερχόμενο Huawei P30 προκαλούν το ενδιαφέρον και όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε ποια θα είναι η επόμενη κίνηση της Apple. Ο αναλυτής Ming-Chi Kuo δήλωσε πως περιμένει τα νέα iPhone 2019 να αποκαλυφθούν όπως έχουμε συνηθίσει τον Σεπτέμβρη. Σύμφωνα με τον Kuo πρέπει να περιμένουμε τρία μοντέλα όπως και την προηγούμενη χρονιά, στις ίδιες διαστάσεις.

Οι φήμες δεν σταματάνε στο διαδίκτυο και οι απόψεις διίστανται άλλοι αναμένουν και τα τρία smartphone της Apple να διαθέτουν OLED display, ο Kuo όμως πιστεύει πως η ομάδα του Tim Cook θα κινηθεί με την ίδια λογική ώστε να κρατήσει την τιμή του iPhone XR (2019) χαμηλή. Ο αναλυτής δηλώνει πως το USB-Type C δεν θα έρθει ούτε φέτος στα τηλέφωνα της Apple και αναμένει να δει triple camera setup με την προσθήκη του Time of Flight (ToF) φακού.

Πέντε ημέρες πριν την αποκάλυψη των τηλεφώνων της Samsung ο Max Weinbach της XDA, έκανε ένα Tweet με μερικές φήμες για τα επερχόμενα iPhone XI. Το Tweet του δεν πήρε απήχηση αφού όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στο Unpacked event. Σύμφωνα με τον Max, μία πατέντα ονόματι Undewater Mode θα συμπεριληφθεί στο iPhone XI που θα επιτρέπει την αναγνώριση ενός touch input ακόμα και όταν η οθόνη είναι εντελώς βυθισμένη.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Σταύρος Χρι

Ακόμα δεν έχουν μάθει ότι μπορείς να αποθηκεύεις media σε κάρτα μνήμης SD αλλά βρήκα τρόπο αν ζεις σε ενυδρείο να χρησιμοποιείς το κινητό.

Agnostos13

Μακάρι αυτό το χαρακτηριστικό να συνδυαστεί γενικότερα με την ευαισθησία του digitizer και να μπορείς να κάνεις χρήση και με βρεγμένα χέρια, γάντια κλπ…

@Σταύρος Χρι:
Η sd κάρτα δεν μπαίνει για λόγους ασφαλείας και ταχύτητας (εκτός από το κέρδος).

Χρήστος

Πολύ χρήσιμη λειτουργία να ζεις στο Waterworld και θες να στείλεις μήνυμα στον Kevin Costner!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.