Tizen OS, Κάποια πρώτα screenshots από το αναμενόμενο λειτουργικό σύστημα

Τον περασμένο Σεπτέμβριο μάθαμε για το νέο λειτουργικό σύστημα Tizen OS του οποίου ηγούνται οι εταιρείες Intel και Samsung. Σήμερα κάνουν την εμφάνισή τους τα πρώτα screenshots (“οθονιές” όπως συνηθίζω να λέω) του εν λόγο λειτουργικού συστήματος που βασίζετα στο Linux και μάλιστα μέσα από ένα κινητό που ο tipster της ιστοσελίδα Sammobile αναφέρει ότι είναι της Samsung.

Πηγή

Σχόλια

  • GiannisIrakleio, καλά κάνεις και θέλεις να μας το κάνεις τόσο λιανά. Δίνεις το ίδιο link που δίνω και εγώ ως πηγή. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποια άλλη πληροφορία για το κινητό το έκανα σύνοψη μέσα στο άρθρο μου για να το κρατήσω σε μια παράγραφο όπως συνηθίζω ;)

  • Με συγχωρεις τοτε :) Δεν κοιταξα στο κατω μερος την Πηγη, ειδα μονο το Sammobile που αναφερεις και υπεθεσα πως αυτη ηταν η πηγη σου... Συνεχισε την καλη δουλεια!!

  • Απο αυτα τα ελαχιστα screenshots μ αρεσει , λογικα θα πρεπει να περιμενουμε
    εως οτου το δουμε να "τρεχει" σε καποιο κινητο.

  • Συμμαχία Samsung και Intel; Περίεργο μου φαίνεται και δεν το βλέπω να προχωράει. Θα είχε νόημα αν η Samsung αποφάσιζε να προμηθευτεί επεξεργαστές από Intel. Με την επιτυχία όμως των exynos λίγο απίθανο το βλέπω.
    Κώστα +1 από μένα για τις "οθονιές"! Από σας τους δημοσιογράφους εξαρτόμαστε όλοι για την απόδωση των ξένων τεχνικών όρων στην ελληνική.

  • Το σίγουρο είναι΄ότι θα χτυπήσει το ios, symbian και windows phone..

    Για Android δεν νομίζω, διότι δεν παύει να είναι της google που αγαπάνε τόσο πολύ οι προγραμματιστές. Προσωπικά δεν το προτιμώ το Android, αλλά ας είμαστε επιφυλακτικοί anyway.

    Ελπίζω η ιντέλ να μπει δυναμικά στο hardware που τόσο υπόσχεται, ώστε να δούμε επεξεργαστές που στο άμεσο (?) μέλλον να κάνει τον πάταγο που κάνει εδώ και χρόνια στα pc.

  • Μου φαίνεται αρκετά όμορφο,απλό και πρακτικό(κρίνω βάση των φώτο),μακάρι να συνεχιστή η εξέλιξη του και κάποια στιγμή να το δούμε και σε συσκευές.Φίλε Solon πιστεύω ότι στην συμμαχία αυτή έχουν πολλά οφέλη και οι δυο εταιρίες,κάποια είναι ίδια και κάποια ξεχωριστά για την κάθε μια εταιρία.

  • Μετά το κάψιμο με το bada, δεν ασχολούμαι με νέα λειτουργικά. Καλύτερα οι δοκιμασμένες λύσεις

  • Μωρέ δεν καταντά βαρετό που όλα έχουν αρχίσει και μοιάζουν σαν αδελφάκια; καταντά κουραστικό και εντελώς δίχως έμπνευση. Μπροστά τους τα WP7 μοιάζουν πλήρως αυθεντικά στην όψη...

    ΥΓ: ("Του εν λόγΩ λειτουργικού συστήματος")

  • Έλεος με τα τόσα πολλά λειτουργικά !!!

    Μυριστήκανε χρήμα από τα smartphones και θέλουν όλοι ένα κομμάτι από την πίτα.

    Δεν καταλαβαίνουν ότι δεν μπορεί να υπάρχουν 7-8 λειτουργικά, για τον απλούστατο λόγο ότι οι προγραμματιστές δεν μπορούν να τα υποστηρίξουν όλα...είναι λογικό κι επόμενο να υποστηρίζονται κυρίως 2-3 λειτουργικά και τα υπόλοιπα να εξαφανιστούν όπως το bada. Εδώ ολόκληρο symbian και πάλι χάνεται σιγά-σιγά.

  • μου φαινεται κατι μεταξυ bada και android.... δεν ξερω...αν δεν το λειτουργησω δεν εχω αποψη....αλλα γιατι κι αλλοι πειραματισμοι?? καλα δεν ειμαστε με τα λειτουργικα που εχει η αγορα???

  • αν δεν το ηξερα,θα ορκιζομουν οτι ειναι android.
    δε βλεπω καμια μα καμια διαφορα περα απο το σπιτακι πανω αριστερα.
    σαν cyanogen με καποιο ics theme που εχω στο defy μου μοιαζει

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.