Το Lenovo Z6 Pro θα υποστηρίζει δίκτυα 5G

0

Το Lenovo Z6 Pro θα υποστηρίζει δίκτυα 5G

Με την Lenovo, να ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του Z6 Pro στις 23 Απριλίου, ήρθε η επιβεβαίωση μέσω του αντιπροέδρου της εταιρείας πως το νέο smartphone θα υποστηρίζει το 5G δίκτυο.

Τις προηγούμενες ημέρες, είχαμε μια σειρά mini ανακοινώσεων από τον λογαριασμό που διατηρεί στο Weibo, ο αντιπρόεδρος της Lenovo, Chang Cheng.

Μέχρι σήμερα, αυτά που γνωρίζουμε είναι πως το νέο Lenovo Z6 Pro, θα έχει επεξεργαστή Snapdragon 855 , ενώ θα χρησιμοποιεί την τεχνολογία HyperVision. Στην παρουσίαση της η Lenovo, είχε κάνει γνωστό πως η συγκεκριμένη τεχνολογία θα είναι η τάση που θα επικρατήσει με την κυκλοφορία του δικτύου 5G. Ωστόσο δεν είχε αναφέρει αν το Z6 Pro, θα υποστηρίζει το 5G.

Έτσι λοιπόν με σημερινή του ανάρτηση στο Weibo, ο Chang Cheng επιβεβαίωσε αυτό που όλοι υποψιαζόμασταν.

Η ανάρτηση, η οποία συνοδεύεται από την φωτογραφία που βλέπετε πιο πάνω, αναφέρει πως το Lenovo Z6 Pro, θα υποστηρίζει τόσο το 4G όσο και το 5G δίκτυο. Αυτό σημαίνει πως θα έχει και δύο θέσεις για κάρτα SIM. Αυτό είναι αναμενόμενο, καθώς το δίκτυο 5G, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη σε όλο τον κόσμο, καθώς δεν είναι σταθερό και πρέπει να γίνουν σημαντικές βελτιώσεις.

Το Lenovo Z6 Pro, αναμένεται να έχει οθόνη χωρίς notch, ενώ θα είναι το πρώτο smartphone της εταιρείας που θα υποστηρίζει το 5G δίκτυο. Περισσότερες και πιο αναλυτικές πληροφορίες θα έχουμε στις 23 Απριλίου.

Πηγή 

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα