techblogTV | iPhone 3G hands on

Πριν από δυο ώρες επέστρεψα από το event της Vodafone για την επίσημη διάθεση του iPhone 3G στη χώρα μας. Το γεγονός έλαβε χώρα στο κατάστημα της Γλυφάδας, επί της Ιωάννου Μεταξά. Πολλά πανέμορφα κορίτσια ντυμένα στα κόκκινα και αρκετά τηλεοπτικά κανάλια έδωσαν το παρόν. Η προσέλευση του κοινού δεν ήταν μεγάλη, ναι μεν είχε αρκετό κόσμο αλλά δεν έγινε και το έλα να δεις! Μπήκαμε μέσα στο κατάστημα και χρησιμοποιήσαμε το iPhone 3G. Παρακολουθήστε το βίντεο με τις πληροφορίες από τα settings του τηλεφώνου, το σερφάρισμα στο αγαπημένο σας techblog.gr, την παρακολούθηση βίντεο από το techblogTV μέσω 3G αλλά και τις πληροφορίες από τη συσκευασία.

Vodafone iPhone 3G hands on

Το βίντεο βραβεύθηκε από το YouTube ως:
#93 – Most Viewed (24/08/2008) – Science & Technology – India

Επεξεργάστηκε την 3 Σεπτεμβρίου 2008 9:13

Σχόλια

  • 3G και μέσα στο κατάστημα παρακαλώ! Γιατί έχει πρόβλημα η Γλυφάδα; Εγώ πιάνω HSPA με το Cosmote internet on the go (σε ανοιχτούς χώρους).

    Λες να είχαν τοποθετήσει Femtocell's (πομποδέκτες κινητής τηλεφωνίας για κλειστούς χώρους που δεν υπάρχει επαρκής κάλυψη και λειτουργούν μέσω broadband) μέσα στο κατάστημα;!
    Αστειεύομαι... η τεχνολογία Femtocell δεν είναι εμπορικά διαθέσιμη, τώρα γίνονται τα πειράματα, αλλά μέσα στο 2009 θα κυκλοφορήσουν οι πρώτες συσκευές.

  • Έμαθα πάντως, πως για να σου δώσουν ξεκλείδωτη συσκευή (χωρίς συμβόλαιο), σου βγάζουν λίγο την πίστη...

  • Το βίντεο βραβεύθηκε από το YouTube ως:
    #93 - Most Viewed (Today) - Science & Technology - India!!!

  • @kostas, Δε λέω συγκεκριμένα για τη Γλυφάδα. Σε πάρα πολλές περιοχές στην Αθήνα δεν υπάρχει 3G από vodafone. Αγία Παρασκευή και Κηφισιά για παράδειγμα. Όσο για την επαρχία δε το συζητώ.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.