Αυτό θα είναι το νέο LG G8 ThinQ και δείχνει πολύ όμορφο

LG G8 ThinQ MWC 2019, Αυτό θα είναι το νέο LG G8 ThinQ και δείχνει πολύ όμορφο

Αυτό θα είναι το LG G8 ThinQ που αναμέμεται να παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση MWC 2019 στα τέλη Φεβρουαρίου με οθόνη 6.1 ινστών OLED 1440×3120 pixel, επεξεργαστή Snapdragon 855, μνήμη RAM τουλάχιστον 6GB, ενσωματωμένη μνήμη 128GB, αδιαβροχοποίηση και Android 9 Pie.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η μπαταρία του LG G8 ThinQ θα έχει χωρητικότητα 3400 mAh ενώ η υποδοχή 3.5 χλστ. για τα ακουστικά παραμένει (ευτυχώς!). Σε ότι αφορά την εξωτερική εμφάνιση διακρίνουμε ένα notch με την selfie camera στην οθόνη της συσκευής και διπλή κάμερα πίσω με τον αναγνώστη δατυλικών αποτυπωμάτων κάτι από αυτή.

Πρόσφατες αναφορές από τον Καναδά έκαναν λόγο ότι η τιμή της έκδοσης με τα 128GB ενσωματωμένης μνήμης θα έχει τιμή περίπου 800 ευρώ. Εν αναμονή λοιπόν της έκθεσης MWC 2019 στη Βαρκελώνη όπου το Techblog θα είναι εκεί για ακόμα μια χρονιά για να σας μεταφέρουμε πρώτοι όλες τα νέα και τις εξελίξεις.

LG G8 ThinQ MWC 2019, Αυτό θα είναι το νέο LG G8 ThinQ και δείχνει πολύ όμορφο

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Reindeer

Πραγματικά ωραίο φαίνεται.Κ με καλά χαρακτηριστικά! Για να το δούμε κ επισημα!

Giorgosgek

Ευτυχως που της εκοψε να βαλει 855….εγκαίρως

Vassilis

Όποιος έχει καεί από το bootloop, δεν πλησιάζει. Επίσης και όποιος έχει ακούσει για αυτό…
Ακόμη και το 7 thinQ παρουσίασε αυτό το πρόβλημα.
Κρίμα. Σα συσκευές είναι πολύ καλές. Αλλά, το ρισκάρεις; Εγώ πάντως δεν…

I am

Πολύ ακριβό
Τουλάχιστον είδαμε επιτέλους ωραίο κινητό στην σειρά g μετά από 5 χρόνια?

be happy

Όλα τα κινητά από την LG, Sony, HTC κτλ. ήταν και είναι ωραία απλά ελάχιστοι τα εκτίμησαν.

chris

ομορφιά και notch δεν συμβαδίζουν

NickTheGreek

Ααα ρε lg με απογοητευσες μετα το g2 που ήταν κορυφαιο σε ολα πηγα σε g4..bootloop!!!g5…bootloop..και απ’οτι διαβαζω κατα καιρους g6,g7 bootloop….γιατι ρε σ!!!με εκανες και πηγα σε Huawei και Samsung!!!!βελτιωσε την αξιοπιστια και το after sales σου και θα κλεισεις σπιτια γιατι αποδεδειγμένα φτανεις πηγη αλλα δεν πίνεις νερο ποτε γιατι εχεις τρυπιο κουβα ρε γμτ!!

John Real

Άπατο θα πάει , κανείς δεν δίνει 800 ευρώ για LG μετά τα προβλήματα της εταιρείας και ενώ κυκλοφορούν κινητάρες όπως Oneplus , Honor V20 κτλ στα 500 ευρώ. Θα έπρεπε να κατεβάσουν τις τιμές για να πάρουν μερίδιο αγοράς. ΥΓ. Σχεδιαστικά έχει μείνει μια γενιά πίσω με μεγάλο notch ενώ η τάση είναι teardrop η punchhole και με μικρό σχετικά μέγεθος οθόνης.

John Real

Εννοώ ότι οι υπόλοιπες εταιρείες έχουν περάσει στις 6.4-6.5″ και αυτό έμεινε στις 6.1″.

Τακης

αυτο που δεν μπορει να ξεπερασει το προβλημα με bootloop με εκνευριζει αφανταστα. Δηλαδη τι ειναι αυτο που το προκαλει ? τι κανουν συνεχως λαθος εκει ? Το g7 νομιζω μετα απο μια αναβαθμιση ξεκινησε τα bootloop.

Ironman mark 45 αισίως...

Η ασχετοσύνη πάει σύννεφο. Η παραπληροφορηση επίσης. Τα παραπάνω αφορούν τα σχόλια και είμαι και επιεικής…. Και εξηγώ. Μόνο το g4 παρουσίασε bootloop και τα κάλυπτε η εγγύηση, έτυχε στο γαμπρό μου. Τα g5, g6, g7 δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Ξέρω κόσμο με g5 που δεν το αλλάζει, λόγο ότι μπορεί να αλλάξει τη μπαταρία. Το g6 το είχα, το χαίρεται τώρα ο γιος και δεν έχει κανένα θέμα, μάλιστα είναι ανταγωνιστικό εν έτος 2019 ακόμα και με snap 821! Τώρα έχω το g7. Κανόνι, με ηχείο αξεπέραστο, αρκετά καλή καμερα και νύχτα εάν ξέρεις να τη δουλέψεις, οθόνη με ρεαλισμό στην απόδοση χρωμάτων. Bootloop στο g7, μόνο όσοι είχαν εδώ cosmote ή T-Mobile – εξωτερικο- SIM λόγο εσφαλμένου λογισμικού τους και οχι λόγο LG, το οποίο και η LG διόρθωσε άμεσα , μεσα σε 1 μέρα! Άντε είπαμε , αλλά εσείς το έχετε ξεφτιλίσει. 340 ευρώ έχει το g7 στο skroutz, σχεδόν τζάμπα .

Apostolos

Μπαταρία κανένα 2ωρο φαντάζομαι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.