Tecno Camon 18T: Έρχεται με Helio G85 και κάμερα selfie 48MP

, Tecno Camon 18T: Έρχεται με Helio G85 και κάμερα selfie 48MP

Η σειρά Camon 18 της Tecno συνεχίζει να επεκτείνεται, με το τελευταίο μέλος να είναι το Camon 18T, το οποίο έρχεται με την εμφάνιση των πιο premium τηλεφώνων camon, αλλά βασίζεται στο chipset Helio G85 της MediaTek.

, Tecno Camon 18T: Έρχεται με Helio G85 και κάμερα selfie 48MP

Η συσκευή έχει οθόνη IPS LCD 6,8 ιντσών με ανάλυση FHD+ και μια εγκοπή με διάτρηση για την κάμερα selfie 48 MP. Υπάρχει επίσης ένα σύστημα φλας διπλών LED για καλύτερες selfies, ενώ στο πίσω μέρος έχει έναν άλλο αισθητήρα 48MP μαζί με μια κάμερα macro 2MP και βοηθητικό βάθους 2MP. Υπάρχει μια μπαταρία μεγέθους 5.000 mAh με φόρτιση 18 W και η πλευρά του λογισμικού καλύπτεται από το HiOS της Tecno που βασίζεται στο Android 11.

Το Tecno Camon 18T διατίθεται σε χρώματα Iris purple, Dusk Grey και Ceramic White και διατίθεται στη λιανική τιμή PKR 28.999 ($165) στο Πακιστάν. Ακόμα δεν είναι γνωστό εάν θα είναι διαθέσιμο παγκοσμίως.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones MediaTek Helio

Tecno Pova Neo: Σε προσιτή τιμή, με μεγάλη μπαταρία και οθόνη

Πρόκειται για ένα σχετικά προσιτό μοντέλο που διαθέτει μεγάλη μπαταρία 6.000 mAh και μεγάλη οθόνη.

Business MediaTek MediaTek Helio

Η MediaTek ανακοίνωσε το SoC Helio G95 με overclocked GPU

Το Helio G95 είναι κατασκευασμένο με τη μέθοδο των 12nm της TSMC, παρέχοντας 2 πυρήνες απόδοσης και έξι πυρήνες χαμηλής κατανάλωσης.

Smartphones MediaTek MediaTek Helio

MediaTek Helio G25 και G35: Δύο νέα gaming SoCs αποκλειστικά για budget smartphones

Η MediaTek έχει επικεντρωθεί στο να φέρει το 5G και τις gaming επιδόσεις στα οικονομικά smartphones. Τα τελευταία SoCs της εταιρείας είναι οι Helio G25 και G35.

Smartphones MediaTek MediaTek Helio

MediaTek Helio P95: Επίσημα με APU 2.0 και PowerVR GPU

Η MediaTek παρουσίασε επίσημα ένα νέο SoC το οποίο ακούει στο όνομα Helio P95 με APU 2.0, PowerVR GPU και 10% αυξημένη απόδοση.