Smartphones

Το Essential Phone 2 ακυρώνεται και o Andry Rubin ανακοινώνει αλλαγές

Σύμφωνα με ανάρτηση του Andry Rubin, συνιδρυτή του Android, στο Twitter, το Essential Phone 2 οδεύει προς ακύρωση μιας και ετοιμάζει κάτι πολύ καλύτερο το οποίο θα είναι “game changer”. Το αρχικό Essential Phone ήταν αυτό που έφερε το notch στα smartphone και τη “διχόνοια” στους καταναλωτές, με την πλειοψηφία τους να το κατακρίνουν.

Σε ανακοίνωσή του το Bloomberg αναφέρει πως η εταιρεία Essential Products Inc. μπορεί να βρίσκεται σε διαδικασία πώλησης, κάτι το οποίο ο Andry Rubin δε διαψεύδει αλλά ούτε επιβεβαιώνει, δηλώνοντας ότι υπάρχουν αρκετά προϊόντα υπό ταυτόχρονη ανάπτυξη και θα πρέπει να ακυρωθούν ορισμένα για να επικεντρωθούν σε αυτά που πιστεύει θα έχουν μεγαλύτερη επιτυχία. Στη συνέχεια τονίζει πως επικεντρώνεται στην ανάπτυξη πρωτοποριακών προϊόντων τα οποία θα περιλαμβάνουν smartphone αλλά και προϊόντα για το σπίτι.

Το ότι εξετάζεται η εύρεση αγοραστών για την εταιρεία του φαίνεται και στο ότι προσέλαβε συμβούλους από την Credit Suisse Group AG έτσι ώστε να γίνει η εξεύρεση πιθανών αγοραστών, ενώ υπάρχει ήδη μια εταιρεία που ενδιαφέρεται να εξαγοράσει την Essential Products Inc καθώς και όλο το hardware συμπεριλαμβανομένων των πατεντών της εταιρείας.

Όλα αυτά συγκλίνουν στο ότι θα έχουμε κάποιο Essential smartphone στο μέλλον το οποίο θα είναι καινοτόμο και θα διαθέτει χαρακτηριστικά τα οποία θα το βοηθήσουν να μπει στις “καρδιές” των καταναλωτών, κάτι το οποίο δεν κατάφερε το αρχικό Essential Phone. Η συσκευή που έφερε το notch στα smartphone εμφανίστηκε το καλοκαίρι του 2017 με τιμή 699 δολάρια, είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο και γυαλί και κατάφερε να πουλήσει 150.000 τεμάχια, αριθμός ικανοποιητικός για μια εταιρεία τέτοιου μεγέθους.

Πηγή

Σχόλια

  • καλα ποιον κοροιδευουν??

    επισης τα 150 χιλιαδες τα πουλησε αφου αμέσως εριξε την τιμη σχεδόν στο μισο😂😂

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.