Τα νέα Samsung Galaxy S10, Galaxy S10+ και S10e κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα

Galaxy S10 Ελλάδα, Τα νέα Samsung Galaxy S10, Galaxy S10+ και S10e κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα

Galaxy S10 Ελλάδα, Τα νέα Samsung Galaxy S10, Galaxy S10+ και S10e κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα

Σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου ξεκινάει η διάθεση των νέων Samsung Galaxy S10, Galaxy S10+ και S10e στην Ελλάδα με τιμή από 789 ευρώ και έως 1669 ευρώ. Όσοι τα είχατε προπαραγγείλει τις προηγούμενες ημέρες θα πάρετε μαζί δώρο τα ασύρματα ακουστικά Gear Buds, οι υπόλοιποι…

Τιμές Samsung Galaxy S10 στην Ελλάδα

· Galaxy S10e τιμή €789
· Galaxy S10 128GB τιμή €939
· Galaxy S10 512GB τιμή €1.199
· Galaxy S10+ 128GB τιμή €1.039
· Galaxy S10+ 512GB τιμή €1.299
· Galaxy S10+ Ceramic 128GB τιμή €1.299
· Galaxy S10+ 1TB Ceramic τιμή €1.669

Οι κάτοχοι των Samsung Galaxy S10 διασκεδάζουν με τα hole punch wallpapers

Βασισμένη στην πρωτοποριακή κάμερα της Samsung με τεχνολογίες Dual Pixel και Διπλού Διαφράγματος, η σειρά Galaxy S10 εισάγει νέα τεχνολογία στην κάμερα και προηγμένη ευφυΐα που διευκολύνει την λήψη επικών φωτογραφιών και βίντεο:

• Υπερ – ευρυγώνιοι Φακοί: Για πρώτη φορά σε σειρά S, η Galaxy S10 διαθέτει Υπερ – ευρυγώνιους Φακούς με πεδίο προβολής 123 μοιρών, που προσομοιάζει το ανθρώπινο μάτι. Έτσι, μπορείτε να αποτυπώσετε ακριβώς αυτό που βλέπετε. Ιδανικοί για εντυπωσιακές λήψεις τοπίων, πανοραμικές φωτογραφίες ακόμη και για μια μεγάλη οικογενειακή πόζα, οι Υπερ – ευρυγώνιοι Φακοί εξασφαλίζουν πως θα φωτογραφίζετε πάντα ολόκληρη την σκηνή.

• Εγγραφή Bίντεο Υψηλής Σταθερότητας (Super Steady) & Υψηλής Ποιότητας: Η σειρά Galaxy S10 προσφέρει μαγνητοσκόπηση Super Steady με τεχνολογία ψηφιακής σταθεροποίησης. Είτε χορεύετε σε μια συναυλία ή προσπαθείτε να βιντεοσκοπήσετε κάθε λεπτομέρεια σε μια ποδηλατική διαδρομή ανώμαλου δρόμου, η λειτουργία Super Steady σας επιτρέπει να αιχμαλωτίσετε την στιγμή. Τόσο οι μπροστινές όσο και οι κάμερες πίσω όψης μπορούν να μαγνητοσκοπήσουν μέχρι και UHD ποιότητα, και για πρώτη φορά στην βιομηχανία, η κάμερα πίσω όψης σας δίνει τη δυνατότητα εγγραφής σε HDR10+.

• Κάμερα AI (Τεχνητής Νοημοσύνης): Η σειρά Galaxy S10 μετατρέπει τις ήδη έξυπνες λειτουργίες σε ακριβέστερες με την Μονάδα Νευρωνικής Επεξεργασίας (Neural Processing Unit -NPU) που διαθέτει για να μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες επαγγελματικού επιπέδου, χωρίς να χρειάζεται να επιλέγετε χειροκίνητα κάποια από τις προηγμένες λειτουργίες της κάμερας. Η λειτουργία Βελτιστοποίηση Σκηνής (Scene Optimizer) τώρα πια μπορεί να αναγνωρίσει και να επεξεργαστεί πιο αποτελεσματικά τις επιπρόσθετες σκηνές χάρη στην NPU. Και με τη λειτουργία Προτάσεις Λήψεων (Shot Suggestion), η σειρά Galaxy S10 μπορεί να προτείνει αυτόματες συνθέσεις για να πλαισιώσετε την φωτογραφία σας καλύτερα από ποτέ.

Galaxy S10 Ελλάδα, Τα νέα Samsung Galaxy S10, Galaxy S10+ και S10e κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα

Η σειρά Galaxy S10 είναι κατασκευασμένη με premium hardware και software που βασίζεται στην εκμάθηση μηχανής (machine learning) και εργάζεται σκληρά, για να σας λύσει τα χέρια. Από τις ολοκαίνουριες δυνατότητες κατανομής ισχύος μέχρι την ενίσχυση της απόδοσης με τεχνολογία ΑΙ και Intelligent Wi-Fi, η σειρά Galaxy S10 διαθέτει τις πιο έξυπνες συσκευές της Samsung, μέχρι στιγμής, από μέσα προς τα έξω.

