Το Lenovo Z6 Pro θα υποστηρίζει δίκτυα 5G

Lenovo Z6 Pro, Το Lenovo Z6 Pro θα υποστηρίζει δίκτυα 5G

Με την Lenovo, να ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του Z6 Pro στις 23 Απριλίου, ήρθε η επιβεβαίωση μέσω του αντιπροέδρου της εταιρείας πως το νέο smartphone θα υποστηρίζει το 5G δίκτυο.

Τις προηγούμενες ημέρες, είχαμε μια σειρά mini ανακοινώσεων από τον λογαριασμό που διατηρεί στο Weibo, ο αντιπρόεδρος της Lenovo, Chang Cheng.

Μέχρι σήμερα, αυτά που γνωρίζουμε είναι πως το νέο Lenovo Z6 Pro, θα έχει επεξεργαστή Snapdragon 855 , ενώ θα χρησιμοποιεί την τεχνολογία HyperVision. Στην παρουσίαση της η Lenovo, είχε κάνει γνωστό πως η συγκεκριμένη τεχνολογία θα είναι η τάση που θα επικρατήσει με την κυκλοφορία του δικτύου 5G. Ωστόσο δεν είχε αναφέρει αν το Z6 Pro, θα υποστηρίζει το 5G.

Έτσι λοιπόν με σημερινή του ανάρτηση στο Weibo, ο Chang Cheng επιβεβαίωσε αυτό που όλοι υποψιαζόμασταν.

Lenovo Z6 Pro, Το Lenovo Z6 Pro θα υποστηρίζει δίκτυα 5G

Η ανάρτηση, η οποία συνοδεύεται από την φωτογραφία που βλέπετε πιο πάνω, αναφέρει πως το Lenovo Z6 Pro, θα υποστηρίζει τόσο το 4G όσο και το 5G δίκτυο. Αυτό σημαίνει πως θα έχει και δύο θέσεις για κάρτα SIM. Αυτό είναι αναμενόμενο, καθώς το δίκτυο 5G, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη σε όλο τον κόσμο, καθώς δεν είναι σταθερό και πρέπει να γίνουν σημαντικές βελτιώσεις.

Το Lenovo Z6 Pro, αναμένεται να έχει οθόνη χωρίς notch, ενώ θα είναι το πρώτο smartphone της εταιρείας που θα υποστηρίζει το 5G δίκτυο. Περισσότερες και πιο αναλυτικές πληροφορίες θα έχουμε στις 23 Απριλίου.

Πηγή 

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple Google Lenovο

Συμμαχία ανταγωνιστών της Apple για την προώθηση ανοιχτών οικοσυστημάτων μέσω ευρωπαϊκής νομοθεσίας

Η Google, η Meta, η Qualcomm, η Nothing, η Lenovo, η Opera και πολλές άλλες εταιρείες τεχνολογίας ανακοίνωσαν μια κοινή προσπάθεια να πιέσουν για «ανοικτά ψηφιακά οικοσυστήματα».

Smartphones Lenovο Lenovo Legion smartphone

H Lenovo “κόβει” τη σειρά gaming τηλεφώνων Legion

Η Lenovο “κόβει” τη σειρά gaming τηλεφώνων Legion, με το τελευταίο να είναι το Legion Y70 που ανακοινώθηκε τον Αύγουστο του 2022.

Gear Lenovο lenovo tablets MediaTek

Lenovo Tab Extreme: Το πρώτο tablet με το Dimensity 9000 SoC της Mediatek

To Lenovo Tab Extreme διέρρευσε στο Google Play Console αποκαλύπτοντας ότι θα είναι το πρώτο tablet που θα διαθέτει το high-end chipset Dimension 9000 της MediaTek.

Computers Lenovο

Lenovo: Αποκαλύπτει νέα laptop της σειράς Slim/Yoga

Η σειρά premium ultrabook της Lenovo Slim ή Yoga Slim για τις εκτός ΗΠΑ περιοχές αποκτά τέσσερα νέα μέλη, τα Lenovo Slim 9i, Slim 7i/7 Pro X, Slim 7i Carbon και Slim 7/7i.