Smartphones

To νέο Sony Xperia Compact 2021 βρίσκεται προ των πυλών

Σε mid-range μονοπάτια αναμένεται να κινηθεί το επερχόμενο Sony Xperia Compact, ειδικά όσον αφορά στον επεξεργαστή. Έχουν ήδη εμφανιστεί πληροφορίες online που θέλουν τη Sony να επιλέγει τον Qualcomm Snapdragon 690.

To chip με το οποίο θα έρθει το Sony Xperia Compact θα έχει ενσωματωμένο 5G modem, αλλά για πολλούς φίλους της Sony, η χρήση του Snapdragon 690 και όχι κάποιου άλλου πιο ισχυρού chip λογίζεται ως μία μικρή απογοήτευση. Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για οθόνη διαγωνίου 5.5 ιντσών, με διπλή κάμερα στο πίσω μέρος, βύσμα 3.5 χιλιοστών για τα ακουστικά και κύριο φακό στα 13 Megapixel.

Το όνομα που αναμένεται να χρησιμοποιήσει η Sony είναι το Ace 2, ενώ το πιο πιθανό είναι να λανσαριστεί στην Ιαπωνία, κατά τη διάρκεια του πρώτου μισού του 2021, σε μία τιμή που αντιστοιχεί σε 346 ευρώ περίπου.

Πολλοί συνδέουν την απόφαση της Sony να μην επενδύσει σημαντικά στην τεχνολογία του νέου Xperia Compact, με την απόφαση της Apple να μειώσει την παραγωγή του iPhone 12 Mini, καθώς τα στοιχεία της αγοράς δείχνουν μειωμένο ενδιαφέρον των καταναλωτών για τα smartphones με μικρότερη οθόνη.

Επεξεργάστηκε την 11 Μαρτίου 2021 13:59

Σχόλια

  • θα παρουσιαστη π.χ μαιο,και θα κυκλοφορησει στην αγορα αυγουστο χαχαχχ,αρε sony σε χασαμε με τις μαμακιες που κανεις λυπαμαι πολυ

  • Εντωμεταξύ αν κάποιος πει, "εντάξει, άντε ας πάω και μέχρι τις 6.2 ίντσες" και βάλει μοναδικά κριτήρια στο skroutz το 5G και το σύστημα android, μαντέψτε πόσα μοντέλα θα του βγάλει η ανάζητηση...μόνο 5 από 3 μόνο εταιρίες (το Huawei p40 δεν έχει google store) :

    -Google Pixel 4a 5G
    -Google Pixel 5 5G
    -Samsung Galaxy S20 5G
    -Samsung Galaxy S21 5G
    -Sony Xperia 5 II 5G

    Kαι αν γίνες αχάριστος και τολμήσεις να θελήσεις έστω ένα μικρό οπτικό ζοομ, τότε μένουν μόνο 3 μοντέλα. Τα 2 Galaxy και το Sony. Κρίμα πραγματικά για όσους θέλουμε χρήση με 1 χέρι.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.