Smartphones

Τελειώνει γρήγορα η μπαταρία του smartphone σας; – Δείτε ποια ρύθμιση να απενεργοποιήσετε

Εάν η μπαταρία του smartphone σας τελειώνει γρήγορα, μία από τις επιλογές είναι να κλείσετε τις εφαρμογές παρασκηνίου ή η εκκαθάριση των εφαρμογών παρασκηνίου που θα σας εξοικονομήσει εξοικονομεί μπαταρία.

Η λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας για iPhone και η Εξοικονόμηση μπαταρίας για Android εμποδίζουν την ανανέωση των εφαρμογών παρασκηνίου. Ωστόσο, κάνουν επίσης παύση ή αλλάζουν άλλες ρυθμίσεις, όπως ο ρυθμός ανανέωσης της οθόνης και η απόδοση της συσκευής. Αυτές οι επιλογές σίγουρα θα εξοικονομήσουν την μπαταρία και τα δεδομένα σας σε σύγκριση με τη διακοπή της ανανέωσης των εφαρμογών στο παρασκήνιο.

Δείτε πώς μπορείτε να σταματήσετε την ανανέωση των εφαρμογών στο παρασκήνιο, βοηθώντας την μπαταρία σας να διαρκέσει περισσότερο και εξοικονομώντας δεδομένα.

Σταματήστε την ανανέωση των εφαρμογών παρασκηνίου στο iPhone

Εάν διαθέτετε iPhone ακολουθήστε τα βήματα:

1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις

2. Πατήστε Γενικά

3. Πατήστε Background App Refresh

4. Πατήστε ξανά Background App Refresh

Εδώ μπορείτε να επιλέξετε να απενεργοποιήσετε την ανανέωση φόντου, να περιορίσετε την ανανέωση των εφαρμογών παρασκηνίου όταν είστε συνδεδεμένοι σε Wi-Fi ή να επιτρέψετε στις εφαρμογές παρασκηνίου να ανανεώνονται σε Wi-Fi και δεδομένα κινητής τηλεφωνίας.

Σταματήστε την ανανέωση των εφαρμογών παρασκηνίου στο Android

Εάν διαθέτετε συσκευή Android ακολουθήστε τα βήματα:

1 . Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις

2. Πατήστε Δίκτυο και διαδίκτυο

3. Πατήστε Εξοικονόμηση δεδομένων

4. Ενεργοποιήστε την επιλογή Χρήση εξοικονόμησης δεδομένων

Η εξοικονόμηση δεδομένων θα σταματήσει τις εφαρμογές παρασκηνίου να χρησιμοποιούν δεδομένα, εκτός εάν το τηλέφωνό σας είναι συνδεδεμένο σε Wi-Fi. Ορισμένες εφαρμογές που χρησιμοποιείτε ενεργά ενδέχεται να μην φορτώνουν πράγματα όπως εικόνες, εκτός εάν πατήσετε στην εικόνα, κάτι που μπορεί να είναι ενοχλητικό.

Επεξεργάστηκε την 21 Δεκεμβρίου 2022 8:49

Σχόλια

  • Δυστυχώς δεν υπάρχει σε Xiaomi κινητά αυτό που λέτε για τις ρυθμίσεις σε Android. Μπορούμε ν το βρούμε αλλιώς;

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Σπύρος Τζάνης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.