Tecno Pova Neo: Σε προσιτή τιμή, με μεγάλη μπαταρία και οθόνη

, Tecno Pova Neo: Σε προσιτή τιμή, με μεγάλη μπαταρία και οθόνη

Η Tecno κυκλοφόρησε ένα νέο τηλέφωνο στη Νιγηρία, με την ονομασία Pova Neo. Πρόκειται για ένα σχετικά προσιτό μοντέλο που διαθέτει μεγάλη μπαταρία 6.000 mAh και μεγάλη οθόνη.

Το Pova Neo είναι χτισμένο γύρω από μια οθόνη LCD 6,8 ιντσών με ανάλυση HD+ και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Διαθέτει εγκοπή στο επάνω μέρος για selfie κάμερα 8MP, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχουν κύριες κάμερες 13MP και πορτραίτου 2MP. Υπάρχει επίσης ένα φλας quad-LED, όλα στο ίδιο χρώμα.

Το τηλέφωνο τροφοδοτείται από το Helio P22 και η Tecno το συνδύασε με 4 GB RAM. Ο χώρος αποθήκευσης είναι 64 GB, αλλά υπάρχει υποδοχή microSD για εύκολη επέκταση. Η μεγάλη μπαταρία μπορεί να φορτιστεί μέσω της θύρας USB-C με τον προσαρμογέα 18W που διατίθεται στη συσκευασία.

, Tecno Pova Neo: Σε προσιτή τιμή, με μεγάλη μπαταρία και οθόνη

Ακόμα, το νέο Tecno Pova Neo τρέχει Android 11 με HiOS 7.6 στην κορυφή.

Η τιμή της συσκευής είναι 72.500 NGN, που είναι περίπου 175 $. Μπορεί να αγοραστεί σε καταστήματα, με τους πελάτες να έχουν τρεις επιλογές χρωμάτων – δύο διαφορετικούς τύπους μαύρου και ανοιχτού μπλε.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones MediaTek Helio

Tecno Camon 18T: Έρχεται με Helio G85 και κάμερα selfie 48MP

Η σειρά Camon 18 της Tecno συνεχίζει να επεκτείνεται, με το τελευταίο μέλος να είναι το Camon 18T, το οποίο έρχεται με την εμφάνιση των πιο premium τηλεφώνων camon, αλλά βασίζεται στο chipset Helio G85 της MediaTek.

Business MediaTek MediaTek Helio

Η MediaTek ανακοίνωσε το SoC Helio G95 με overclocked GPU

Το Helio G95 είναι κατασκευασμένο με τη μέθοδο των 12nm της TSMC, παρέχοντας 2 πυρήνες απόδοσης και έξι πυρήνες χαμηλής κατανάλωσης.

Smartphones MediaTek MediaTek Helio

MediaTek Helio G25 και G35: Δύο νέα gaming SoCs αποκλειστικά για budget smartphones

Η MediaTek έχει επικεντρωθεί στο να φέρει το 5G και τις gaming επιδόσεις στα οικονομικά smartphones. Τα τελευταία SoCs της εταιρείας είναι οι Helio G25 και G35.

Smartphones MediaTek MediaTek Helio

MediaTek Helio P95: Επίσημα με APU 2.0 και PowerVR GPU

Η MediaTek παρουσίασε επίσημα ένα νέο SoC το οποίο ακούει στο όνομα Helio P95 με APU 2.0, PowerVR GPU και 10% αυξημένη απόδοση.