Το Honor Note 9 με 6.9’’ Super AMOLED οθόνη από τη Samsung;

Φημολογείται ότι η Honor ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα καινούργιο phablet, το Honor Note 9. Σύμφωνα μάλιστα με μία διαρροή στο Weibo, είναι πολύ πιθανό η εταιρεία να σχεδιάζει το νέο μοντέλο με 6.9’’ Super AMOLED οθόνη από τη Samsung.

Τον προηγούμενο μήνα μία αναφορά ήθελε την Huawei να παραγγέλνει Super AMOLED panels με διαγώνιο 6.9 ιντσών από τον κορεάτη κατασκευαστή και η πρώτη συσκευή που μας ήρθε στο μυαλό ήταν κάποιο από τα μοντέλα της σειράς Huawei Mate 20 που εκτός απροόπτου αναμένεται να παρουσιαστεί τον ερχόμενο Οκτώβρη.

Ωστόσο, νέες διαρροές εικάζουν ότι η παραγγελία της Huawei αφορά σε μοντέλο της σειράς Honor και συγκεκριμένα στο Honor Note 9, το οποίο με την κυκλοφορία του θα αντικαταστήσει το Honor Note 8 που λανσαρίστηκε δύο καλοκαίρια πριν. Η φωτογραφία που διέρρευσε στο Weibo και πήρε «φωτιά» το διαδίκτυο αποκαλύπτει μία συσκευασία προϊόντος με την κωδική ονομασία Ravel και 6.9 ιντσών οθόνη και εάν η κινέζικη εταιρεία έχει σκοπό να παρουσιάσει ένα νέο phablet μέσα στον Αύγουστο η χρονική περίοδος φαινεται να ταιριάζει.

Επιπρόσθετα, ο πρόεδρος της Honor, Zhao Ming, δήλωσε πριν λίγο καιρό στο Weibo ότι χρησιμοποιεί το Honor 10, καθώς και μία ακόμη Honor-branded συσκευή με μεγάλη οθόνη, κάνοντας όλους να υποθέσουν ότι η εταιρεία ετοιμάζεται να λανσάρει ένα νέο flagship smartphone με μεγάλο panel. Τώρα, αν αυτό θα είναι το Honor Note 9 ή το Honor 10 Plus ο χρόνος και… τα teasers θα το δείξουν.

Όσον αφορά στα έτερα τεχνικά χαρακτηριστικά του αναμένεται -πλην του panel φυσικά- να είναι πολύ κοντά στην τελευταία ναυαρχίδα της εταιρείας, Honor 10.

Μπρορείτε να δείτε το ελληνικό βίντεο παρουσίαση του Honor 10 από το TechblogTV εδώ.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 20 Ιανουαρίου 2022 18:09

Σχόλια

  • Γλεντι με το huawei brand,τωρα και με το honor...αν ισχυει αυτη η φημολογια και το λανσαρουν με αυτα τα χαρακτηριστικα και σε καλη τιμη,βλεπω τις samsung και apple με μαυρες πλερεζες

  • Οι Κινέζοι την αντιγραφή την έχουν κάνει επιστήμη κ στην εμφάνιση ξεπατικωνουν ότι πουλάει και στο όνομα

  • Εκεί κάνανε το κορυφαίο notch από πάνω κουμπί αλλά galaxy από κάτω με δαχτυλικο αλλά μη μου πεις πως οι Κινέζοι δεν αντιγράφουν ακόμα κ η κορυφαία τους εταιρεία που ανέφερες

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ντίνα Καβαλλάρη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.