Το Lenovo Z5 με αποθηκευτικό χώρο 4TB;

Οι αποκαλύψεις για το επερχόμενο Lenovo Z5 συνεχίζονται. Μπορεί μέχρι στιγμής να γνωρίζουμε ότι η νέα ναυαρχίδα θα είναι μία συσκευή με ελάχιστα έως μηδενικά bezels αλλά η επόμενη πληροφορία που μας έρχεται είναι ότι θα ενσωματώνει το μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο σε smartphone.

Ο Vice President της Lenovo ξαναχτύπησε αναρτώντας τη δήλωση αυτή στο λογαριασμό του στο Weibo ταράζοντας για τα καλά τα νερά στο χώρο. Τα 4TB που ανακοίνωσε για το Z5 είναι πραγματικά κάτι πρωτόγνωρο και πρόκειται για μία επίδοση που σηματοδοτεί μία νέα εποχή στην αγορά των smartphones, τα οποία μετά τους υπολογιστές και τα tablets, έρχονται να παραγκωνίσουν και τους εξωτερικούς σκληρούς δίσκους;

Αν τα 512GB και το 1ΤΒ που έχουν ήδη ανακοινωθεί σε smartphones μας φάνταζε υπερβολικό φανταστείτε τι έχει να γίνει με τα 4ΤΒ! Μιλάμε για μία κινητή αποθηκευτική μονάδα ελάχιστου βάρους και όγκου.

Το Lenovo Z5 έχει προγραμματιστεί να ανακοινωθεί στις 14 Ιουνίου και μέχρι τότε αναμένουμε κι άλλες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του αλλά και την τελική του μορφή που θα αποκαλύψει ολόκληρο τον bezel-less σχεδιασμό του.

Αλήθεια το δικό σας smartphone τι χωρητικότητα έχει;

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 17 Μαΐου 2018 11:26

Σχόλια

  • Sony Ericsson Xperia neo V
    1GB rom (ναι σωστα διαβασατε), ελευθερη 320MB
    ακομα το χρησιμοποιω

  • Εγω εχω 32gb και μια sd 8gb απο παλια..και εχω ακομα 10 gb ελευθερα...
    Καλα ρε τι 4TB λεει?? τι να τα κανουμε να βαζουμε μέσα τσ…ντες οπως καναμε 15 χρονον...😛😛

  • 256gb. Αλλά με τα 4tb γελάει ο κόσμος. Η υπερβολή σε όλο της το μεγαλείο. Πάντως, το ότι κατάφεραν να χωρέσουν τόση μνήμη σε κινητό, είναι πολύ θετικό για όλους τους καταναλωτές, από πολλές απόψεις. Ελπίζω να βγεί όντως έτσι! Μπράβο εκ των προτέρων στη Λενόβο και στην Κίνα.

  • Εγώ γιατί πιστεύω ότι όλο αυτό είναι ενα καλοφτιαγμένο troll σε όλους μας;

  • S7 Edge 32gb και SD 64gb από 89gb σύνολο έχω αλλα 62 gb free .Πιστεύω μέχρι 256 gb είναι μια χαρά για εσωτερικό χώρο.

  • Sony Xperia Z3 Compact 16GB και SD 64GB έχω ακόμα 28GB ελεύθερα οπότε τι 4TB? Γελάνε και οι πέτρες... Μέχρι να γεμίσει όλο πρέπει να περάσουν δεκαετίες... Αλλά καλή δουλειά που έκαναν τόσο χώρο σε μνήμη νυχιου σε κινητό! Έχω τέτοιο στο υπολογιστή μου με 4TB HDD μαζί με 256GB SSD... 😁

  • Αν υποθέσουμε οτι υπάρχει μια ελάχιστη πιθανότητα αλήθειας στην ανακοίνωση και υπολογίζοντας οτί ένας ssd 4tb σήμερα έχει γύρω στα 1000 ευρώ αυτό που θα βάλει η Lenovo και θα είναι σε σμίκρυνση πόσο θα έχει;

  • Ε βέβαια αν δεν το κάνει η Apple η Samsung και το κάνει κινεζική εταιρεία είναι υπερβολή είναι μούφα είναι πολύ ακριβή μπλα μπλα μπλα συγχαρητήρια λοιπόν στη λενοβο και σε κάθε λενοβο που κάνει αλμα στο τομέα τής μνήμης και άσε τής άλλες με 2 gb ram 1800ml 720p οθόνη και πάει λέγοντας να ζητάνε 900ευρώ και να τους λες και ευχαριστώ

  • Προφανώς πρόκειται για τρολιά. 4tb σε μνήμη flash κοστίζει αυτή τη στιγμή το λιγότερο 1000$. Εκτός κι αν βάλει μέσα τον HDD 2.5 της WD με διπλό πλάτερ!

  • Γεμίζουν, φουσκώνουν, μπλοκάρουν κάνοντας τα κινητά ευάλωτα και χωρίς να υπάρχει μπαταρία με 10.000 mAh για να πω ότι αυτό αξίζει γιατί είναι χρήσιμο για να κρατήσει και για να το φορτίζεις όλο το βράδυ για όσο θα κοιμάσαι.

  • iPhone X 64GB με ελεύθερο 50GB και 8000 φωτός και βίντεο και 50GB iCloud αγορασμένο με 1€ το μήνα το οποίο βολεύει απίστευτα ομως!!!!

  • Έχω 64gb εσωτερική με τα 8 ελεύθερα. Την έχω αδειάσει 2 φορές τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.
    Σίγουρα είναι θετικό να έχουμε όσο περισσότερο χώρο μπορούμε αλλά τα 4tb μου φαίνονται υπερβολικά.
    Προσωπικά θα ήμουν ευχαριστημένος αυτή τη στιγμή ακόμα και με 128gb. Με 256gb θα είχα την δυνατότητα να είμαι ήσυχος ακόμα και αν τραβούσα βίντεο σε 4Κ 60fps.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ντίνα Καβαλλάρη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.