Smartphones

To Doogee S88 Pro είναι ένα Android smartphone που αντέχει

Το Doogee S88 Pro δεν είναι ένα smartphone για όσους θέλουν ένα μοδάτο κινητό με συμπαγείς διαστάσεις. Εδώ η έμφαση δίδεται στον ανθεκτικό χαρακτήρα και την τεράστια αυτονομία. Το συγκεκριμένο smartphone μπορεί να αποτελέσει ιδανικό σύντροφο για όλους όσους κινούνται είτε σε extreme συνθήκες, είτε σε βαριές χειρωνακτικές εργασίες.

Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα smartphone που δεν θα πάθει τίποτα από μία πτώση από ύψος 2 μέτρων, ενώ τα πηγαίνει μια χαρά και με το νερό, την υγρασία και τη σκόνη. Έρχεται με μία θήκη που το προστατεύει αποτελεσματικά. Η οθόνη του έχει διαγώνιο 6.3 ιντσών σε ανάλυση 1080×2340 pixels, 410 ppi, και επικάλυψη Gorilla Glass. Επεξεργαστής είναι ο MediaTek 6771T, ο οποίος έχει οχτώ πυρήνες, με GPU Mali G72 στα 900 MHz. Η μνήμη RAM είναι στα 6 GB και η ROM στα 128 GB.

Ένα από τα στοιχεία του που εντυπωσιάζουν είναι η χωρητικότητα της μπαταρίας του που φτάνει τα 10000 mAh για ατελείωτη χρήση, κυριολεκτικά. Έχει λειτουργικό σύστημα Android 10, μπροστινή κάμερα Samsung στα 16 Megapixel και κάμερες της Sony στο πίσω μέρος με τριπλή διάταξη 21, 8 και 8 Megapixels. Δεν είναι σαφές εάν μπορεί κανείς να το αποκτήσει στην Ελλάδα, αλλά η τιμή πώλησής του στις ΗΠΑ είναι τα 299 δολάρια.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 18 Σεπτεμβρίου 2020 10:32

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.