Το Mate 20 στα χέρια εργαζόμενου της Huawei επιβεβαιώνει την τριπλή κάμερα [IFA 2018]

huawei mate 20 ifa 2018 τριπλή κάμερα, Το Mate 20 στα χέρια εργαζόμενου της Huawei επιβεβαιώνει την τριπλή κάμερα [IFA 2018]

Στην IFA 2018 μάθαμε πως τα Mate 20 θα παρουσιαστούν στις 16 Οκτωβρίου και θα έχουν τον Kirin 980 που είναι ο πρώτος επεξεργαστής στα 7nm που γίνεται εμπορικά διαθέσιμος, τη στιγμή που το Mate 20 εμφανιζόταν στα χέρια εργαζόμενου της Huawei.

Πλέον είναι ξεκάθαρο πως το Mate 20 βρίσκεται στα τελικά στάδια των δοκιμών μιας και εντοπίστηκε στα χέρια εργαζομένου της Huawei, ο οποίος το είχε μέσα σε θήκη για να μην καταλάβει κανένας τη συσκευή που κρατάει. Όμως, δεν κυκλοφορούν συσκευές που έχουν στην πλάτη τους τρεις κάμερες και flash σε διάταξη 2×2, με την εικόνα της συσκευής να ταυτίζεται με τα renders των Mate 20 με την τριπλή κάμερα με σχεδιασμό που δεν έχουμε δει ξανά.

Ο συγκεκριμένος κάτοχος του Mate 20 θα πρέπει να σχετίζεται εργασιακά με τη Huawei μιας και φορούσε το βραχιολάκι της εταιρείας και κρατούσε στο χέρι του το prototype της συσκευής, το οποίο μπορεί να ταυτίζεται με τα render που έχουν διαρρεύσει, αλλά υπάρχουν και ορισμένες διαφορές σε σχέση με αυτά, που δημιουργούν απορίες.

Οι κάμερες στην πλάτη της συσκευής φαίνονται αλλά αυτό που δεν είναι ορατό είναι ο ψηφιακός αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων στην πλάτη της συσκευής, όπως φαίνεται στα render που έχουν διαρρεύσει. Αυτό ενδεχομένως να σημαίνει πως η Huawei άλλαξε τη θέση του fingerprint scanner, ενσωματώνοντάς τον στην οθόνη. Επιπλέον, απορία δημιουργεί το ότι πιθανόν δεν υπάρχει θέση για το ηχείο στο κάτω μέρος της συσκευής, σε αντίθεση με ό,τι έδειχναν τα render, αλλά ας είμαστε επιφυλακτικοί γιατί η συγκεκριμένη φωτογραφία δεν είναι τόσο καθαρή όσο αυτή που δείχνει την πλάτη της συσκευής.

huawei mate 20 ifa 2018 τριπλή κάμερα, Το Mate 20 στα χέρια εργαζόμενου της Huawei επιβεβαιώνει την τριπλή κάμερα [IFA 2018]

huawei mate 20 ifa 2018 τριπλή κάμερα, Το Mate 20 στα χέρια εργαζόμενου της Huawei επιβεβαιώνει την τριπλή κάμερα [IFA 2018]

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Casper

Πάμε γερα huawei… Επόμενη αγορά huawei mate 20 pro

vasilis

Όλα φτάνουν στην ώρα τους για εκείνους που ξέρουν να περιμένουν.

Μπαλζάκ, 1799-1850, Γάλλος συγγραφέας

Stelios

Να πω ότι αυτό που βλέπω μου άρεσε …με τίποτα σαν διάταξη κάμερας

Thanoslam

Πιο στημένες πεθαίνεις οι φωτογραφίες. Πρέπει να τις βγάλουν και όνομα τις ψεύτο διαφημίσεις. Μας κούρασαν αυτές κάτι πιο πρωτότυπο ίσως θα είχε πιο ενδιαφέρον.

Δημήτρης Κ.

Πφφφ διαρροές και βλακείες,αμα δεν είναι spy video τραβηγμένα απο τον Βλαχάκη δεν λένε τίποτα! (Βλεπε Xperia Play εποχές).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.