Το OLED panel του LG G8 ThinQ θα προσφέρει “υψηλής ποιότητας ήχο”

LG G8 ThinQ Crystal Sound OLED, Το OLED panel του LG G8 ThinQ θα προσφέρει “υψηλής ποιότητας ήχο”

Το αναμενόμενο LG G8 ThinQ θα είναι εξοπλισμένο με ένα νέο χαρακτηριστικό που ονομάζεται Crystal Sound OLED (CSO). Με αυτήν την τεχνολογία, η οθόνη OLED του τηλεφώνου θα δονείται με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να παράγει ήχο υψηλής ποιότητας.

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία αυτή από ολόκληρη την οθόνη, η φωνή του συνομιλητή θα είναι πιο ξεκάθαρη και η μουσική θα ακούγεται καλύτερα. Το CSO επινοήθηκε από την LG ως ένας τρόπος για να προσφέρει στους πελάτες της μια εξαιρετική ηχητική εμπειρία κατά τη φόρτωση βίντεο ή μουσικής καθώς και κατά την αναπαραγωγή παιχνιδιών σε ένα smartphone.

Στη λειτουργία μεγαφώνου, ο ήχος θα έρχεται “με εντυπωσιακά μπάσα” όπως υποστηρίζει η LG και θα ακούγεται στερεοφωνικά χρησιμοποιώντας το κάτω ηχείο και το ηχείο που θα βρίσκεται στην κορυφή της οθόνης του LG G8 ThinQ, χωρίς να απαιτείται ύπαρξη ηχείου στο επάνω μέρος του τηλεφώνου. Η LG λέει ότι το CSO βοηθάει το LG G8 ThinQ να είναι “καθαρό και μινιμαλιστικό.”

Άλλα χαρακτηριστικά ήχου που θα περιλαμβάνονται στο επόμενο κινητό τηλέφωνο της LG είναι το DTS: X 3D Surround Sound. Αυτό θα παρέχει στους χρήστες ένα σύστημα ήχου 7.1 καναλιών με ή χωρίς ακουστικά και θα είναι το πρώτο για την LG. Η συσκευή θα αναπαράγει τον ήχο με καταπληκτική πιστότητα χάρη στο Hi-Fi Quad DAC και το Master Quality Authenticated (MQA) και θα υποστηρίζει υψηλής ποιότητας streaming.

Το LG G8 ThinQ, θα έρθει με την τεχνολογία ηχείων Boombox (τα πρωτοείδαμε στο LG G7 ThinQ) για να επωφεληθεί από τον μεγαλύτερο χώρο συντονισμού που θα είναι διαθέσιμος μέσα στη συσκευή. Αυτό είναι κάτι που θα παράγει πλουσιότερα μπάσα και υψηλότερη ένταση. Όταν η συσκευή θα τοποθετείται πάνω σε ένα τραπέζι ή κάποια άλλη σταθερή επιφάνεια θα ακούγεται ακόμα πιο δυνατά λόγω τη χρήσης των παραγόμενων δονήσεων.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Apostolos

Τι να τα κάνουμε τα μπάσα ρε παιδιά με 2 ώρες μπαταρία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.