Smartphones

To Galaxy S23 Ultra έχει καλύτερη ποιότητα εικόνας κάμερας τηλεφακού

Είναι σαφές ότι το Samsung Galaxy S23 Ultra θα διατηρήσει ως επί το πλείστον τις ίδιες κάμερες ζουμ με τον προκάτοχό του. Έτσι αναμένουμε κυρίως παρόμοια ποιότητα εικόνας, αλλά σύμφωνα με τον δημοφιλή tipster Ice universe, το Galaxy S23 Ultra θα τραβήξει πολύ καλύτερες τηλεφωτογραφικές εικόνες.

Επικαλούμενος βελτιώσεις στο χρώμα και «μερικούς αλγόριθμους AI», πιστεύει ότι η Samsung έχει κάνει βήματα στην ποιότητα της εικόνας. Νωρίτερα έκανε παρόμοιους ισχυρισμούς σχετικά με τη νέα ευρεία κάμερα 200MP του Galaxy S23 Ultra. Το μέγεθος του αισθητήρα και η ταχύτητα ανάγνωσης συνεισφέρουν σημαντικά στην ποιότητα της εικόνας, αλλά η υπολογιστική φωτογραφία είναι εκεί όπου σημειώθηκαν τα μεγαλύτερα κέρδη τα τελευταία χρόνια.

Εκτός της νέας κύριας κάμερας 200MP, το Galaxy S23 Ultra θα βασίζεται στις ίδιες κάμερες, κλασσική, υπερευρεία, 3x και 10x ζουμ όπως το Galaxy S22 Ultra, το οποίο από μόνο του είχε ως επί το πλείστον πανομοιότυπο υλικό με το Galaxy S21 Ultra.

Είναι μια φόρμουλα που κερδίζει, αυτή που προσφέρει στους χρήστες πολλαπλά επίπεδα ζουμ και καλύπτει το ευρύ και το υπερευρυγώνιο με αισθητήρες αυτόματης εστίασης.

Επεξεργάστηκε την 28 Οκτωβρίου 2022 11:55

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Σπύρος Τζάνης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.