Smartphones

Το Galaxy Note 9 αποκαλύπτεται σε πραγματικές φωτογραφίες

Το Galaxy Note 9 εμφανίστηκε σε promotional poster με το S Pen και την πλάτη να είναι περισσότερο εμφανή από ποτέ, αλλά τίποτα δε συγκρίνεται με τις πραγματικές φωτογραφίες που δείχνουν τη συσκευή ενεργοποιημένη.

Οι φωτογραφίες, εφόσον δείχνουν την πραγματική συσκευή και όχι κάποιο κλώνο, επιβεβαιώνουν τα όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα σχετικά με τις ομοιότητες του Note 9 με το Note 8. Τα render που είχαν εμφανιστεί μέχρι σήμερα μας έδιναν μια πρώτη εντύπωση της συσκευής αλλά δεν είχαμε δει κάτι πιο χειροπιαστό.

Ο leakster με το όνομα @MMDDJ_ που αποκάλυψε τις φωτογραφίες του Galaxy Note 9 στο Twitter, μας εμφανίζει την μπροστινή πλευρά και την πλάτη της συσκευής, η οποία είναι ενεργοποιημένη. Οι ουσιαστικές διαφορές βρίσκονται στην περιοχή της κύριας διπλής κάμερας του Note 9, κάτω από την οποία βρίσκεται ο ψηφιακός αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Τέλος, βλέπουμε πως υπάρχουν και τα σχετικά αυτοκόλλητα με τους σειριακούς αριθμούς και τα IMEI καθώς επίσης και το αυτοκόλλητο σχετικά με το απόρρητο της συσκευής μιας και αναφέρει να μην τραβηχτούν φωτογραφίες και να μη διαρρεύσουν πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή. Μένει να δούμε τις λεπτομέρειες σχετικά με όλα τα χαρακτηριστικά του Galaxy Note 9 στην επίσημη παρουσίασή του στις 9 Αυγούστου καθώς και το τι παραπάνω θα προσφέρει σε σύγκριση με τον προκάτοχό του.

Πηγή

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.