Το Mate 20 σε video αποκαλύπτει την τετράγωνη κάμερα και τον αναγνώστη αποτυπωμάτων στην πλάτη του

Το Mate 20 εμφανίστηκε σε hands-on video στο Weibo και αποκαλύφθηκε η οθόνη και το πίσω μέρος του με την τετράγωνη κάμερα και τον αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Το ασημένιο Mate 20 έκανε την εμφάνισή του σε hands-on video μικρής διάρκειας στο Weibo και φαίνεται πως η Huawei ακολουθεί ένα διαφορετικό σχεδιασμό σε σύγκριση με το Mate 20 Pro όσον αφορά τον αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η διαφορά που παρατηρείται είναι πως ο ψηφιακός αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι τοποθετημένος κάτω από την τετράγωνη κάμερα με τους τρεις φακούς και το flash, τη στιγμή που φημολογείται πως το Mate 20 Pro θα διαθέτει αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στην οθόνη του.

Όσον αφορά τη μπροστινή πλευρά της συσκευής, το Mate 20 φαίνεται να διαθέτει edge-to-edge οθόνη με ελάχιστα bezel και μικρό notch που “φιλοξενεί” τη selfie κάμερα και τον αισθητήρα εγγύτητας. Το ακουστικό δείχνει να μη βρίσκεται στο notch και πιθανόν να έχει τοποθετηθεί στην κορυφή της οθόνης κάτι το οποίο θα μάθουμε, μαζί με όλα τα χαρακτηριστικά των νέων smartphone της Huawei, στην επίσημη παρουσίαση των Mate 20 στις 16 Οκτωβρίου στο Λονδίνο.

Πηγή

Σχόλια

  • Μπορεί να είναι κάποιο πρότυπο και για λόγους καμουφλάζ να μην γράφει την πραγματική μάρκα του....λέω εγώ

  • Τελικά υπάρχει συσκευή με αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη σε ευρεία διάθεση (όχι μόνον σε Κινα κλπ);

  • @Παναγιώτης
    @Kagouro

    Καλημέρα, καλή εβδομάδα και σας ευχαριστούμε για την τοποθέτησή σας! Δείτε μερικές φορές το video. Κάτω από το fingerprint scanner είναι "χτυπημένη" μια λέξη στο χρώμα της πλάτης της συσκευής. Κατά πάσα πιθανότητα γράφει "huawei". Το Hyrion μπορεί να είναι και καμουφλάζ αλλά και η ονομασία κάποιας demo/pre-release συσκευής για δοκιμές.

  • Καλη βδομάδα παιδια!!
    Δεν ξερω εμενα παντος μου φαινεται ασχημο ετσι οπως ειναι απο πισω..δηλαδη ενα τετράγωνο πραγμα και μεσα τρεις καμερες και επισης και το φλας μαζι..

  • Κανένα μικρό δε θα βγάλει κανείς; Ακόμα και η Sony στη σειρά XZ για το 3 δεν έβγαλε compact που είχε καλή παράδοση. Πρέπει να όσοι ζητάμε καλά χαρακτηριστικά να κουβαλάμε παντόφλες που δε χωράνε πουθενά; :(

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.