• Wireless PowerShare: Η Samsung παρουσιάζει το Wireless PowerShare στη σειρά Galaxy S10, καθιστώντας δυνατή την εύκολη φόρτιση συσκευών με Qi πιστοποίηση. Επιπλέον, η σειρά Galaxy S10 μπορεί να αυτοφορτίζεται και να φορτίζει, παράλληλα, μια δεύτερη συσκευή μέσω της λειτουργίας Wireless Powershare, με τη χρήση ενός συνηθισμένου φορτιστή, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αφήσετε τον δεύτερο φορτιστή στο σπίτι όταν ταξιδεύετε.

• Intelligent Performance (Ευφυής Απόδοση): Το νέο software ΑΙ (τεχνητής νοημοσύνης) της σειράς Galaxy S10 αυτομάτως βελτιστοποιεί την μπαταρία, τη CPU, τη RAM, ακόμα και την θερμοκρασία της συσκευής, βάσει του πώς χρησιμοποιείτε το smartphone σας, και συνεχίζει να γίνεται καλύτερο με την πάροδο του χρόνου. Αξιοποιώντας τις ΑΙ δυνατότητες, η σειρά Galaxy S10 ανοίγει ταχύτερα τις αγαπημένες σας εφαρμογές.

• Intelligent Wi-Fi (Ευφυές Wi-Fi): Η σειρά Galaxy S10 κυκλοφορεί με Intelligent Wi-Fi που επιτρέπει αδιάκοπη και ασφαλή σύνδεση με την απρόσκοπτη εναλλαγή ανάμεσα σε Wi-Fi και LTE δίκτυο, καθώς και με την ειδοποίηση σε περίπτωση ενδεχόμενης επιβλαβούς σύνδεσης Wi-Fi. Η σειρά Galaxy S10 υποστηρίζει, ακόμη, το νέο πρότυπο Wi-Fi 6, για ακόμη καλύτερη απόδοση Wi-Fi όταν είναι συνδεδεμένη σε συμβατό router.

• Bixby Routines (Bixby Ρουτίνες): Στη σειρά Galaxy S10, η λειτουργία Bixby αυτοματοποιεί την ρουτίνα και παρέχει εξατομικευμένες συστάσεις, για να σας διευκολύνει καθημερινά. Με προ-εγκατεστημένες και προσωποποιημένες ρουτίνες, όπως οι Driving (Οδήγησης) και Before Bed (Πριν τον Ύπνο), οι οποίες εξατομικεύονται βάσει των συνηθειών σας, η σειρά Galaxy S10 απλοποιεί τις διαδικασίες για να μειώσετε αυτόματα τις φορές που διακόπτετε την ασχολία σας για να καταπιαστείτε με το smartphone σας.

Galaxy S10 Ελλάδα, Τα νέα Samsung Galaxy S10, Galaxy S10+ και S10e κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα

Η σειρά Galaxy S10 προσφέρει Fast Wireless Charging 2.0, IP68 ανθεκτικότητα στο νερό και στη σκόνη, επεξεργαστή επόμενης γενιάς και υπηρεσίες της Samsung όπως το Bixby και τα Samsung Health και Samsung DeX. Θα μπορείτε να έχετε τον μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο σε συσκευή Galaxy με ενσωματωμένη μνήμη 1ΤΒ και με τη δυνατότητα να προσθέσετε 512GB microSD κάρτα για να φτάσετε μέχρι και τα 1.5ΤΒ αποθηκευτικό χώρο.

• Ταχύτητα: H σειρά Galaxy S10 σας επιτρέπει να συνδεθείτε στο επόμενης γενιάς Wi-Fi 6, που σας εξασφαλίζει προτεραιότητα και 4 φορές ταχύτερη πρόσβαση σε σχέση με τους υπόλοιπους χρήστες, σε πολυσύχναστους χώρους, όπως το αεροδρόμιο. Απολαύστε αστραπιαία γρήγορο LTE για downloading και περιήγηση στο Internet με ταχύτητες ως και 2.0 Gbps, για πρώτη φορά διεθνώς.

• Gaming: Κατασκευασμένο για την καλύτερη πιθανή εμπειρία gaming, η σειρά Galaxy S10 κυκλοφορεί με ενσωματωμένο software για βελτιστοποίηση της απόδοσης gaming και premium hardware, συμπεριλαμβανομένων του Dolby Atmos για λειτουργία gaming και του συστήματος vapor chamber cooling (ισχύει για το Samsung Galaxy S10+). Η σειρά Galaxy S10 διαθέτει, επίσης, τις πρώτες κινητές συσκευές που είναι βελτιστοποιημένες για παιχνίδια τα οποία αναπτύχθηκαν σε Unity platform.

