Smartphones

Το OnePlus 6 δοκιμάζεται σε τεστ αντοχής και επιβιώνει

Λίγες ώρες μετά την επίσημη παρουσίαση του OnePlus 6, ο JerryRigEverything που είναι γνωστός για τη δοκιμές αντοχής που υποβάλλει σε όλα τα smartphone στο κανάλι του στο YouTube, έπιασε στα χέρια του την εν λόγω συσκευή για να τη “βασανίσει” για χάρη της τεχνολογίας, με τα αποτελέσματα να είναι ικανοποιητικά.

Το OnePlus 6 δε διαφέρει από τα υπόλοιπα smartphone αφού η οθόνη της συσκευής ξεκίνησε να χαράζεται από ένα επίπεδο και μετά όπως κάθε οθόνη που διαθέτει Gorilla Glass 5, ενώ στη δοκιμή της φωτιάς, η οθόνη μετά τα 20 δευτερόλεπτα άρχισε να θερμαίνεται, στο σημείο που η φλόγα εστίασε, και τα pixel που “κάηκαν” να μην επανέρχονται ποτέ μιας και έτσι συμπεριφέρονται οι AMOLED οθόνες.

Αυτό δε γίνεται στις IPS LCD οθόνες μιας και τα pixel που θα υπερθερμανθούν, θα επιστρέψουν στην αρχική τους κατάσταση όταν σταματήσουμε να τα θερμαίνουμε. Τέλος, στο ίσως πιο δύσκολο κομμάτι της δοκιμής, αυτό που έχει να κάνει με την άσκηση πίεσης για να λυγίσουμε τη συσκευή, η συσκευή λυγίζει παραπάνω από όσο θα περιμέναμε, όπως αναφέρει ο Zack Nelson (JerryRigEverything), χωρίς όμως να ακούγεται ο παραμικρός ήχος που παραπέμπει σε σπάσιμο του “σασί” ή κάποιο ράγισμα στην οθόνη, δείχνοντας την πολύ ποιοτική δουλειά που έχει κάνει η OnePlus στον τομέα της κατασκευής της συσκευής.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 17 Μαΐου 2018 14:06

Σχόλια

  • @apostolos
    γτ να. εχει. ασύρματη φορτιση απτην στιγμη που εχει. τν. πιο. γρηγορη φορτηση στον κοσμο?
    ποσο. στοκος μπορει να ειναι καποιος να. εχει dash charger που σ δινει 1% καθε 30 sec κυριολεκτικα κ. να το. βαζει. σε ασυρματη φορτιση που θα ναι. 10.φορες πιο. αργη?
    τουβλα παντου

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.