Smartphones

Το νέο S Pen Fold Edition – δεν – λειτουργεί με παλαιότερες συσκευές Samsung

Το νέο Samsung Galaxy Z Fold 3 ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει και θα είναι το πρώτο foldable smartphone της εταιρείας που θα υποστηρίζει τη γραφίδα S Pen. Με αυτό το επανασχεδιασμένο S Pen (Fold Edition), μια από τις ερωτήσεις που γίνονται είναι αν αυτό θα λειτουργεί και με άλλες συσκευες της Samsung.

Το νέο μοντέλο είναι λίγο διαφορετικό από το S Pen των προηγούμενων ετών. Η Samsung έπρεπε να σχεδιάσει έναν νέο εσωτερικό μηχανισμό για το S Pen Fold Edition, έτσι ώστε να μην καταστρέφει την ευαίσθητη οθόνη του Fold 3. Αυτό αρχικά σημαίνει ότι δεν θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε κάποια παλαιότερη γραφίδα S Pen με το νέο Fold 3.

Οι προηγούμενες συσκευές της σειράς Galaxy Note αλλά και και το S21 Ultra που υποστηρίζει S Pen θα έχουν προβλήματα συμβατότητας αν προσπαθήσετε να τις χρησιμοποιήσετε με το S Pen Fold Edition. Αν ψάχνετε για ένα S Pen που θα λειτουργεί τόσο στο Z Fold 3 όσο και στις προηγούμενες συσκευές Note, η Samsung διαθέτει το S Pen Pro που ενσωματώνει έναν διακόπτη που σας επιτρέπει να επιλέξετε μεταξύ της κλασικής λειτουργίας S Pen ή συμβατότητας με το αναδιπλούμενο Z Fold 3.

Επεξεργάστηκε την 7 Σεπτεμβρίου 2021 11:54

Σχόλια

  • Μεγαλο φαουλ της σαμμυ που δεν συμπεριλαμβανει εσωτερικη θηκη για το πενακι ωθώντας προφανως τους καταναλωτες να αγορασουν/πληρωσουν extra για καποια θηκη+το πενακι...Ειναι σιγουρο οτι το νεο fold ΔΕΝ θα ενθουσιασει τους παλαιους κατοχους Note .

  • Λογικό να μην είναι συμβατό .
    Η οθόνη του Z είναι πλαστική !

    Στο pro θα έχεις την δυνατότητα αλλαγής .

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.