Smartphones

Τα Pixel 3 και Pixel 3 XL αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τα gestures του fingerprint scanner


Άλλο ένα πρόβλημα έρχεται να προστεθεί σε όσα έχουν αντιμετωπίσει τα Pixel 3 και Pixel 3 XL το τελευταίο διάστημα, με τον ψηφιακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων να μην ανταποκρίνεται σωστά στα gestures.
Μέχρι σήμερα έχουν εμφανιστεί αρκετά προβλήματα στα Pixel 3 και Pixel 3 XL, τα οποία αφορούσαν την κάμερα, το κλείσιμο των εφαρμογών, τη διαχείριση της RAM και έρχεται άλλο ένα να προστεθεί σχετικά με τη λειτουργία των gestures του ψηφιακού αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων. Πρέπει βέβαια να αναφέρουμε πως η Google έχει φροντίσει να διορθώσει τα προβλήματα με αναβαθμίσεις αλλά δεν είναι ό,τι καλύτερο να αγοράζει κάποιος μια συσκευή και να εμφανίζονται προβλήματα τόσο συχνά.
Τα πρώτα προβλήματα σχετικά με τα gestures του ψηφιακού αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων έχουν εμφανιστεί εδώ και δύο μήνες, τα οποία όσο περνάει ο καιρός διογκώνονται και θα πρέπει η Google να δώσει λύση. Πιο συγκεκριμένα, οι χρήστες δηλώνουν ότι τις περισσότερες φορές που επιχειρούν να κάνουν swipe down στον αναγνώστη αποτυπωμάτων για να εμφανίσουν το μενού με τις ειδοποιήσεις και τις ρυθμίσεις, δεν λειτουργεί σωστά. Υπάρχουν ορισμένοι χρήστες που δηλώνουν ότι το καταφέρνουν στο 60% των προσπαθειών και άλλοι ότι χρειάζονται δέκα προσπάθειες για να λειτουργήσει, προκαλώντας εκνευρισμό.
Επίσης, οι χρήστες των συσκευών αναφέρουν ότι ποτέ δεν είχαν κάποιο ανάλογο πρόβλημα με την ίδια λειτουργία στα Pixel και Pixel 2, ενώ δεν είναι γνωστό το αν αυτό το πρόβλημα προκαλείται από bug στο λειτουργικό σύστημα ή είναι θέμα hardware, με τη Google να μην έχει τοποθετηθεί ακόμα επί του προβλήματος.
Πηγή

Σχόλια

  • Μόλις χθες σε ξένο σάιτ διάβασα ένα άρθρο που έλεγε "Google Pixel 3 and 3 XL owners are having problems with phone calls" άρα τα πρόβληματα βγαίνουν ένα μετά το άλλο με σειρά αναμονής παρακαλώ!

  • Καλύτερα γράψτε ένα άρθρο, να μας διευκρινίσετε σε μία μικρή λίστα, τί δουλεύει σωστά σε αυτά τα τηλέφωνα, εν τέλη.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.