Τα Sony Xperia XZ2 και XZ2 Compact φέρνουν το Google Lens στην εφαρμογή της κάμερας

Η Sony ανακοίνωσε την υποστήριξη του Google Lens από την εφαρμογή της κάμερας των Xperia XZ2 και XZ2 Compact smartphones. Η προσθήκη θα γίνει μέσω της αναβάθμισης της προεγκατεστημένης εφαρμογής της Google.

Επίσης, η ιαπωνική ναυαρχίδα Xperia XZ2 Premium που παρουσιάστηκε πριν από λίγο καιρό θα λανσαριστεί στην αγορά με προεγκατεστημένη την υποστήριξη του Google Lens στην εφαρμογή της κάμερας.

Το Google Lens βοηθά το χρήστη να προσδιορίσει τι δείχνει η ενεργή κάμερα, όπως κτίρια και σημαντικά σημεία. Μέσω της εφαρμογής της Google μπορείτε να βρείτε προϊόντα online, να αντιγράψετε κείμενο από τον πραγματικό κόσμο γύρω σας και να το επικολλήσετε σε οποιαδήποτε εφαρμογή στο τηλέφωνό σας, να προσθέσετε συμβάντα στο ημερολόγιό σας, καθώς και να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με σημαντικά μέρη ή ακόμη και ταινίες. Το Google Lens επίσης αναγνωρίζει δημοφιλή φυτά και ράτσες ζώων.

Για την ώρα, το Google Lens υποστηρίζει αγγλικά, ισπανικά, πορτογαλικά, γαλλικά, γερμανικά και ιταλικά. Η κυκλοφορία της ενημερωμένης έκδοσης που φέρνει το Google Lens στην εφαρμογή της κάμερας στη σειρά Sony XZ2 γίνεται σταδιακά και ενδέχεται να χρειαστούν μερικές ημέρες μέχρι να φτάσει σε όλες τις συσκευές.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 5 Ιουνίου 2018 8:24

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ντίνα Καβαλλάρη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.