Smartphones

Το livestream της Google για τα νέα Pixel 4 θα μεταδοθεί μέσω YouTube

Η Google επιβεβαίωσε ότι θα αποκαλύψει στις 15 Οκτωβρίου τα δύο νέα Google Pixel 4 και Pixel 4 XL τα οποία θα φέρουν πίσω τον bezel στην πάνω μεριά. Τα δύο smartphone της Google έχουν αποκαλυφθεί πλήρως και το μόνο που έχει μείνει η επίσημη επιβεβαίωση του design και των χαρακτηριστικών.

Το livestream της Google θα έχετε την ευκαιρία να το παρακολουθήσετε από το Youtube στο επίσημα κανάλι Made by Google, στις 15 Οκτωβρίου στις 17:00 το απόγευμα.

Εμείς φυσικά μέχρι τότε θα σας κρατήσουμε ενήμερους για όλα τα νέα γύρω από την κυκλοφορία των δύο smartphone.

Να υπενθυμίσουμε ότι χθες εμφανίστηκε διαφήμιση στην Times Square η οποία αποκαλύπτει το χρώμα Coral το οποίο θα συνοδεύει τα πιο κλασσικά χρώματα άσπρο και μαύρο.

Όσον αφορά το display των δύο Pixel 4 και Pixel 4 XL αυτό λέγεται ότι θα έχει μέγεθος 5.7 και 6.3 ίντσες με ανάλυση 1080+ και 1440+ pixels αντίστοιχα, θα είναι τύπου OLED, ο ρυθμός ανανέωσης θα ανέρχεται στα 90Hz ενώ η πάνω μεριά αναμένεται να φιλοξενεί ένα κανονικό bezel σε όλο το πλάτος του στο οποίο θα κρύβονται οι αισθητήρες, το ηχείο, το Project Soli radar και η front facing κάμερα.

Εσωτερικά αναμένεται να δούμε τον Snapdragon 855 μαζί με 4, 6 ή 8GB μνήμης RAM ανάλογα με το μοντέλο καθώς και αποθηκευτικό χώρο ο οποίος θα ξεκινάει από τα 64GB και θα φτάνει έως τα 128GB.

Η κάμερα τώρα θα τοποθετηθεί στο τετράγωνο πλαίσιο της πλάτης και θα έχει διπλή ή τριπλή διάταξη. Η μπαταρία θα ανέρχεται στα 2.800mAh για το Pixel 4 ενώ το μεγαλύτερο μοντέλο θα έχει μπαταρία χωρητικότητας 3.700mAh.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.