Συνεργασία Techblog.gr και Expansys

Δυνατό ξεκίνημα για τη νέα σεζόν κάνει το αγαπημένο blog για τα κινητά τηλέφωνα MyNextPhone.gr και το Techblog, το ελληνικό blog για τις νέες τεχνολογίες! Σήμερα ανακοινώνουμε και επίσημα τη συνεργασία μας με το δημοφιλές ηλεκτρονικό κατάστημα Expansys. Μέσα από αυτή τη συνεργασία το MyNextPhone.gr αποκτά αποκλειστική πρόσβαση σε όλες τις νέες συσκευές smartphones και PDA που διαθέτει το Expansys πρώτο πριν από την επίσημη κυκλοφορίας τους στη χώρα μας αλλά και στις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες.

Οτιδήποτε νέο αναμένεται να κυκλοφορήσει σε hi-end συσκευές κινητών, θα τις έχουμε στα χέρια μας και θα τις παρουσιάζουμε πρώτοι και αποκλειστικά στο ελληνικό κοινό μέσα από το MyNextPhone.gr και κατ’ επέκταση και το Techblog.gr. Αυτή τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου καταφθάνει στα εργαστήρια χέρια μας, το HTC Hero!
Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε μας ποια κινητά θέλετε να δείτε πρώτοι και αποκλειστικά μέσα από MyNextPhone.gr και το Techblog. Τα demo κομμάτια που θα έχουμε στα χέρια μας θα μπορείτε κατόπιν να τα αγοράσετε σε προνομιακή τιμή!

Επεξεργάστηκε την 20 Ιανουαρίου 2022 18:38

Σχόλια

  • Niko στις άμεσες παραλαβές έχουμε το Nokia N900 και το Toshiba TG01. Μόλις τελειώσω με το HTC Hero και κυκλοφορήσουν θα τα έχουμε Ελλάδα :)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.