Smartphones

Θήκη για το Nokia με τις πέντε κάμερες στο Amazon δείχνει πως η συσκευή θα κυκλοφορήσει και επίσημα;

Ίσως τελικά το Nokia με τις πέντε κάμερες στο πίσω μέρος να είναι πιο κοντά από όσο νομίζουμε μιας και οι πρώτες θήκες άρχισαν να εμφανίζονται, σαν αυτή που αναρτήθηκε στο Amazon του Ηνωμένου Βασιλείου.

Είναι αλήθεια πως πριν από λίγους μήνες θα θεωρούσαμε τις πέντε κάμερες στο πίσω μέρος ενός smartphone απλά μια υπερβολή. Αλλά μετά από την εμφάνιση smartphones με τρεις και τέσσερις κάμερες τότε θα μπορούσε κανείς να το θεωρήσει φυσιολογικό, ειδικά μετά το smartphone με δεκαέξι κάμερες που εμφανίστηκε σε πατέντα της LG τότε πιστεύουμε πως έχουμε ακόμα πολλά να δούμε, χωρίς βέβαια να είναι σίγουρο πως ένα τέτοιο smartphone θα φτάσει σε μαζική παραγωγή.

Όσον αφορά το Nokia smartphone με τις πέντε κάμερες, έχουμε θήκη η οποία πωλείται μέσω του Amazon στο Ηνωμένο Βασίλειο και θα είναι διαθέσιμη από την 1 Δεκεμβρίου. Στο πίσω μέρος της θήκης φαίνονται καθαρά οι τρύπες για τις κάμερες, το flash και τον αισθητήρα που θα βρίσκεται σε αυτό το περίεργο setup και ενώ τα renders του smartphone έχουν δείξει πως δε θα υπάρχει θύρα για τη χρήση ακουστικών 3.5mm, η θήκη δείχνει πως η υποδοχή αυτή δεν έχει αφαιρεθεί.

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό που λείπει από τη θήκη είναι ο ψηφιακός αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων, ο οποίος μιας και η φημολογούμενη συσκευή αναμένεται να είναι το Nokia 9 που προορίζεται για τη ναυαρχίδα της εταιρείας, δεν αποκλείεται να βρίσκεται ενσωματωμένος στην οθόνη. Όσον αφορά τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, πιστεύεται πως θα έχουμε οθόνη 5.9 ιντσών με ανάλυση Quad HD+, αναλογία οθόνης 18:9 χωρίς notch, επεξεργαστής Snapdragon 845, 8 GB RAM, 128GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου και μπαταρία 4150mAh.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 27 Νοεμβρίου 2018 12:16

Σχόλια

  • Εμένα μου αρέσει αρκετά!!πάντα η ΝΟΚΙΑ είχε μια περίεργη προσέγγιση στο σχεδιασμό της κάμερας!!!

  • Απο το Nokia 950 που ακόμη "γαζώνει" η κάμερα του , έχει να βγάλει αξιο φωτογραφικό και μη κινητό η Nokia. Ελπίζω να μην είναι ένα ακόμη πρωτότυπο αυτή τη φορά. Pureview και ξερό ψωμί, όλα τα "άλλα" είναι... "Κουραφέξαλα!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.