• Ασφάλεια: Η σειρά Galaxy S10 διαθέτει το αμυντικό Samsung Knox, καθώς και ασφαλή αποθηκευτικό χώρο που υποστηρίζεται από hardware, το οποίο φυλάει τους ιδιωτικούς σας κωδικούς για κινητές υπηρεσίες με δυνατότητα blockchain.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Koukoz

Το S10+ φαίνεται 128gb φαίνεται ενδιαφέρον, σε κανένα εξάμηνο που θα έχει πέσει η τιμή του ίσως και να είναι καλή αγορά.

παπαροκας

κανεις δε θα τα πάρει. εδω ειμαστε να δουμε τις πωλήσεις σε ενα χρονο!

paparokasafrangos

ενοοεις δεν θα το παρει κανεις σαν εσενα ? αφρανγκος . γτ κινηταρα είναι κ δεν βγαζουν ολοι 500 μισθο το μηνα , η είναι ταμειο ανεργιας . όταν ββγαζεις 1 1500 το μηνα δεν είναι τπτ να δοσεις 1000 ένα μηνιατικο για κινητο που γουστάρεις οποτε . περιμενε να δεις της πωλησεις

nikos

paparokasafrangos@ εγώ αν ήμουν Τσιπρας k κάθε Τσίπρας κατι τέτοιους σαν κ σένα με αυτά που λες βάζω αντίστοιχα ένφια σε κάθε s10 500ευρω επιπλέον οπότε ήρθε η ανάπτυξη κ τέλος

NtinosMD

Δηλαδη υπαρχει νοημων ανθρωπος που παιρνει 1500 και δινει 1000 ευρω ετσι με ελαφρυα τη καρδια για μια συσκευη ? Δεν εχει νοικιο? Δεν εχει λογαριασμους? Δεν εχει αυτοκινητο ή εστω μεταφορικα προς/απο δουλεια ? Και με τι θα τρεφεται ενα μηνα ? Με τα δωρεαν apps του google store ? Και 3χιλιαρικα να παιρνει κανεις …. ειναι ΠΟΛΛΑ τα λεφτα που ζητανε πλεον διχως κανενα ουσιαστικο αντικτυπο – προσφατα ο CEO της Xiaomi ανακοινωσε πως θελει να αυξησει τις τιμες μονο και μονο για να ξεπεταξει τη ρετσινια της φτηνης μαρκας απο πανω απο την εταιρεια. Οποτε βλεπουμε πως σε αυτες τις υπερογκες τιμολογησεις μαλλον κατι αλλο βρισκεται και οχι κοστος νεας τεχνολογιας. Η καραμελα με τη νεα τεχνολογια πρεπει να τελειωσει σιγα σιγα ως λογος αυξησης των τιμων.

Christz

Μάλιστα.. δηλαδή θέλεις 1039€ πλέον για να πάρεις ένα αξιοπρεπές Samsung…
Άσε καλύτερα θα προτιμήσω το OnePlus 7 …

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

Σου λεει αφου μπορεί η apple μπορώ και γω..

-ΑΜ ΔΕ!….

KnightRider

Μόνο εγώ μένω με το Galaxy S3 (με Android 7.1) και ακόμα δεν έχω παράπονο..

πετρακος

κυριοι εσεις που λετε δεν θα πουλησει το τηλεφωνακι κανετε μεγαλο λαθος.
καταρχην το παρελαβα εχθες και ειναι οτι καλυτερο μπορει να αγορασει καποιος.
στο καταστημα στην επαρχια που το πηρα ειχαν αλλα 15!!!προπαραγγελιες.σε εναν απο τους πολλους γερμανους της πολης.εδω ειμαστε να δουμε πως θα παει.
αλλα πουλησει δεν πουλησει δεν μου καιγεται καρφακι γιατι πολυ απλα ειναι τοπ!

Γιάννης_Π

Πολύ καλά σε χαρακτηριστικά αλλά από τιμή για τους περισσότερους απλησίαστη. Όταν αρχίσει και πέφτει η τιμή τότε το συζητάμε περαιτέρω αλλά τώρα πιστεύω και να έχεις τόσα λεφτά δεν αξίζει να τα δώσεις

Νικος

1000 + ευρω για κινητο με τρυπες στην οθονη και Exynos επεξεργαστη δεν δινω με την καμια

λελέκι

Περιμένω ακόμα να έρθει το 10+ που παρήγγειλα στη Vodafone πριν 15 ημέρες.. Μήπως ξέρετε πότε θα διατεθεί στα καταστήματα?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσε (και) η τιμή – Πόσο ακριβότερο θα είναι από το 7a;

Μια ακόμα είδηση έρχεται από το μέτωπο της Google και αυτή τη φορά αφορά το Pixel 8a και συγκεκριμένα την τιμή του.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν πραγματικές hands-on εικόνες

Η Google περιμένουμε να κυκλοφορήσει το λιγότερο τρία smartphone τον ερχόμενο Οκτώβριο,  τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.