Το εσωτερικό του Poco F3 αποκαλύπτεται μέσα από ένα teardown

Τα… καλούδια που κρύβει στο εσωτερικό του το Poco F3 έρχονται στο προσκήνιο με το αποκαλυπτικό teardown της συσκευής. Το σύστημα ψύξης LiquidCool Technology 1.0 Plus συγκεντρώνει, όπως ήταν φυσικό, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

To teardown του Poco F3 έρχεται στη διαδικτυακή δημοσιότητα από το επίσημο κανάλι της Poco, το οποίο εστιάζει στη διπλή SIM, τους εσωτερικούς αισθητήρες και το setup της κάμερας στο πίσω μέρος.

Ενδιαφέρον υπάρχει και για τον αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων που βρίσκεται στο πλάι, σε αντίθεση με ό,τι έχουμε συνηθίσει σε άλλες προτάσεις της αγοράς. Το σύστημα ψύξης είναι εκείνο που κεντρίζει το ενδιαφέρον, με την Poco να επιδεικνύει με υπερηφάνεια την τεχνολογία LiquidCool Technology 1.0.

Σύμφωνα με την Poco μία χάλκινη οδός φροντίζει για την απαγωγή θερμότητας από τον Qualcomm Snapdragon 870, όταν αυξάνονται οι απαιτήσεις. Προφανώς, επειδή το βίντεο αυτό προέρχεται από το επίσημο κανάλι της Poco δεν βγαίνει κάποιο συμπέρασμα περί μεγάλης ή μικρής ικανότητας επισκευής του μοντέλου, όπως γίνεται στα ανεξάρτητα teardown reviews.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 15:25

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.